Helsingborg

God morgon. Sitter i stugan och har precis vaknat. Ska försöka dra upp becca från sängen snart :p vi ska nämligen åka iväg till Helsingborg idag, närmare bestämt Väla! Oj, nu började det röra på sig lite inne i sovrummet, förhoppningsvis kommer hon upp själv..eller..nej, hon drog täcket om sig igen :p jaja. Ska göra iordning lite frukost snart..får försöka få ihop nånting av det lilla vi har i kylskåpet. Frukt har vi iallafall:p fruktsallad kanske? Får se vad det blir..Måste ta tag i alla disk vi lämnade efter oss igår kväll..tungt.

image479

nej nu måste jag börja göra mig iordning och väcka becca!
Ha det fint allihop!

God morgon

Vaknade förvånansvärt tidigt idag. Kan bero på solen som lyser rakt in genom mitt fönster =) Underbart! Alltid mysigt att vakna av solens ljus.

Ska gå ner till min söta lilla vovve nu och äta lite frukost :) Bjuder på en bild på henne idag med.

image478

Storstädning

God kväll! Idag har jag jobbat riktigt hårt. Storstädat hela butiken i stort sett. Sopat hela butiken, skrapat bort klisterlappar och tuggummi(usch) från golvet, svabbat nästan hela butiken för hand, städat städskrubben, torkat lister, städat pantrum, svabbat mjölkkylen osv. verkligen storstädat alltså. Riktigt tråkigt jobb kan vissa tycka men det var faktiskt helt okej..går ju an när man inte behöver göra det varje dag. Nu är butiken ren och snygg iallafall!

Kom hem vid halv 3 tiden..åt lite middag och sen kollade jag på film. Juno blev det idag. Konstig film om en tjej som blev gravid när hon var 15. Långt ifrån det bästa jag sett men ett bra tidsfördriv. Har kollat nya One Tree Hill nu precis också och det var lika bra som alltid :)

Vad har hänt me killarna egentligen, raggar som bara den ju :p haha roligt.

Imorgon ska jag till gymmet med Julia, ska bli kul. Klockan 10, mindre kul. Haha! ingen sovmorgon där inte. eller jo om man jämför med att gå upp klockan 5 så blir det ju det! :p Hoppas komma iväg på en liten miniresa sen på kvällen. Övernattning i stugan och sen Väla på fredag. hade inte alls varit fel! =)

Oj, nu missar jag ju nästan 2900 Happiness! Ganska dålig serie egentligen men ja kollar ändå :p

Ha det bra allihop!

God kväll

God kväll på er! Sitter här och kollar på House. I brist på annat. Finns ju inget bra att kolla på på kvällarna längre. jaja, idag har jag jobbat..7-14.30 . Faktiskt ganska nice..Lisa bjöd på frukost och dagen har gått hyffsat fort, Blir lite extra jobb imorgon med..ska göra sånt som inte hinns med annars, städa kontor/lunchrum/toalett, torka lister, städa pantrummet, sopa, plocka iordning spotbord osv. Kommer nog ha ganska fullt upp. Börjar inte förrän 7 iallfall så det blir lite sovmorgon..får se hur länge ja jobbar.

Jag somnade när jag kom hem från jobbet idag..blir alltid så trött när jag kommer hem. Missade min träning med för att jag sov, fan. Men har bestämt med Julia att vi ska gå till gymmet på torsdag, kul! Roligt att gå med en kompis :) Ska nog till gymmet imorgon med. Har hållt upp två dagar nu för jag har haft sån grym träningsvärk, eller har fortfarande! Körde stenhårt med benen och magen i söndags och det känns..otränade muskler. Jaja imorgon ska den nog vara borta!

image477

Slänger in en gammal bild från Bulgarien. Vill ha sommar nu!

