Jönköping!

Förra veckan började jag med att gå morgonpromenader. Har lite problem med vaderna som måste fixas. Går en halvtimma i skogen varje morgon och det är så himla skönt. Älskar att gå i skogen och bara lyssna på fåglarna. En härlig ny vana som ja tänker fortsätta med:)



Om en liten stund ska jag åka till Gislaved och plocka upp ankan. Om hon inte måste jobba över idag också vill säga. Vi ska iaf åka en runda till Jönköping och shoppa lite hade vi tänkt. Och dricka världens godaste smoothies. finns bara på A6..vad jag vet iaf:p


Later

Fiske!

Vad jag trodde skulle bli en ganska seg och tråkig dag visade sig bli riktigt rolig!:)

Började dagen med en promenad. Gick och hälsade på Lina..uppdaterade varandra om det senaste och sen berättade hon att dom skulle åka och fiska! Frågade lite snällt om ja kunde få följa med och det fick jag ju såklart:) och vad glad jag är att jag gjorde det! Har haft en riktigt skön eftermiddag ute i skogen med världens bästa väder! Att Lina fick napp nästan direkt gjorde ju inte saken sämre. Hon fångade en gös på 2,2 kilo. Coolt;) Sen efter det nappade det rätt dåligt dock..men det gjorde inte så mycket. Njöt av den fina svenska naturen och den sköna solen:) Och trevligt sällskap såklart!







Later