Rundtennis

Dagens träning såg ut att bli en katastrof. Alla var sura på varandra, sköt bollar(stoffe) och vi kunde inte enas om vad vi skulle spela. Vinnar-förlorar-sida ville en, dubbel ville en annan, en gick med på vilket som och den andra var helt emot alla förslag vi kom med. Till slut kom Oliver på den briljanta iden att vi skulle spela rundtennis. Spela rundtennis på 4 pers är inte det lättaste..det blev en hel del springande vill jag lova(vilket är väldigt bra för min obefintliga kondition) Det var himla roligt iallafall..jag åkte dock ut först 4 gånger av 4 möjliga men jag var inte sur för det. :p


Ikväll har jag och min kära bror underhållit oss med lite spanska glosor..det ni! Han skrattade så att tårarna kom när jag försökte uttala ord med fler än 5 bokstäver i. Spanska är inte min grej helt enkelt!

- Varför läser du vissa ord på svenska och vissa på spanska?
- För att det blir bättre inlärning då ! ..medan det jag egentligen menade var - De orden som är för svåra att uttala på spanska säger jag på svenska! 


Idag har jag shoppat! mer om det imorgon..


See ya!

Kul

Kul att det känns som hela näsan ska sprängas och kul att jag ska upp och jobba tidigt imorgon! Vill inte bli sjuk nu!

Kom precis hem från Norrahammar eller Taberg eller Tabergsdalen eller nåt sånt..John har spelat tävling. Han drog ut på matchen som fan så den var inte klar förrän kvart över 11. kul . men nu är vi hemma och nu ska jag sova.

Mysko inlägg men jag skyller på att jag är trött...



God natt!

Idag ska jag...


* Städa
- Diska, dammsuga, damma.
* Sola
* Laga mat -
omelett, vädlgit avanserat! :p
* Kolla Greys Anatomy
* Träna - Långpromenad på förmiddagen, tennis och fys i eftermiddag.
* Hand
la
* Jobba - ?
* Bada fanny - ?

Helgen

Helgen blev inte riktigt som planerat..försökte posta ett inlägg här i lördags men det försvann, jag blev sur och sen dess har jag inte orkat skriva här :p men nu kommer en liten update iallafall.

Halv 7 på lördagsmorgonen ringde chefen..det hade blivit ett missförstånd..han trodde att jag trodde att jag skulle jobba..men jaja, sen frågade han om ja ville jobba på söndagen..kunde inte gärna säga nej(trots att jag jättegärna ville kollat på km som var denna helgen) så så fick det bli. halv 9 ringde han igen..undrade om jag ville jobba lite på lördagen med. Denna gången sa jag faktiskt nej..jag skulle ju spela match på tennisen! kunde ju inte svika Lina :p Spenderade hela lördagen på tennisen..spelade match, förlorade iofs men skitsamma..jävligt kul var det!

På kvällen var det ju tänkt att jag skulle åka till parken..så blev det inte eftersom att jag skulle jobba på söndagen. Det blev istället ett resturangbesök med Lina, John och Stoffe. Åt kinamat på Bambu i bredaryd. Himla gott!

På söndagen jobbade jag 9.30-18.30 . Blev inte så mycket annat gjort den dagen.

Jag är ganska nöjd med helgen ändå..har hunnit göra en del roligt och samtidigt har jag ju tjänat massa pengar och det är aldrig fel..det enda tråkiga var att jag inte fick träffa Anna! men jag planerar att åka till Göteborg snart och hälsa på =)


Nu ska jag käka lite frukost

See ya!

Lika som bär

Satt precis och läste Aftonbladet på internet och hittade den här roliga artikeln. Jag tycker att det är skitkul när man visar bilder på kändisar som liknar varandra. En del bilder är skrämmande lika..haha! T.ex. Runar Sögaard och Kenny Strafighter! så kul :p

81633-149


Inget jobb idag heller..typiskt nu när jag är ledig att det inte finns nåt jobb på TeamPack. Kommer säkert finnas jättemycket jobb nästa helg bara för att jag jobbar då :p men jaja..planerar att gå och sola lite idag..ta en promenad också om det kan sluta regna någon gång! Hatar regn! Ska åka till Gislaved en runda i eftermiddag med..pappa skulle dit och hämta nånting så då hänger jag och mamma på..handla lite.


See ya!