Jumper

Igår kollade jag på den nya filmen Jumper. Ganska kass kvalite på filmen men jag orkade inte vänta på dvd versionen. Den var kanske inte riktigt så bra som jag hade förväntat mig men ändå väldigt bra, fattar ni? hade nog lite för höga förväntningar på filmen men den var absolut sevärd! Riktigt snygga och bra skådelspelare är ett plus ;)


image476



The OC

Kollade precis på ett avsnitt av oc som gick på femman. Lite roligt att avsnittet som sändes var det med en av mina absoluta favoritscener i :) "Spidermankyssen" hehe, tror alla som sett serien vet vilken scen jag menar.

image475

Nya rummet

Jag kom precis på att jag glömt visa bilder på mitt nya rum!! Shame on me. Men bättre sent än aldrig brukar man ju säga..Rummet var inte helt färdigt när jag tog bilderna men orkar inte ta nya..rummet är så stökigt nu med :p hehe. fattas två saker bara, en väggljusstake och en liten hylla/bänk. Ska ha upp en tavla sen också. Iallafall här kommer bilderna!

image474


Middag

Nu drar vi till Halmstad! Brorsan bjuder på middag..det är stort alltså! haha. Får se vad han har kokat ihop. Ska bli kul att träffa honom lite iallafall, var längesen! Hoppas sis hjälper till med maten får då kan det inte bli annat än gott! hehe :)

Kanske blir en till update senare ikväll!
seee ya!

Update
Sis fixade maten! Det blev köttgryta. YES! älskar hennes köttgryta :)

Ovanligt

Grymt ovanligt att man är vaken vid den här tiden :p Jag har ingen lust att sova riktigt än, men tror jag måste det snart för jag vill inte sova bort hela dagen imorgon! Har legat och läst bloggar den senaste timman..riktigt roligt :p Har läst lite på Schulmans blogg, så jävla roliga! haha

Nej nu försöker vi sova..
God natt!

Ibland är det inte roligt med kortspel

Ikväll har jag och killarna spelat kort. Vi spelar alltid Chicago med lite pengar som insatts så att man ska gå in för det. För er som inte vet hur man spelar chicago så är det iallafall som vanlig poker sista stick. Först till 52 poäng och när man kommit till 45 poäng hamnar man på köpstopp och får inte byta längre. Om man då råkar kasta korten så förlorar man alla sina poäng och hamnar på 0 igen. och vet ni vad jag lyckades med?? jo just detta..jag kastade korten när ja kommit till köpstop. Killarna tyckte ju att detta var hysteriskt roligt och skrattade som bara den. Jag blev lite sur och irriterad men stoffe gjorde likadant och hamnade på 0 poäng han med så det var en liten tröst. haha! Iallafall..sen blev jag riktigt peppad och gick verkligen in för att försöka vinna. Fick riktigt bra kort och samlade massa poäng och hamnade på köpstop igen. Vad tror ni att jag gjorde då?? jo, jag kastade korten en gång till!!! Nu vek sig killarna av skratt. Så jäkla korkad man får va! Brukar inte va en dålig förlorare men nu blev jag riktigt sur! haha  Det slutade med att oscar vann och jag blev av med nästan 30 kr :p illa.

Idag har vi varit i Göteborg. Tennishallen låg ganska nära stan så jag och mamma tog en liten promenad in. Skönt men det blåste mycket och var ganska kallt :s Köpte lite träningskläder från H&M och en skjorta till lillebror. När vi kom tillbaka till tennishallen igen så hade john precis börjat spela. Det blev förlust idag, john är inte riktigt i form men det blir nog bättre snart. Blev en liten utflykt idag iallafall..skönt att komma hemmifrån lite. finns inget att göra här :s

Nu ska jag gå och se hur det går för killarna med tvspelet :p

Halebop eller Parlino?

God morgon allihop. Blev väckt av ett sms nu precis..jävla oscar :p men jaja, lika bra att komma upp i tid. Idag ska hela familjen åka till göteborg. Jag och mamma ska gå och shoppa lite på stan och lillebror ska spela sm. Vi ska självklart kolla och hejja på honom också, men lite shopping måste vi ju hinna med :)

Igår var Lina här och vi spelade kort med killarna och sen blev det film, Den tredje vågen tror jag den hette. Helt okej film, riktigt spännande. Jag och lillebror bröt våra godisförbud igår också. Köpte lösgodis på netto och vet ni vad, jag åt inte ens upp mitt!! Var inte det minsta sugen på att äta mer efter några bitar. Helt otroligt, har nog aldrig hänt innan :p haha men nu ligger godispåsen här på rummet så det är bäst att göra sig av med den innan suget sätter in :p Men vi får hoppas att det här håller i sig så man kan fortsätta med godisförbudet utan större problem sen.

