Lång dag på jobbet..

Idag har jag jobbat hela dagen. 6-18.45 . riktigt tungt pass. lång dag imorgon med men ja får bita ihop. Har så grymt ont i nacken idag..får det när jag står i kassan ibland. känns som knivar i nacken, det gör till och med ont på huden! skulle behöva lite massage tror jag, får fråga mamma sen.

Fattar ni hur konstigt det känns att inte ha någon mobil? helt sjukt va beroende man är av den egentligen. Tänkte att jag skulle skicka iväg ett sms och fråga om ja skulle handla nåt innan jag slutade idag med det gick ju inte. Jag kunde inte ha mobilen som väckarklocka som jag alltid brukar ha så jag blev livrädd imorse när klockradion började tjuta. Har nog varit lite jobbig mot kollegorna idag också. Brukar kolla ganska ofta på mobilen vad klockan är och nu när jag inte har någon så frågar jag första bästa. hehe. det värsta av allt är nog att jag precis hade fyllt på mobilen med 300 spänn! kul liksom. jaja får hoppas att jag får igång kortet igen snart iallafall! jobbigt när ingen kan få tag i en!

Funderar på att kolla på nån film och sen sova. Man ska ju ställa om klockan inatt också . passande när man ska jobba imorgon, en timmas mindre sömn. roligt. Godnatt!

Pusshej

Ny mobil

Ok, nu har vi gjort allt för att mobilen ska fungera igen men inget funkar. pappa har stått med hårfönen och försökt torka den, den har legat på elementet hela dagen men jag tror att det är kört. pappa tror dock att den kommer gå igång när den torkat ordentligt men jaja, vi får väl se. Har kollat lite på nya mobiler idag iallafall.Jag har väl hittat ett par som jag kan tänka mig men vi får se, kan ta ett tag innan jag bestämmer mig :p så velig! haha.
Jag har iallafall mejlat halebop så de skickar hem min pin & pukod. Däremot tar det 3-4 arbetsdagar så jag kan inte använda mitt nummer förns nästa helg. känns surt. Får ta ett annat nummer sålänge. Jaja det löser sig alltid, men man känner sig helt handikappad utan mobilen :S  nu måste jag fixa väckarklocka till imorgon, kan inte ringa eller smsa men det värsta är väl att ingen kan få tag i mig :S och jag har inga nummer. jajaaa, sluttjatat om det här nu, får ju skylla mig själv.


Här är de mobilerna jag funderar på(dock andra färger:p) Nån som har nån av dessa mobilerna? är någon bra? Egentligen har jag inte så höga krav på en mobiltelefon, man ska kunna ringa, smsa, ta bilder, lyssna på musik och att den ska va snygg!. men det är ju sånt som finns på de flesta mobilerna nu :p Hade varit nice med en walkman telefon faktiskt. slippa släpa runt på mp3n. jaja. har ni några tips får ni gärna säga till!

Pusshej

Fan va lack jag blir!

Okej, dagens klant går iallafall till mig idag! utan tvekan! för vet ni vad jag gjort?? Jag tappade min mobiltelefon i toalettstolen! Yes! grym start på dagen alltså. nu vet vi illafall att det inte är vattentät. good to know. Det är väl bara och börja leta efter en ny mobil då, detta var verkligen ingen utgift jag räknat med denna månaden, satan!

men det slutar ju inte där.... jag tänkte att jag skulle sätta i mitt simkort i en gammal telefon sålänge, jag måste ju ha en telefon liksom. Så startade jag mobilen helt som vanligt och då står det "Pin: " Vadå pinkod!? jag har ingen jävla kod!! nehe, jag chansar två gånger. fel pin, fel pin. har inte vågat mig på en tredje chansning, känns som att det skulle va svårare att hitta pukoden. iallafall, gick in på halebops hemsida för en stund sen, där ska man kunna beställa sin pinkod om man tappat bort den. men vet ni de måste vara idioter hela bunten. Först måste man då registrera sig för att kunna logga in. så det gör jag, då står det "Vi skickar nu ditt lösenord med sms till din mobil" JÄVLA PUCKON! hur ska jag kunna läsa det smset då?? Sen står det att man även kan ringa och beställa nya koder, men det måste göras från mitt halebop kort. Hur hade de tänkt sig där?

