Filmkvällar och shopping

Ok då var det väl dags för ett inlägg här igen, många som tjatar :p


Det har hänt en del spännande saker sen sist faktiskt. I helgen kom en tenniskompis, Fredrik, till lillebrorsan hit. De skulle spela seriespel på söndagen. Funderade lite på utgång på lördagkvällen men det blev filmkväll med brorsan och  kompisen istället. Mycket trevligt och vi såg en asbra film, Disturbia. På söndagen spenderades några timmar på tennisen. Hur spännande som hellst, de mötte ganska bra killar denna gången(bättre än dem de mött innan iaf). Brorosan vann sin match, Fredrik vann, Filip vann men Oscar förlorade. Sen vann de sina dubblar också. Mycket folk som kom dit och kollade och hejjade på killarna, alltid kul :)
På kvällen sen blev det filmkväll igen. Denna gången kom Lina förbi =) Kollade på en av mina favoritfilmer, The Notebook. Världens mysigaste film! :)

På söndagkvällen fick jag ett sms och Becca. Hon ville åka och shoppa och det säger man ju inte nej till :p Så på måndagen bar det av till växjö för lite shopping. Det visade sig också att vi skulle åka samma tåg som Lina skulle åka, hon pluggar i Ljungby, så det blev en trevlig tågresa :) Varken jag eller Becca hade varit i Växjö och shoppat innan så vi tänkte att de skulle va kul att testa nån ny stad. När vi klev av tåget så pratade vi lite om att vi ville klippa oss. Jag behövde fixa till frisyren lite, blev inte riktigt som ja tänkt mig när mamma klippte, och becca behövde klippa topparna. Vi bestämde att om vi såg någon dropin salong så var det meningen att vi skulle klippa oss då. Lite kompiskt var det när jag ca 30 sekunder senare såg en drop in skylt :p haha Så med andra ord så återvände vi hem med lite mindre hår på huvudet. (ni skafå se bild på min nya frisyr inom kort=))
Lite shopping blev det också..hittade ett par skitsnygga shorts som jag tror att jag ska ha på storebrorsans 25årsfest nästa helg :) Köpte lite anndra småsaker också och det gjorde becca med. Växjö var en ganska bra shoppingstad faktiskt..blir nog fler besök där.

Igår fick jag hoppa in och jobba för en som var sjuk och imorgon ska jag också in och jobba extra. Typiskt när det är min lediga vecka, jobbar hela helgen nämligen. menmen, gött me pengar :) Gillar dock inte att det var morgonpass ja åkte på, hatar gå upp kl 5! :p
 
Nu tror jag att jag ska kolla på senaste One Tree Hill avsnittet. Så grymt bra! :p

Ha det gött!

Hårproblem

Vaknade imorse men den där känslan som säkert flera utav er har haft - Idag vill jag klippa håret! Sagt och gjort..nu har man inte längre hår än ner till axlarna :p känns väldigt skönt och mitt hår känns mycket tjockare. Det var ju ganska uppklippt innan och nu är det nästan jämnlångt. Känns väldigt ovant att se sig själv i spegeln..:p
Nu har jag samma frisyr som sis :p hehe


Skitsvårt att få en bra bild på håret, men så ser det väl ut ungefär :p mycket snyggare irl!


Speeding Cars

Imogen Heap - Speeding Cars

Here's the day you hoped would never come
Don't feed me violence
just run with me through rows of speeding cars.
The papercuts the cheating lovers
The coffee's never strong enough
i know you think it's more than just bad luck

There there baby
it's just text book stuff
it's in the ABC of growing up
Now now darling
oh don't lose your head
cause none of us were angels
and you know I love you yeah

Sleeping pills know sleeping dogs lie
never far enough away
Glistening in the cold sweat of guilt
I've watched you slowly winding down for years
You can't keep on like this...
now's a bad a time as any

There there baby
it's just text book stuff
it's in the ABC of growing up
Now now darling
oh don't kill yourself
cause none of us were angels
and you know I love you yeah

it's ok by me..

it's ok by me..

it's ok by me..it was a long time ago

...

Renovering..

