2oo6 blir 2oo7

Mindre än en timma kvar nu. Jag känner på mig att 2007 kommer att bli ett bra år...mycket bättre än 2006, men det är ju iofs inte så svårslaget. 2006 var nog det sämsta året i mitt liv, men samtidigt var det nog också det bästa. Det började inte så bra (det var kanske inte det rätta ordvalet, sjukt dåligt skulle passa bättre)..men sen kom sommaren..karnelelval, bal och studenten. Bästa känslan i mitt liv - att få sluta skolan. Jag var såå trött på skolan de sista månaderna så det var inte sant, det var verkligen en befrielse att få sluta. Så kom hösten..var arbetslös några månader men nu har jag äntligen hittat ett jobb och jag trivs som fisken i vattnet. Världens bästa chef och arbetskamraterna är hur bra som hellst :) Vill aldrig tillbaka till skolbänken som det känns nu, men man ska aldrig säga aldrig.

Iallafall så har det varit ett omtumlande år. Mycket har hänt, både bra och dåliga saker, men nu börjar ett nytt år med nya möjligheter. 2007 kommer att bli ett toppen år! :)


Gott Nytt År alla läsare och hoppas att ni har en trevlig kväll =)

Bilder från Juldagen

Lovade ju lite bilder från juldagen, so here they come





81633-188

Panik!

81633-180Panik på jobbet ikväll. Skulle slutat runt halv 9..kom därifrån halv 10. kul! Fattas massa pengar hit och dit..jag har 500 för lite i min kassa och Linda har 500 för mycket (det kommer vi på efter 45 minuters intensivt räknande fram och tillbaka, suck!) Efter ca en timma har vi fått ordning på våra kassor. Då strular det med kassaskåpet. Lägg på en nolla på en femhundralapp. Ja, ni läste rätt, 5000 jävla spänn! Vi trodde att vi blivit tokiga, det stämde klockan 17 tydligen :s Fyfan. Ringde tysken(stackars honom behöva åka till jobbet halv 10 en fredagkväll när man är ledig bara för att 3 virriga tjejer inte lyckas få kassaskåpet att stämma) men vi ska väl då tillägga att han inte heller lyckades få skåpet att stämma..så helt ute och cyklade var vi inte.


Himla trevlig kväll jag har haft ..kan inte tänka mig ett bättre sätt att spendera en fredagkväll på. nej.


God natt!

Oväntat besök

Fick besök av en lite vovve igår. Han dök helt plötsligt upp utanför altandörren..haha. Fanny har precis löpt nu så vi brukar ha en massa hanhundar rännande i trädgården  :p Vi öppnade altandörren lite så att de kunde hälsa på varandra. Så söta..fanny blev jätteglad. haha
 
81633-179                    81633-178

Trött är bara förnamnet

Oj va trött jag är. Jobbigt att gå upp vid 6 när man vant sig vid att kunna sova så länge man vill :P Jobbat både idag och igår..ska jobba imorgon med, gött med pengar! =)
Har sovit lite i eftermiddag..2 timmar ungefär. så jäkla skönt! Känner mig lite piggare nu faktiskt.

Det var ju ett tag sen nu som man skrev här..det har hänt en hel del. Orkar inte skriva om allt just nu, men det kommer. Har lite bilder från i måndags..fest i parken med Anna och Jennie-Ann :) Mer om det imorgon.


Nu ska ja käka.



seee ya!

Syskonkärlek

Jag och lillbrorsan hade lite tråkigt. haha!



GOD JUL från oss :D

Julafton

Idag är det alltså julafton. Detta måste vara första julen som jag totalt saknar julkänsla. Jag menar, lite julkänsla brukar man ju ha, den brukar iallafall dyka upp när man julpyntar och tar fram granen, men inte i år.. Det känns som att det fortfarande är höst eller nåt. Det måste vara snön. Jävla väder! Ge mig snö!