Jo jag tänkte att jag skulle byta kontantkort. Jag har Telia nu och det är inte det bästa..jag behöver nåt med gratis sms. Jag ringer väldigt sällan med mobilen, skriver nästan bara sms, vääldigt många sms :p Ligger här och funderar på antingen Halebop eller Parlino, båda erbjuder gratis sms. Frågan är vilket som är bäst?? Att skaffa parlino är helt gratis medans det kostar ca 100 kronor att få ett kontantkort hos Halebop.

Jag får fundera till ikväll. Ni kan väl lämna en kommentar om vilket ni tycker är bäst eller om ni har nåt tips på nåt annat kontantkort.

Nu blir det frukost!
Pusshej


Update:
Helvete ja skulle slängt godiset igår! nu ligger det och vilar i min mage :p

Äntligen helg!

Godmorgon! jag vaknade precis, skönt att få sova ut när man var uppe tidigt igår. Jobbade som sagt 11 timmar igår, 11 och en halv blev det väl egentligen..man kommer aldrig därifrån i tid. Dagen gick ganska fort trots allt..fick sitta i kassan hela dagen. 9-5 , den e rolig..men som sagt, det gick kanska fort ändå. En gammal jobbarkompis kom in och handlade igår. Har inte sett honom på snart 1 år så det var kul :)

Igår klockan halv 6 fick jag helg! Så skönt! Är ledig 4 dagar nu..jobbar bara 2 dagar nästa vecka.=) Kanon för då kan jag träna hur mycket som hellst! Det behövs vill jag lova! herreguud..:p

Idag har jag mycket som står på schemat. Först ska jag kolla klart på en film jag började kolla på igår, Stormbreaker, sådär bra är den. Sen ska jag till gymmet nån timma och sen hem och duscha. Efter det har jag en liten fikadejt med en kompis. Sen har jag lovat oscar att springa en runda med honom(hur tänkte jag där?? jag springer inte!). Blir väl kanske powerwalk istället..haha :P Jag ska laga mat till familjen ikväll också..fläskfile och rotsfruktsgratäng, mmmm gott! Sen blir det kortkväll! Fullspäckat schema yes :p Bör väll hinna med att städa mitt rum också..det behövs vill jag lova :p


Pusshej

Björn Borg

image470
Snygga skor från Björn Borg. Skulle inte säga nej till dessa. Kostar 599:- och finns hos
Ellos. Finns i flera olika snygga vårfärger.

Saknad

image468

Jag saknar dig


Jäkla sladdar!

Jag har sprungit runt som en tok härhemma den senaste halvtimman och försökt hitta sladden till min mp3. Eller först letade jag efter sladden, sen hittade jag en sladd som jag trodde kunde vara den till min mp3 men sen kunde jag inte hitta själva mp3n! typsikt mig! Så då sprang jag runt och letade efter den. När jag precis skulle ge upp hittade jag den väl gjömd under några papper i köket. Sen visade det säg självklart att sladden som jag först hade hittat inte alls var rätt, så jag letade lite till men gav upp och nu sitter jag här!

jag blir så trött på mig själv, är så dålig på att hålla reda på mina saker, speciellt sladdar! kamerasladden, mobilladdaren, överföringssladd till mobilen(som förövrigt är försvunnen även den, suck!) mp3 sladden. Alla dessa sladdar, tror jag blir galen på dom! kunde det inte varit en och samma sladd till alla =)

Anledningen till att jag behöver den där sladden är för att jag idag tänkte hoppa över gymmet  och ta en promenad istället. Har fixat en massa ny musik att lyssna på. Var så sugen på att ta en låång promenad men jag kan inte gå om jag inte har musik i öronen:p blir så rastlös. Nu vet jag inte vad jag ska göra..kanske ska leta lite till. men jag lär troligtvis inte hitta den för inga saker ligger där de ska nu efter renoveringen av rummet..hittar ingenting! Mamma har varit och plockat i allt och lagt saker där hon tycker att de ska ligga, suck!

jaja, får väl leta lite till..
Ha en bra dag! Pusss

Update
Åååå men självklart! nu hittar jag sladdjäveln på exakt samma ställe som jag hittade min mp3 innan, under en massa papper och skit i ett hörn i köket! som jag har letat! typiskt mig!