Alltså jag blir så jäävla lack! Jag fick fan inga koder till detta kontantkortet! Har letat som en galning här hemma. Jag har aldrig haft nån pinkod som jag måste skriva in när jag ska starta mobilen..åååååå!

Nej nu orkar jag inte mer. Kanske hänger med till gymmet och tar ut min frustration på några maskiner! men nej, just det..nån måste va hemma och ta emot soffleveransen som ska komma nu på förmiddagen. helvete! Jag tror jag går och lägger mig igen och hoppas att allt var en dröm!

ps. nån som har tips på nån bra billig mobiltelefon får gärna skriva en kommentar!

God Morgon!

Igår somnade jag redan klockan 10! Var ritkigt trött. Anna däremot satt uppe en timma till..hon var bara tvungen att kolla klart sista One Tree Hill avsnittet ;) hehe. Vi har kollat 10 avsnitt här nere nu sammanlagt :D men det är ju såå bra! Anna kollade för första gången och jag kollade på avsnitten för andra gången. :p

Nu har vi precis vaknat. Anna står i duschen och jag kokar ägg :p Vilka underbara dagar vi har haft här i halmstad! Vill inte åka hem! Igår var vi ute och gick en lång promenad här i Eldsberga. Solen sken och det var klarblå himmel. Kändes som en riktigt vårdag fast det låg snö på marken :P hehe hade lite snöbollskrig utmed vägen.

Lite shopping har det också blivit, iallafall för mig :p Anna snålar. hehe Jag har köpt både jeans, klänning och två par nya sommarskor :) förhoppningsvis blir det lite mer shopping idag när vi ska in till Eurostop en runda :)

I eftermiddag/kväll bär det av hemmåt igen.


Pusshej!

En bild från igår

image504

Jag och världens bästa Anna :)

Krångel

Blogg.se har krånglat hela dagen när jag försökt lägga in bilderna från helgen. jäkla skit! tror att jag ger upp och lägger in imorgon istället.

Tidigt imorgon åker jag och Anna till Halmstad :D så kul! ska bli skönt att komma bort lite. Kommer hem igen på onsdag.

Pusshej


God morgon!

Sitter här i köket och äter frukost :) en jättegod fruktsallad och hallonkräm med mjölk. mmm så gott. En perfekt början på denna dagen :) Ännu mer perfekt är det att jag vaknade upp utan att må dåligt! alltså inte bakis :D så jävla skönt! första gången på länge som jag vaknar upp efter en utekväll och inte är bakis.

Gårkvällen var riktigt trevlig :) festade med favorittjejerna och peter ;p hehe. Åkte till parken ganska tidigt, runt 10 nån gång. Då var det ganska dött men sen kom den en massa folk. Det var ganska lagom mycket folk men musiken sög! inte en enda schlagerlåt! :O vad är det här. jag som hade laddat så i köket igår eftermiddag! haha. dåligt tycker jag. Basshunter var inte mycket att hurra för, missade Boten Anna, attans. haha. fast dansade till den engelska versionen ;) Träffade på två jobbarkompisar, Linda och Tobbe. Linda var jättefull..hehe så söt! :p - Jag vill ha Tequila Rose!! haha. Kommer att lägga upp bilder från kvällen senare idag..när jag orkat lägga in bilderna i datorn, brukar va seg med det :p Har bilder sen Josses fest i fredags också så idag blir det mycket bilder ;p