Idag är det en del som ska fixas, Tänkte äta lite frukost nu och sen gå och sola. Sen ta en låååång dusch och skrubba bort all gammal skit på kroppen så man blir len och fin :) Sen ska jag slå in den sista julklappen, Annas julklapp ;) , sen käka lite julmat och vänta på att Andy ska komma hem. Den tönten ska jobba till 3 :(


Nu blir det frukost.


GOD JUL
alla läsare :)

Första lönen

Sitter här och väntar på att posten ska komma. Idag ska jag nämligen få min första lön från netto. I can´t wait! Ska bli kul att se hur mycket pengar man får..jag har ingen aning! :p

Denna veckan har varit jobbig. Har jobbat 9 timmar varje dag ungefär, det är jag inte riktigt van vid. men det har gått bra..det känns lite i armarna att man har lyft ca 100 julmust flaskor om dagen + massa andra tunga saker. ojoj :p haha .
Lite dåligt samvete har jag dock, har inte hunnit träna någonting denna veckan och det känns inte bra! Det får minnsan bli ändring efter jul! Har varit slarvig med maten denna veckan också.. man hinner inte äta speciellt mycket när man jobbar. Inte bra för min sjukdom. menmen.


Nu fick jag precis ner nya oc avsnittet..wohoo! :D


Seee ya!

Work

Dags för lite jobb snart då. 13-20.30 . känns lite tungt..kommer va hemskt mycket folk. det var det igår. Fick öppna kassa 1 som inte varit öppnad sedan förra året , har aldrig sett den kassan igång :p

jaja..har inte gjort så mycket idag. Suttit här bara :p Håller på att ladda ner 3 filmer..blir så irriterad för det går verkligen huur sakta som hellst! Störande! Men jag hoppas de blir klara tills imorgon så jag kan kolla på nån på förmiddagen.

Är klar med den sissta julklappen nu också, eller nästan iallafall..känns skönt! kommer bli kanon ;)


nehe..nu blir det lite käk.


See ya!

GratisGeneration

Som ni kanske vet blev jag medlem på gratisgeneration, där man kan få gratisprylar genom att värva medlemmar, för ett tag sen. Jag gav upp ganska fort när jag märkte att jag inte värvade några medlemmar. Igår gick jag in på sidan igen och märkte att jag hade värvat 3 personer :O . Det betyder att det bara fattas 4 stycken innan jag får ett presentkort på mq! Tänkte att jag skulle göra ett försök till här på bloggen..

Gå in på denna länken och bli medlem! Vem vill inte ha ett gratis presentkort i julklapp? ;)


Glöm inte att ni måste skaffa ett poäng för att kunna få några saker!

Step up

81633-166Step up
Kollade på filmen igår kväll..himla bra var den, om man
gillar dansfilmer alltså, men det gör ju jag :D Jag skulle också vilja kunna dansa såå bra..ser så härligt ut. Snygga skådespelare också ja! ojoj ;) Lite Wentworth Miller stuk över honom.

Kan verkligen rekomendera denna filmen..jag är helt såld på dansfilmer alltså..dirty dancing, grease..så himla bra! 

Om ni vet någon mer bra dansfilm så får ni gärna säga till!


Vinnare

John vann hela tävlingen i Borås..jag är så himla imponerad av honom. Han hade 6 matchbollar mot sig men lyckades vinna dem och sen vända hela matchen och vinna. Vilken rysare. Han lyckades få till en nätrullare på en av matchbollarna också..bra timing eller ;) Så jäkla nervösa vi va..jag trodde aldrig att han skulle vinna..men det gjorde han :) Grattis lillebror!