God morgon!

Jag har fortfarande inte tagit mig ur sängen idag..jag är såå slapp! haha :p Har bara varit nere och ätit frukost en runda. Snart ska jag iallafall iväg till gymmet och lyfta lite skrot, ska bli skönt! Tänk att det kan bli så mycket lättare att hålla blodsockret jämnt när man tränar! helt sjukt, behöver inte ta alls mycket insulin nu :) skönt!

Det gick rätt bra och jobba igår faktiskt, dagen gick fort. Jobbar bara 3 dagar denna veckan..2 korta och en lång, en väldigt lång! 11 timmar..den e riktigt tung. men sen e ja ledig hela helgen :)

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Börjar inte jobba förns halv 4. Gymmet nu iallafall sen får vi se vad som händer. Blir så rastlös härhemma, inget att göra..nu e sportlovet slut me så ingen lillebror hemma.

Såhär små har vi varit :)


John , Anderas , Linnea

Söndag

Idag är det jobb som står på schemat..9.30-18.30. Känns lite tungt idag men det är ju dubbel lön så man får stå ut. Skulle egentligen varit ledig idag men jag bytte söndagen med en jobbarkompis som skulle på 25års fest. Så hon tar min söndag om 2 veckor, nice.

Jaha som ni ser har jag lite nytt utseenede på bloggen. Detta är tack vare söta
mimmi =) Jag vann en tävling hos henne och priset var denna snygga designen! tusen tack :)

Igår kväll spelades det kort härhemma. några av johns kompisar kom hit. riktigt kul! det var grymt nära att jag vann en omgång men oscar slog mig på slutet :p Det blir förhoppningsvis lite kortspel ikväll också..eller kanske filmkväll. =)

nej nu måste jag kila,ha det fint!

25års fest

Idag har jag en massa spännande att berätta om! allt från 25års fest till ett nyrenoverat sovrum. Men en sak i taget..vi börjar med festen!

För exakt en veckan sedan fyllde min kära bror 25 år. Det blev stort kalas nere i halmstad med god mat, musiktävling, trevligt folk och en massa vin. I Musiktävlingen kom La Familia 2a, vilket jag tycker var bra jobbat då vi faktiskt var yngst av alla och tävlingens genre i stort sett var "Gamla godingar":p. Vi hade iofs sis i laget som drog upp medelåldern en aning men hon var inte mycket till hjälp ;)
Med en lite halvkrasslig bror som gick på alvedon hela kvällen så var det ju lillsyster som fick ta hand om drickandet i familjen, och det tycker jag att jag lyckades ganska bra med :p lite för bra..haha. Framåt halv 1 tiden bar det va in mot stan..Vi hamnade på bond där det var 28 års åldersgräns, ja ni läste rätt, och hela gänget kom in utan några som hellst problem trots att bara max 3 stycken av oss faktiskt var över 28 år :p hehe. Vi dansade hela kvällen och drack tequila(Ekke var en klenis och delade upp sin i tre, medan jag och anneli tog hela. Trodde han var tuffare än så;p) Vid halv 4 tiden bara det av hemmåt. Hur jag mådde på söndagen behöver vi inte ens gå in på. Eller vi kan säga såhär, jag kom inte ens ur sängen. haha!

Lite bilder vill ni väl ha också antar jag så här kommer dom :p


Nej vet ni, jag tror det får räcka för tillfället. Får visa bilder på rummet i nästa inlägg! Tror att det är dax att ta sig ur sängen och göra nåt vettigt nu..tex sola. Det är ju nice. Eller kanske gymma lite..ja nåt sånt får de bli.

Ha det bra allihop!

Nya frisyren

Jag var ju som sagt i Växjö i måndags och fixade till frisyren lite..här kommer lite bilder jag tog idag

.


image452


Vad hände där då?

image448

Hemskt va populär man var i onsdags då :p