Funderar på vad man ska göra idag. Sugen på att baka mer muffins, massa olika sorter. Igår gjorde jag chokladmuffins med hallon på toppen, riktigt bra kombionation! Gjorde några med after eight i också, grymt gott! Får se om vi testar på lite andra varianter idag. Hade varit kul med lite sällskap dock så jag ska höra med Lina eller Tea om de vill vara med :)

Pusshej

Singing and Dancing

Ni skulle se mig nu! Står i köket och bakar muffins, radion på högsta volym och sjunger och dansar som en galning(speciellt när schlagerlåtarna kommer;) haha) ni skulle tro att jag blivit knäpp!(Tea du anar inte vad du missar! det här slår ju tapetsering med hästlängder! haha) . Tänk om grannarna ser mig! hahaha. ja herregud, är man ensam hemma och har tråkigt får man göra det bästa av situationen. Kan ju inte säga att jag har tråkigt. Värmer upp inför kvällen ;)
Muffinsen ser iallafall riktigt goda ut! Väntar dock lite med att smaka, det bev lite smet över om man säger så ;) hihi. Man kanske skulle äta lite middag snart också? bara ätit frukost, är dock inte speciellt hungrig. hehe konstigt.. Visar lite bilder sen!

Update
Nu kommer bilderna. haha, bättre sent än aldrig!
Hittade rosa och bruna muffinsformar, tyckte det var lite passande då jag skulle göra choklad och hallonmuffins ;) hihi
Smet! Jag gjorde dubbel sats så det blev en del smet :p det blev lite över också som sagt, den hamnade i min mage ;) hehe
Resultatet. Visst blev dom fina!:)

Pusshej

Påskdagen

Då var påsken snart över. Har inte firat nån påsk i år faktiskt..vi har nog aldrig firat påsken speciellt mycket i min familj när jag tänker efter. Påskmat liksom, nej tack. Samma som julmaten ju och den är man fortfarande trött på :p Vi tänkte beställa pizza igårkväll men ingen pizzeria hade öppet. haha! Vi gjorde ägg och räkmacka istället. Nyttigare men inte riktigt lika gott ;P

Är ensam hemma hela dagen, kanske inatt också. Resten av familjen åkte ner till Halmstad idag. Orkade inte åka med..kände inte för att sitta två timmar i en bil..de skulle ändå nästan bara åka fram och tillbaka. Hälsa på mormor en sväng också. Vi får se om de bestämmer sig för att stanna eller åka hem ikväll. Lillebror stannar kvar iallafall :( Jevla unge han är bara i Halmstad hela tiden nu. Jaja, imorgon eller på tisdag åker jag och Anna ner :D så kul! Shopping, bio, girltalk, promenader, bowling(?) och en massa god mat :) Älskar våra dagar i stugan!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer..ska ut och gå en runda iallafall. Gå till jobbet och snacka lite med Linda och mariette. Höra om man kan åka lite snålskjuts med Linda till Gislaved ikväll (A) hehe. Fest ikväll nämligen, parken med tjejerna! Har inte festat sen 9 feb så jag känner att det är dags nu :p Anna däremot har blivit värsta alkisen ;) de gör ju inget annat än festar borta i Brighton. haha :p Ser fram emot kvällen iallafall.

Nu blir det promenad.
Pusshej

James Blunt

Det här är lite konstigt tycker jag. Jag har aldrig direkt gillat James Blunt, snarare tyckte jag att han hade en väldigt irriterande röst! Avskydde hans låt You're Beautiful, likaså Goodbye my lover. Jag tror att det var rösten jag störde mig mest på..själva låtarna var det väl egentligen inget fel på. Jaja, får att komma till saken nu. Jag har hittat två låtar med James Blunt som jag verkligen älskar! och när jag skriver älskar så menar jag verkligen det! Kan sitta och lyssna på dem hur många gånger som hellst, får gåshud! Trodde aldrig att jag skulle känna så för nån av hans låtar :p Tror att jag ska lyssna igenom hans nya album, All the lost souls, nån dag och se om jag hittar nån mer bra låt :)

James Blunt
Carry You Home
Same Mistake

Ge mig sommar!

image500

Still sick

Ligger i sängen och vilar nu. Kollar på senaste avsnittet av Lipstick Jungle. Mår inte speciellt bra..är så jäkla förkyld och har ont i huvudet. Men jag tror inte att jag har någon feber idag iallafall, skönt det.