Chefen ringde imorse och ville att jag skulle jobba..valde att åka med till Borås istället och jag ångrar mig inte alls..John spelade sin bästa match någonsin så det var kul att se :) Han ringde en gång till sen och undrade om jag kan jobba imorgon..så jag ska jobba 07.00-14.00 . Blir mycket jobb denna veckan..varje dag. men det är nice med pengar.


nu ska jag kolla på filmen jag laddade ner igår Step Up. Får se om den är bra :)


Seee ya

Heldag i Borås

Idag har John spelat tennis i Borås. Hela familjen åkte med..vi har fått för oss att John spelar mycket bättre när vi är med så vi är med på nästan alla tävlingar, de vi hinner åka med på iallafall. haha. Idag spelade han bra, vann gjorde han också...två matcher så nu är han i final :D Vi kanske åker med och tittar imorgon också om vi hinner, men just nu ser det ut som att jag stannar hemma. Har en del jobb att göra och sen är det fysträning som jag inte vill missa..men vi får se.

Nästa vecka är det jobb som gäller..måndag - fredag. Gött med pengar men det lär ju vara sjukt mycket folk. fullt upp..antar att det är därför som jag ska jobba :p

Laddade ner en film inatt också..Step Up hette den. Ska tydligen vara en ganska bra dansfilm..med snygga skådelspelare ;) får se när man hinner se på den.

81633-166



Nej nu måste jag sova. God natt
 

Galet trött

Förstår inte varför jag är så himla trött. La ner träningen idag efter en halvtimma..har ingen ork alls.. detta är inte likt mig..får hoppas det går över snart. Måste skärpa mig med träning och kost. Jag vet vad mitt nyårslöfte ska bli i år iallafall. Börja träna mer och äts bättre..yes.

Det blev lite jobb idag. Chefen ringde klockan 12 och undrade om ja kunde komma. Jobbade till 4. Stressigt, mycket att göra och massa massa folk..sånt är inte kul. meen..inget mer jobb förrän tisdag nu förhoppningsvis..nästa vecka lär bli galet stressig. ujuj

Imorgon ska familjen till Borås. Lillbrorsan ska spela tennis..han spelade ikväll med och vann =) Han är grym. Blir nog en heldag där imorgon..det kan ju va kul,


Jaha..isäng innan 9 idag var det.. jo men visst


God natt

TopShop

Var precis inne på TopShop och kollade på lite kläder. Hittade såklart hur mycket som hellst som jag vill ha. Dessa två fastnade jag lite extra för..dels för att de är så himla söta och dels för att de är billiga ;) Har lite beslutsångest nu dock - behöver jag mer kläder? :S


168 kr            /           140 kr

Otursförföljd?

Okej, det har hänt en del denna veckan..jobb, klantiga små olyckor, heldag i göteborg, övernattning i brorsans lägenhet. Händelserik vecka med andra ord.

Det började i söndags. Födelsedag. Mormor, morfar och farfar kom på middad..trevligt :) på kvällen var det fysträning på tennisen (träningsvärken har äntligen börjat släppa) På vägen dit ringer de från jobbet och undrar om jag kan jobba måndag 7-11. Jo visst, pengar behöver man ju. Upp och hoppa på måndagen alltså. Dagen börjar inte bra..tappade en kryddburk som går sönder och plötsligt har man oregano över hela golvet! Kul! Jag brukar aldrig tappa saker..har jag blivit klumpig helt plötsligt? Jag lyckades dock rädda kryddburk nr2 från att gå samma öde till mötes, svartpeppar hade nog inte varit lika lätt att sopa upp. Fick jobba extra på tisdagen också och den dagen började inte heller särskilt bra. Välte ner en hårgeleburk när jag skulle göra plats för en massa tvål som skulle upp i hyllan. Självklart går burken sönder och där står jag med hårgele på byxorna, på golvet och på andra varor i hyllan. Himla trevligt! Det var bara till att börja torka.Tack och lov hände båda dessa små incidenter innan affären hade öppnat.

Otursförföljd? I think so! men oturen slutade inte där..jag lämnade arbetet klockan 15.30 med ett skärsår i tummen och världens fetaste blåmärke på smalbenet. Jag hoppas verkligen att det var hormonerna som spökade denna veckan..så måste det va, annars vågar man ju knappt gå till jobbet på tisdag :p

Detta var lite av det som hänt i veckan..mer kommer i morgondagens inlägg där jag ska berätta om min tripp till Göteborg -tro mig,  det vill ni inte missa!