..ja det är precis det som är på gång i mitt rum! I måndags började jag och john med att riva ner alla panelerna. Gick ganska smidigt ändå när man väl kommit igång.
Meningen var egentligen att jag skulle målat över allt med en vit färg men vi bestämde oss till slut för att göra en helrenovering av väggarna, bort med panelerna och upp med gipsskivor. Jag blev överlycklig för nu kan jag ha tapet vilket jag aldrig trodde att jag skulle kunna ha i det rummet! Väggarna är inte släta så det enda som skulle ha funkat var att måla över men nu sätter vi ju upp gipsskivor så nu blir det tapet! :D
Var iväg och kollade på tapeter igår. Hittade en skitsnygg fondtapet i brunt med lite löv i guld och olika bruna nyanser, skitsnygg! sen ska ja ha beige tapet i resten av rummet, kommer bli såå fint!! :D
Ska visa lite före och efterbilder sen när allt är klart :)

Nu ska vi åka och handla lite, ska se när ja börjar jobba ikväll. Halv 5 tror jag det är. bara 4 timmar idag..ledig hela dagen nästan :)

Ha de bra!

2007 i bilder

Jag tänkte att jag skulle dela med mig av lite bilder från året som gått. 2007 blev ett ganska händelserikt år faktiskt, mycket roligt men också tyvärr en del tråkiga saker hände. Jag åkte på 2 semesterresor med familjen, mitt jobb brann ner, det blev en regnig och blöt sommar(typiskt när man inte hade nåt jobb att gå till på hela sommaren) , spenderade många underbara veckor i stugan, modell för en dag, jag färgade håret blont :o, mosters trädgårdsparty, min farbror gick bort, min mormor blev sjuk, många roliga fester och många mysiga dagar med de närmaste vännerna :)


Jag tror att jag låter bilderna tala för sig själva




Nu hinner jag tyvärr inte lägga in fler bilder men jag hoppas ni är nöjda med dessa :)


Laptop dekoration

Kolla in dessa snygga dekorationer från Bluebox.se! Skulle va kul att piffa upp den gråa, tråkiga laptopen lite. =)Funderar på att beställa nån av dom här..


Den rosa känns tuff men man tröttnar nog på färgen, den vita känns enkel och snygg. Får se vilken jag bestämmer mig för. Priset ligger på 235 kr hos Bluebox.se 

Jobbhelg

Jaha då har man jobbat sin helg denna månaden då..skönt! ganska jobbigt fast gött ändå att man gör sina 20 timmar på två dagar..räknar man ob timmarna så blir det mer än 30..inte helt fel. Det har varit en riktigt lugn helg, såhär lugnt har det inte varit sen gamla butiken, försäljningssiffrorna var inte toppen direkt. speciellt idag..sålde för strax över 1500 första timman, vilket skämt. haha!

jaja nog om jobbet nu. Förra veckan var det nyår och det spenderades i Halmstad med min kära familj. 3 rätters middag hos moster. morfar kom dit också..var riktigt mysigt! supergod mat, moster är en grym kock :p Skulle ju egentligen firat nyår hos rebecca men det hände lite mindre roliga saker så jag bestämde mig för att stanna i halmstad. Får hälsa på i nya lägenheten snart becca ;p

Det blev iallafall en hel veckas semester i stugan med familjen..så skönt och välbehövligt! ville inte åka hem igen..trivs så jäkla bra i stugan, känner mig hemma där, i halmstad. Jag skulle egentligen jobbat i onsdags så jag skulle tagit tåget hem då men lisa ringde och sa att jag inte behövde jobba. Blev så glad att ja kunde stanna längre :)

Det blev en massa shopping i halmstad med, ångest! haha..hittade en massa snyggt, bla två par nya byxor, verkligen på tiden! har inga byxor alls jag kan ha, använder lillebrorsans gamla och det säger väl en del :P haha Sen hittade jag en lila tröja som verkligen inte är jag men som var så jäkla snygg ihop med de nya byxorna. lite finklätt sådär. Sen köpte jag en ny plattång som var helt grym! Håret blir platt direkt och håller sig platt! lillebrorsan gillade den med för den rycker inte i hårstråna som den gamla gjorde, haha! hm, vad köpte jag mer då....jo ett par nya guldörhängen. råkade tappa ett av mina gamla i bilen, inte så smart. hehe. sen köpte ja lite småsaker, armband, ringar och lite sånt. Det gick åt lite pengar där men de gör nog inget, har sparat så mycket de senaste månaderna så ja klarar mig nog.

Nehe det skulle inte bli något långt inlägg det här ju..nu ska ja lägga mig och läsa Harry Potter. Fyfan vilken bra bok! har snart läst ut den men jag vill inte att den ska sluta! kan inte sluta läsa på kvällarna ju..så spännande!

Nej nu säger vi god natt! Sov gott allihop..imorgon är det jobbedag men inte för mig för jag är leeedig! :D