Igår jobbade jag trots att jag hade lite feber. 15-20.30. Inte det smartaste kanske..borde legat hemma och vilat så jag blir frisk nån gång men jag kunde verkligen inte stanna hemma igår. Helt sjukt mycket folk nu såhär innan påsk, alla som var lediga fick hoppa in och jobba extra :p Det var väl egentligen tur att det var så mycket att göra igår för då hann man inte känna efter hur dåligt man mådde. Jag slapp kassan iallafall så det var skönt. Tea jobbade några timmar åt mig också så jag kunde börja lite senare med :) vilken ängel hon är. Stod två snygga försäljningskillar från Telenor vid ingången igår med..stod där hela dagen och fick sålt riktigt mycket sa dem. Trots att det stod två killar dagen innan också. Inte fel med lite ögongodis;) undrar vad de trodde om mig som sprang runt där helt febrig. hehe.

Ikväll har Josse sin födelsedagsfest. Mina planer blir att ligga i sängen hela dagen så att jag orkar åka dit en stund ikväll iallafall. Hälsa på alla gamla kompisar som man inte träffat sen skolan :) måste orka!

Back to Lipstick Jungle
Pusshej

Idag mår jag inte bra

Då var det väl dags för den där förkylningen som jag gått och väntat på. Kände att det bara var en tidsfråga innan det skulle drabba mig..har inte varit sjuk på riktigt länge nu trots att jag umgåts med massa sjuka människor :) hehe. Vaknade med halsont och nästäppa, inte det minsta kul! Dock gör det inte lika ont i halsen längre men jag nyser hela tiden :p Känner mig riktigt slö och seg i huvudet. Men det är bara att bita ihop..börjar jobba klockan 14. Kul!

Riktigt dålig tajming att bli sjuk nu när det äntligen händer lite roliga saker! Fest på fredag, fest på söndag och sen Halmstad med Anna nästa vecka. Får hoppas att det går över riktigt fort!!

Ska hoppa in i duschen nu och se om man piggnar till lite kanske.
Pusshej

God kväll!

Två dagar sedan jag skrev och folk tjatar om updatering så jag får väl skriva lite då :p hehe

Igår fick jag äntligen träffa min Anna igen! Ni anar inte hur glad jag blev när jag såg henne..kramades längelänge! :) Känns som mycket mer än 2 månader sen vi sågs sist. Vi hade ju en del att prata om..en och en halv timma på nya cafet Coffea i Gislaved =) pratade om killar, resor, Brighton, kommande fester, vår Halmstadtripp nästa vecka osv. :) kollade lite i affärerna sen, köpte dricka på systemet ;p På fredag ses vi igen..då är det dags för Josses födelsedagsfest. Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig :s jaja det löser sig. På söndag är det också fest..då blir det parken med tjejerna :D

Idag har jag jobbat. första morgonen på två veckor..tungt alltså. Hatar att gå upp klockan 5! jobbar mycket hellre kvällar..så kan man sova så länge man vill :p gick ganska bra idag på jobbet iallafall. Jobbade med Tea och det är alltid roligt. =) Slutade klockan 2..gick och la mig och skulle kolla klart på en film jag började kolla på igår men jag somnade efter 20 min :p Sov till klockan 6, kollade klart filmen och sen åkte jag till träningen. Riktigt kul träning..spelar alltid som bäst när jag inte spelat på ett tag. hehe.
 
