Halmstad here I come!

Godmorgon!
Har precis käkat lite frukost och packar ner det sista i resväskan. Ikväll bär det av mot kusten. Ska spendera några dagar i halmstad med min kära familj :) De åkte redan i onsdag men jag var tvungen att stanna hemma och jobba. Ska iallafall ta tåget ner ikväll efter jobbet..börjar om en timma. Kanske att man hinner med lite mellandagsrea nu i helgen..vi får se vad restan av familjen säger om ett besök på väla? jaja, vi får se hur det blir.

Blev väckt klockan 8 idag, sånt gillas inte! Var tydligen nån gubbe från tv4. Vad är det för stil att ringa så tidigt!? taskigt tycker jag. Men jag somnade om iallafall och vaknade runt 10. Blev väckt igår med, vid halv 9 tiden..hallååå nästan alla är jullediga nu varför ringa så tidigt!?! trött blir jag..

Ska hinna till banken innan jobbet med. fick mitt VISA kort igår, yes! baknomaten snodde ju mitt kort förra veckan så var tvungen att beställa ett nytt. måste aktivera det nya och fixa koden sa de på banken så jag får väl gå dit idag. hoppas jag hinner. får skjuts av stoffe till jobbet..orkar inte gå och dra på resväskan i det här vädret..tur han har körkort nu ;P hehe.

ne nu måste ja göra mig iordning.
ha det bra allihop!

Julmust och Chips

Hallå allihopa. Dags att uppdatera lite igen kanske. Kom hem från jobbet för en liten stund sen..sitter här och dricker julmust och käkar chips nu :D Har blivit lite dåligt med mat idag. Käkat frukost och lunch bara.

Jag vaknade halv 11 idag, inte likt mig alls! blev lite stressigt då jag skulle börja jobba klockan 12, trodde jag! Duschar och stressar i mig lite frukost och cyklar iväg. Läser på schemat när jag kommer till jobbet..börjar kl 13! suck! . Blev lite småsur, chefen tyckte dock det var skitkul..han stod och skrattade åt mig :p haha han måste ändrat min tid för jag är hundra på att det stod 12 sisst jag kollade! Dum e han:p jaja cyklade hem iallafall och satte mig vid datorn en stund. Liiite jobbigt att det regnade när man skulle cykla dit igen sen, 
 
Lite kort om julen nu då. Julafton var jättemysig. Frukost med hela familjen, sis också :) Hon känns verkligen som en i familjen..känns tomt utan henne :) iallafall, åt lite frukost och sen åkte killarna iväg och spelade tennis. Jag hjälpte sis göra sig iordning lite, hon åkte hem vid 1. Sen åt vi lite julmat och kollade på kalle. Åkte till mariagården och hämtade farmor och farfar :) Var jättekul att de orkade komma hit! de var väldigt trötta men de betydde mycket att de kom! Sen öppnade vi lite julklappar,,roligast var det att ge detta året tycker jag. Vi gav mamma och pappa ett jättefint foto på alla oss syskon :) Väldigt uppskattat..farmor&farfar och mormor&morfar fick ett också.



På juldagen skulle jag och becca åka och shoppa tänkte vi. Det gick inte så bra eftersom att allt var stängt :s dåligt tycker jag! Vi upptäckt det iallafall innan vi hann åka nånstans. tur!  blev hemmadag med familjen istället.

På kvällen blev de fest! Parken of course! Kul att träffa alla tjejerna! rolig förfest hos tommy, som vanligt :) I parken var de mycket folk..för mycket nästan. men det var kul att träffa alla gamla kompisar  och bekanta :)

nehe nu ska jag kolla lite film tror jag =)
Ha det fint!
Puss

Dagens..