Seee ya!

Brothers

Love you

81633-163

Dagens

Dagens låt: All Saints - Rocksteady
Dagens dusch: Later
Dagens frisyr: Platt
Dagens smink: Gårdagens just nu
Dagens händelse: Födelsedag!
Dagens planer: Födelsedagsmiddag med Mormor/morfar, Farfar/farbror
Dagens vill ha: massa pengar ;)
Dagens saknad: bigbrother!
Dagens drog: Mjukisbyxor!
Dagens tråkigaste: Att moster inte kunde komma
Dagens finaste: Vovven :)
Dagens måste: Inga måsten idag inte
Dagens dricka: Vatten ?
Dagens köp: Ingenting än så länge...
Dagens mat: Fruktsallad
Dagens sjuka: Världens ondaste sår i munnen! aaaaaaj
Dagens kärlek: Familjen
Dagens mående: Toppen!

Födelsedag

Om 1 timma och 15 minuter är det söndag. Tionde December = Min födelsedag . 19 är väl ingen speciell ålder eller sådär men det är alltid kul att fylla år..bara ett år till systemet ;)

Var i Halmstad idag och hälsade på brorsan :) Alltid lika kul! Fick en födelsedagspresent av honom..Desperate Housewives säsong 2 =)) Blev jätteglad för den..nu har jag både ettan och tvåan ;)

Shoppade lite också..en skitsnygg blå tröja/top som jag ska ha imorgon när släkten kommer hit. Hittade en jättefin tunika också som jag vill ha på julafton. Den satt inte helt hundra men jag ska ge den en chans till, den var ju såå himla fin! Just det, köpte ett par skor också! ett par som jag letat efter aslänge..perfekt.




Nu blir det nog sängen snart..är jättetrött!


God natt

Gratis presentkort?

ja tack!

Idag har jag, som så många andra redan gjort, registrerat mig på
gratisgen där man kan få gratis prylar genom att värva medlemmar och samla poäng. När jag först läste om detta tyckte jag att det verkade lite knäppt, många skrev kommentarer om att det var svårt att samla poäng osv. Men nu har jag läst om en del som faktiskt lyckats värva tillräckligt med medlemmar och få tillräckligt med poäng för att de ska få sin pryl. Tänkte att jag skulle försöka jag också..lite gratiprylar säger man ju inte nej till! :p

Sen var det ju det här med att värva medlemmar..om ni ändå har tänkt bli medlemmar så kan ni gärna få hjälpa mig genom att registrera er genom den här länken. :)


Det finns fler saker än presentkort man kan välja när man registrerar sig t.ex. dvd-boxar(Desperate Housewives 1+2, Beck 1-8), MP3-spelare, dvd-spelare, smycken från Pilgrim, pokerväska osv.


Slapp

Slappaste dagen ever. Har inte rört en fena idag..om man inte räknar promenaden från dörren till bilen och tillbaka och de ca 20 meterna mellan ica butiken och netto. Soffan har varit min kompis idag, det är den iofs alltid men den har varit en extra bra kompis idag. Skönt med såna här dagar ibland..men lite rastlös blir man faktiskt. Imorgon är det jobb, iallafall några timmar på eftermiddagen/kvällen..det är rätt gött det med..need money!

Snart är det träning..hoppas på ett riktigt svettigt tennispass, men jag vet inte om man ska ha så höga förväntningar när det faktiskt är Oliver och Felix vi snackar om. Dreamteam. Jaja vi får väl se.

Fanny har röda veckan (eller det kanske är 2 veckor?) och har sprungit runt och bettet sig lite underligt idag. Fram och tillbaka mellan sängen och dörren. Hon vill ut och kissa minst 3 ggr i timman och som om inte det skulle vara nog - hon har pinkat inomhus flera gånger under dagen, uuugh! Gnäller gör hon också hela tiden..och hon luktar så illa! jag måste bada henne imorgon asså! usch usch.