Imorgon blir det några timmars jobb..på kvällen. Så imorgon blir det sovmorgon :D Får se vad som händer mer..ska städa rummet lite iallafall.

Ha det bra
Pusshej

  


God morgon alla morgonpigga

Vaknade för en stund sen någorlunda pigg och jäkligt hungrig! Tänkte försökt somna om men det går inte när magen kurrar:) hehe. Så snart blir det frukost och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra.

Det blir nog en liten sväng till Värnamo idag igen..alla killarna gick vidare i dubbeln och John och Oscar i singel också :) gött! Ska slänga ihop lite pastasallad att ta med oss. mysigt :)

Nå, vad tyckte ni om melodifestivalen igår?
Jag tyckte att det var riktigt kul! Rätt låt vann, precis som jag hoppats på. Hade en riktigt rolig kväll med tjejerna..måste göras oftare!! Vi var först på Edwins och åt lite mat..jättegod mat hade det..kändes lyxigt :) hehe jättefina och fräscha lokaler. Tea hoppade dock över middagen men kom iallafall hem till mig efteråt. Julia gjorde tvärtom och var med på middagen men inte hemma hos mig :p hehe, hon hade dejt ;). Det blev iallafall en massa tjejsnack om killar, framtida resor tillsammans och självklart lite jobb..hehe gick inte undgå :p Linda blev bästa kompis med vovvsan. Hon satt i hennes knä hela kvällen :) så sött. Linda hejjade på Sanna Nielsen och satt och skrek och gapade när hon inte fick några bra jurypoäng :p i slutet av röstningen stod hon framme vid tvn och hoppade! så jäkla rolig. Fan va vi skrattade och gapade när Björn Gustavsson intog scenen. Han är så jäkla klockren! vi kände oss alla lite sorgsna när vi kom på att vi inte skulle få se honom varje lördagkväll framöver :( haha. Det blev en riktigt lyckad kväll med andra ord. måste göra om mycket snart :D Kryssning om några veckor tjejer?;)

Nej nu har jag nästan ont i magen så hungrig är jag :p dags att äta då kanske.
Pusshej

En bild

image499

hittade en bild från julafton förra året :) hela syskonskaran samlad..extrasyster också :)

Melodifestival

Håller på och gör mig iordning för snart ska jag och några jobbarkompisar ut och äta :) ska bli kul..umgås lite utanför jobbet. Efter det ska vi åka hem till mig och kolla på melodifestivalen. Har precis varit och handlat lite..godis till Linda och grönsaksdipp till Tea ;) hehe . får hoppas alla blir nöjda. Kommer bli en rolig kväll iallafall..jag hejjar på Charlotte Perelli! Lätt den grymaste låten. Tvillingarnas låt var rätt bra också:p haha vi får se vilken som vinner.

Andra natten på två veckor som vovven varit lugn..andra natten på två veckor som alla var hemma..jag är säker på att hon räknar in alla och om det fattas någon blir hon orolig. Vi ska iallafall till vet på måndag och se om det är nåt annat som är fel med henne :)

Nu ska jag välja kläder till ikväll..alltid svårt! Hittar inget jag vill ha på mig :p typiskt mig alltså. jaja

Fan ja lovade mamma att dammsuga..ojoj, får se hur mycket jag hinner nu. Ska iväg vid 18.

Ha en trevlig lördagkväll allihop:)
Pusshej

Hjälp! Hårproblem!

Sitter här och velar fram och tillbaka - Klippa eller inte klippa? Vet inte om ja vill låta håret växa ut igen..det är ju snyggt med långt hår till sommaren. hm..svårt det här. Det är ju såå skönt att ha kort hår!
 
vad tycker ni? Långt eller kort hår?

Och när ni ändå tycker till, mörkt eller ljust hår?

Äntligen fredag!