Dagens humör: Kunde varit bättre
Dagens mående: Seg, fryser, ont i halsen 
Dagens borde: Röra på mig
Dagens frisyr: Gårdagens lockiga
Dagens klädsel: Klänning och leggings, mys =)
Dagens planer: Laga mat och kolla på film med Lina
Dagens materiella vill ha: En ny plattång!
Dagens längtan: Efter en till liten fyrbent kompis!
Dagens fundering: Vilken film ska vi se ikväll?
Dagens beroende: Chips med dipp 
Dagens tråkigaste: Att jag måste jobba imorgon så jag inte kan åka med till stugan
Dagens tidning: Ingen..läser Harry Potter istället
Dagens låt: Nick Pitera - A whole new world


Disney

Jag blev så sjukt sugen på att kolla på Disney filmer nu på morgonen. Hittade det här nyss, lyssna! Helt amazing röst! Jag verkligen älskade alla disneyfilmerna när jag var liten, Aladdin var nog favoriten =) nån som vill ha disneymaraton med mig :)


image404

Festklänning

81633-40381633-402
Den här klänningen hade ju inte varit fel imorgon :)
riktigt snygg!
från
asos.com

En dag kvar..

Idag har jag och brorsan varit en sväng i Värnamo=) Kollade lite affärer. .blev förvånad att allt var öppet..en söndag liksom. men tur var väl det för jag hittade en jättefin klänning  :) Ska kanske ha den på juldagen.

Ikväll kommer sis! då ska vi pynta och klä granen :) hon ville vara med så vi väntar till ikväll. Snart är hela familjen samlad :D

Fanny är nybadad och fin också. Så mjuk och go :D Hon fick sin julklapp igår. en liten hund som går och skäller :p haha hon blev nog lite rädd för den, hon försökte springa och gömma sig! men sen bet hon och lekte med den , haha. Snart ska vi skaffa en liten valp till!! hoppas jag iallafall,,blir nog till sommaren när allt har lugnat ner sig. Skulle köpt en nu i höstas men det har varit en lite omtumlande sommar och höst så det fick vänta. men nu så..håller tummarna. ska börja leta lite på blocket :)

Imorgon är det julafton. Många traditioner som ändras nu i jul. Ingen julmat hos farmor och farfar, vi kanske inte ens kan få hit dem på fika och julklappsutdelning. De bor på äldreboende nu men vi ska försöka köra hit dem i rullstolarna. Sen är inte min farbror med oss i år..kommer kännas konstigt utan kenneth :( men han finns med i våra hjärtan..han sitter säkert däruppe och vakar över oss :)
Sen blir det ingen julmat hos mormor och morfar på juldagen. Mormor bor på ett hem nu. Kommer också kännas konstigt..hela släkten brukade samlas där. vi får väl se hur det blir i år.

Ha det bra allihop och God Jul :)


Snart jul..

3 dagar kvar till julafton. Kan inte fatta det..december har gått så sjukt fort! Jag har inte hunnit få nån julstäming, ingen snö..bara massa jobb.
Det märks på jobbet att det inte är några vanliga dagar nu iallafall..herregud vad stressigt och mycket folk. Det är mycket som redan tagit slut, inte så konstigt kanske då vi säljer för dubbelt så mycket som vi gör annars. Idag är jag iallafall ledig..skönt när man jobbat kvällen hela veckan. Morgondagen blir dock mindre rolig, jobb 06.00-18.30. Hatar lördagarna. Men ja ska nog överleva. Jag jobbar julafton med, mindre kul när man precis fick reda på att sis kommer hem på söndag och stannar till måndag..menmen.

Fick lön idag..får ut mycket mer än jag trodde på min fjuttiga halvtid trots allt.=) Sen fick ja löneförhöjning med..yey! :D

Idag ska jag och lillebror ha en liten bakdag. baka lite julgodis ;) Jag och anna bakade massa julgodis i måndags men allt är redan slut :p haha lillebror ville ha mer iallafall så han ställer upp och hjälper mig baka mer..snällt av honom :p

Nehe nu måste jag nog gå ner och käka lite frukost..börjar bli lite hungrig.

får se när ja uppdaterar nästa gång=)