81633-160


Ullared på torsdag kanske? jaa varför inte :)



Seee ya!

När man har tråkigt...

..kan det hända att man sysselsätter sig med något sånt här






Ska iväg till jobbet om en timma ungefär..käka lite mellanmål först bara. Skönt att inte jobba tidigt idag..helgen var jobbig, 22 timmar. ujuj. men massa massa pengar blev det :D Idag jobbar jag bara 4 timmar..skönt! Ledig imorgon och jobbar 5 timmar på onsdag.

Nästa vecka ska jag försöka planera in en tripp till Göteborg..hälsa på Anna och julhandla lite :) Skulle va nice. Men först är det födelsedag..på söndag närmare bestämt. gött bara ett år kvar till 20 ;)
seee ya!

Studenten

Satt just och tittade på en massa bilder från karnelevalen, studenten och balen. Vilka minnen..jag saknar den tiden faktiskt. Inte skolan, den saknar jag inte det minsta, men vännerna och sammanhållningen. Jag saknar vår klass! Det är ganska sorgligt när man tänker tillbaka egentligen, mycket har hänt sedan skolan slutade. Sofie har åkt till Kina, Anna har flyttat till Göteborg (tack och lov så kommer hon hem igen nu) och nu åker Malin och Emelie till Australien nästa vecka. Det känns konstigt helt enkelt. Man trodde att man skulle hålla kontakten med alla men det går inte. Man har insett nu att det faktiskt bara var skolan som alla hade gemensamt. Det har inte riktigt blivit som jag trodde, men det behöver ju inte betyda att det blev till det sämre. Jag är väldigt nöjd med mitt liv som det är just nu..jag tar en dag i taget.


81633-156


Ny mobil

Igår fick jag en ny mobil..en Z610i. Vilken snygging! så läcker och smidig. Den var mycket mindre än jag trodde den skulle va..inte lika tjock som andra vikbara telefoner kan vara..den är ungefär samma storlek som min gamla mobil. Himla nöjd är jag iallafall och jag tackar mamma och pappa för den förtidiga födelsedagspresenten! :)

81633-152


Anledningen till att jag fick telefonen innan jag fyllt år är himla kul! hinner inte skriva och berätta om det idag men det kommer jag lovar. nu har ni något att se fram emot! :D aa..eller nåt.

Har en del kvar att göra idag..städa klart mitt rum, städa lite på nedervåningen(igen!) min kära familj är lite stökiga av sig så det har redan hunnit bli oreda! John speciellt är dålig på att hålla ordning på sina saker. haha.

Om en halvtimma är det träning..gött!


Seee ya!

1 December

Idag är det storstädning som gäller. Håller på med nedervåningen just nu..ska damma lite och sen dammsuga sen är jag klar. Nästa projekt blir mitt rum. Där behövs en riktigt storstädning! ser ut som ett bombnedslag just nu..kan ju inte se ut såhär när Anna kommer på besök imorgon :)

I helgen är det jobb som gäller. 21 timmar på 2 dagar..det blir tufft men det blir en himla massa pengar ;) pengar är ju inte fel. Jobbar måndag och onsdag sen också..fullt upp.

Imorgon kommer anna som sagt..ska bli himla kul att träffa henne igen :) var ett tag sen nu. Vi kanske ska åka och hälsa på Malin med, och Emelie om hon är hemma, som åker till Australien på tisdag! Känns helt overkligt att de åker så snart..blir bara jag och Anna kvar nu, känns konstigt. Men vi måste iallafall hinna säga hejdå :)


Jag fick en ny mobil igår!! :D
men mer om det sen..för nu måste jag fortsätta städa. Kommer även lite bilder på gårdagens inköp..men som sagt..det får bli senare.


See ya!