God morgon. Jag är inte uppe frivilligt såhär tidigt en fredag ska jag säga, speciellt inte en ledig fredag! Vovven har varit orolig hela natten. Stått och skällt och ylat :S jag vet inte vad det är med henne. Nu när jag kom ner till henne stod hon vid ytterdörren och skällde..hon brukar annars stå vid trappan. Hon är helt uppstirrad och det går knappt lugna henne. Och nu när jag sitter jämte henne i soffan hör jag hur det kör i magen på henne. Kurrar jättehögt :S hon kanske är dålig i magen? Jag ska iallafall föreslå ett veterinärbesök idag. Kolla om det är nåt fel. hoppas inte!

Jaja, idag är jag ledig som sagt. Ska försöka hinna med en del idag. Har en gymdejt med julia i eftermiddag, sen kanske det blir lite simning och sen lite bastu efter det, känns som ett bra sätt att börja helgen på:) Ska hinna gå till solariet också..och gå till frisören. håret börjar bli lite långt nu..dags för en klippning. och så måste jag till banken och byta batteri på min internetdosa, och göra synundersökning, Borde åka till Gislaved också och köpa lite nytt smink, får se om stoffe vill va taxi Det var nog allt. haha. Kommer aldrig bli att jag gör allt det där om ja känner mig själv, men lite kanske kan prickas av från listan iallafall.

Vet ni vad jag gjorde i förgårkväll. Jo jag var världens klant! Jag gick in i en dörr! Ja det är sant! Har en fin liten bula i pannan som bevis :p haha. Får skylla på att det var mörkt :p Eller det var egentligen dörrkarmen jag gick in i. Fick kanten rakt över näsan, jätteskönt! inte . haha. Hade sån huvudvärk hela dagen igår. Gör ont när jag rynkar på näsan. hehe. jaja jag får skylla mig själv.

Idag kommer lillebror hem! Har saknat honom massor! Han har visst saknat mig med. hehe. söt han är :)
Anna kommer också hem idag!
kan inte bli bättre..ska få träffa henne om bara någon dag! åå kul det ska bli :) Ska krama ihjäl! och så har vi en del att planera ;) hihi

Pusshej




Onsdag

God middag. Idag är jag trött! vovven har varit orolig inatt, som alla andra nätter denna veckan, men nu var det jag som fick ta hand om henne. Vet inte vad det är med henne :S Kanske är det för att int ehela kullen är hemma..lillebror är ju i Halmstad. Eller så kanske hon har ont nånstans eller är orolig :S ingen aning..hoppas det blir bättre!

Igår var det ju som sagt dags för den där kursen. Det gick jättebra och jag var nog nervös i onödan:p roliga kurskamrater, iallafall de jag åkte och satt med. De andra var lite knäppa. Jag var ju såklart den som kunde minst av alla..jag är ju bara butiksbiträde..nästan alla andra var första assistent. Men det gick bra ändå. Gick igenom ganska mycket självklara saker som man redan kunde..men lite nytt lärde man sig. Det kände verkligen som att man var tillbaka i skolbänken och det kändes inte bra ska jag säga. Vi fick till och med läxa! hjälp! Nej några studier blir det inte för mig den närmsta tiden :p Nästa kurs är om en månad ungefär. Riktigt roliga tjejer från Sävsjö som jag samåkte med..så enkla och trevliga tjejer :)

Idag blir det lite jobb, 14.30-20.30 . hoppas det blir lugnt för vi är bara två som jobbar, jag och Linda :) I helgen planeras det förresten lite middag och melodifestivalstittande med jobbarkompisarna. Ska bli riktigt kul! umgås lite utanför jobbet :)
Sen kommer ju Anna hem på fredag också! Kan inte fatta..ska bli såå kul att träffa henne igen :D det blir nog fika och en massa prat på söndag. Efter påskhelgen blir det en heeel vecka i stugan tillsammans..kan inte bli mycket bättre!

Gillar att ha mycket att se fram emot..blir lättare att jobba. =)

Nu ska vi åka och äta
Pusshej

Uppe med tuppen

Idag ställde vi klockan tidiiigt. 06.15 . onödigt tidigt egentligen..men jag vet inte riktigt när de ska plocka upp mig. de sa runt halv 8-8 . Sitter och väntar på att de ska ringa nu. Tänk om de glömt bort mig?
Ja det är alltså den där jäkla kursen jag snackar om. fortfarande lite nervös :p vet inte vad jag ska ha på mig. haha såna problem alltså.

Vilket fint väder man vaknade upp till idag =) sitter här i sängen med solen i ögonen. underbart!

Nej nu får jag göra mig iordning lite. Håll tummarna att det går bra och att jag fattar nånting på den där jäkla kursen iallafall:p

Pusshej

Sola!

Nu ska jag åka till solariet och få lite färg, eller få lite fräknar rättare sagt..för det är det enda jag får när jag solar. Tråååk. men de försvinner rätt fort igen :p Kanske är snyggt med fräknar om man är lite brun men bruna fläckar på en vinterblek hy är inte snyggt! inte på mig iallafall :p

Vad händer annars idag då. Långpromenad med vovven står på schemat iallafall, det behöver hon(och jag med!). Och så ska jag sola då såklart, som jag redan nämnt. Ska fixa synundersökning också, måstemåste göra det idag så jag kan boka uppskrivning nån gång! Har ju kommit igång så bra med övningskörandet nu! Måste ha det där jävla kortet till sommaren alltså. Ska nog kolla på nån film sen också. Har fixat hem Stardust..får se om den är bra.

Imorgon ska jag på kurs. Är lite nervös faktiskt. Fast denna kursen är mest baskunskaper. Det är de andra kurserna jag är mest nervös för..de när vi ska övernatta och sånt :S och ledarskapskursen..jag är ingen ledare :S
haha . jaja det får gå som det går.

Nu ropar mamma att vi ska handla!
Pusshej

Fint på väggen

image490
Såhär blev den tomma väggen som inte riktigt var klar när jag visade bilderna på rummet. Fatet med apelsiner ger lite färg åt rummet :) tycker det blev riktigt snyggt! Älskar ljusdekorationen på väggen. Blev riktigt snyggt när man tände alla ljusen. Lite jobbigt när man blåste ut som bara för det luktade rök i hela rummet :p var tvungen att vädra.. hehe. Ska nog upp någon tavla på väggen sne med.
Såhär såg det ut när det var tänt

Nya bilder

image480



image489

Helgen

God dag. Har varit en bra helg..massa tvspel. haha :) Jag börjar bli grym nu så ni får passa er killar ;) hehe. Oscar och stoffe var här igår. Spelade och laddade ner massa ny musik. Massa Oasis, grymt bra! Jag och oscar har samma musiksmak. de är rätt gött..ja är så dålig på och hitta ny musik.

Idag har jag spelat lite tennis. Det gick ganska dåligt. haha. Stoffe var kass och pappa också :p jag var inte så grym jag heller så det gick inte så bra med andra ord..men det är alltid kul. Nu har jag precis kollat klart på nya Lost. Ikväll är det massa bra på tv. Top Model, Köping, Criminal Minds, Cold Case. riktigt myskväll. Ska skala massa apelsiner och mango och ääta. :D Har ett sånt sug efter apelsiner nu så det är inte klokt, Kan äta 5 stycken om dagen! Såå gott! tur att det är nyttigt :p hehe

I helgen har det blivit en del övningskörning, trost att jag inte har nåt lämp för tillfället. hehe . men det ska fixas i veckan. Var och hälsade på mormor och morfar igår. Morfar hade tagit med henne hem över dagen. Satt och fikade och pratade lite med dom, mysigt :) Sen när vi skulle köra tillbaka mormor till hemmet där hon bor så fick jag köra..gick jättebra och mormor tyckte att jag körde såå bra :) hehe så söt är hon. Kul att hon mår så bra nu!

Imorgon ska nog jag och mamma till Ullared igen. haha! Ska byta lite saker och köpa lite mer. Köpte kläder till lillebror. Massa snyggt, storebror tog några av kläderna dock så vi får köpa nytt till john :p hehe . Men de blir nog bara en snabbisrunda.

Haha jag som inte tänkte att jag skulle skriva en massa idag..skulle bara lägga in lite nya bilder jag tagit :p får bli ett inlägg till lite senare..med massa massa bilder :D

Nu blir det kvällsmat.
Pusshej

Dålig update!

Förlåt för dålig uppdatering! Kan inte säga att jag inte haft tid..har varit ledig 4 dagar :) hehe har inte haft lust att skriva bara..men nu kommer en liten uppdatering på de senaste dagarna.

Jag har faktiskt inte gjort så mycket spännande saker de här dagarna..mest tagit det lugnt. Var i Ullared med mamma igår..hittade en del snyggt. Lite kläder faktiskt, både på H&M och inne på Gekås. lite otippat.

Idag har jag jobbat. 8.30-17.30. Riktigt jobbig dag idag..såå stressigt. Mycket folk på eftermiddagen när alla leveranser kom. Kylpallarna fick inte plats i vårt lilla kylrum och sen kom frysen, 2 pallar + en pall kött. Roligt när man bara var 2 pers varav en fick springa fram och tillbaka till kassan. Det blev ju inte bättre av att det satt en sjuk julia i kassan som inte orkade jobba så snabbt. Fick ringa in becca för julia orkade inte jobba mer. Ringde all extrapersonal men ingen kunde..tillslut kunde becca hoppa in tack och lov! Ingen rolig dag alltså. Måste ringa sävsjö med..fan. Kurs på tisdag. Vet inte om jag har lust..vill jag verkligen jobba med det här längre? Så mycket tankar i mitt huvud nu.

Jobb imorgon med men sen är jag ledig..kanske blir ulricehamn på lördag. hejja på brorsan. Kort och filmkväll blir det förhoppningsvis med :) Hoppas lillebror kommer hem! Saknar!

Kolla lite tv nu och sen blir det sängen ganska tidigt. Upp halv 6 imorgon..sånt gillar vi inte!

Pusshej

Home Alone

God morgon allihop, eller god middag är det väl snart :p jag har iallafall precis ätit frukost. Blev en ganska lång sovmorgon idag, var ganska trött sen igår..13 timmars jobb är inte att leka med..man blir lite trött. Skönt att ha jobbhelgen gjord nu iallafall..4 veckor tills nästa helg!

Har gått och tänkt ett par veckor nu att jag måste våga göra nya saker för att utvecklas. Känner att jag står och stampar just nu, vill utmana mig själv lite. Alla andra runt omkring mig gör det hela tiden, Anna åker till England för att plugga, Becca flyttar hemmifrån och studerar osv. Men jag står still..för att jag är så jävla feg! Vågar inte. Men man har väl kommit ett steg frammåt när man insett att man måste ändra på sig och våga mer. Ta lite risker och inte bara flyta med strömmen. Jag vill ju bli mer framåt, jag vill få bättre självförtroende och utvecklas. Kanske är detta utmaningen jag väntat på? De tror ju på mig så varför gör inte jag det?

Så vad händer idag då? Borde gå till gymmet idag men jag har verkligen ingen lust! :S Känner mig så trött och seg..kanske räcker med en långpromenad med lina istället. 

Resten av familjen är i stugan i helgen..jag kunde inte åka med för att jag jobbade igår. De kommer inte hem förns imorgon så det blir en till natt ensam i huset. Rätt skönt tycker jag. fast lite ensamt med :p  Vill ha filmkväll! nån som vill komma hit? :)