Nya skor

Jag gillar stövlar utan klack. Jag borde/kan/skulle egentligen ha klack för jag är inte så lång, bara 1.63..och då kan man ha klack. Jag känner mig inte bekväm i hög klack av nån anledning..jag gillar inte när det klackar. De flesta av mina kompisar är lika långa som jag och de har inte högklackade skor..om jag då skulle ha skor med hög klack skulle jag bli ett huvud längre än vad de är och de skulle bara se konstigt ut. Vad jag babbalr..vad jag ville komma fram till var att jag hittat några supersnygga modeller som skulle passa mig utmärkt - med låg klack.




De två första är från Asos. Gillar den första bäst eftersom den har ganska lågt skaft. Den tredje är från Skopunkten. Funderar faktiskt på att beställa den..behöver ett par nya skor och den var inte speciellt dyr heller..349 kr.

Glad?

Igår blev jag överlycklig när jag äntligen, efter två dagars sökande, hittade de 4 sista avsnitten av Greys Anatomy att ladda ner. Började nedladdningen igår kväll..hade på det hela natten och såg fram emot att se 81633-143avsnitten idag. Lyckan varade inte länge. Till min förskräckelse upptäckte jag att avsnitten var på franska! På franska av alla språk?! Hur lyckas jag egentligen..:S



Hoppas att eran dag började bättre än min!



See ya!


Lat

Jag har blivit så himla lat på sista tiden..vet inte vad det är med mig :S Har ingen motivation till att träna, är hur slarvig som hellst med maten. Jag lär ju gå upp flera kilo om jag inte skärper mig snart! känns inte alls bra det här. Hur gör man får att få tillbaka motivationen till att träna? I neeed help!

Idag har jag knappt varit utanför dörren..timmarna har bara försvunnit och jag vet inte vad jag gjort. Måste ta tag i mitt liv..tur att jag äntligen fått ett jobb så jag kommer hemmifrån lite.

Imorgon ska jag ta tag i mitt liv..jag börjar med en lååång promenad och rensar tankarna lite. Hoppas på att få tillbaka motivationen.


Seee ya!

Long time no see

Nu vart det ett tag sen man skrev här igen..nästan en hel vecka faktiskt, inte bra. Det har inte hänt så mycket intressant i mitt liv..har jobbat tre dagar i rad nu så man är lite seg. jag vet, tre dagar är inte så mycket, men jag är faktiskt inte van vid att jobba :p har dessutom jobbat 9 och 10 timmarspass, men jaja..jag ska inte klaga, jag trivs rätt bra faktiskt :)

I helgen är jag ledig, enda lediga helgen på 3 veckor så det blir nog fest. Parken med Anna och Jennie-ann =) hoppas att inte chefen får för sig att ringa bara..då blir det ingen fest. Ska spela KM också på tennisen i helgen. Dubbel med Lina. skitkul :D

Nu ska jag kolla Greys Anatomy.


Seee ya!

Födelsedag

Idag är det pappas födelsedag :) Tänker inte tala om hur gammal han blir..ni som känner honom skulle inte tro era öron! haha. Han ser inte ut att vara så gammal som han faktiskt är..men yeye. Jag och Andy har köpt en jättefin tröja till honom på H&M, och John har köpt en porsche bok ( bilgalen som han är lär han tycka om denna presenten ! ;) ) och mamma har köpt tårta :D

81633-145

Har varit lite dålig på att uppdatera bloggen på senaste tiden känner jag. Har ingen inspiration till att skriva..ni får nöja er med lite inlägg dåochdå..iallafall tillsvidare.


See ya!

Tv-serier

Kollade på nya DH avsnittet igår..det som sändes i USA i söndags alltså. Bästa avsnittet någonsin! eller kanske inte bästa men lätt det hemskaste..jag blev verkligen chockad..och det har jag aldrig blivit av att se på en serie innan! herregud. Avsnitt 7 på säsong 3 var detta..för er som ville veta ;)

okej det här inlägget kommer utvecklas till ett som bara handlar om tv-serier...bara så ni vet :p

Ikväll vörjar Greys Anatomy på 5:an igen. Jag missade hela första säsongen så jag försöker komma iafatt lite nu. Har sett 9 avsnitt, vad jag förstått var det hela första säsongen? Har precis fått hem 14 avsnitt på säsong 2..så det blir maraton idag :p haha . Jag har verkligen fastnat för denna
seriern..det är någonting med sjukhusserier som går hem hos mig asså :p Så grymt bra.

Idag kan man även ladda hem nya PrisonBreak avsnittet..lätt att jag håller på med det nu ;)

Nya OC avsnittet blev jag precis klar med också :D

F
an va många bra serier det går nu alltså :p haha. Det är inte bra..men nu har jag bestämt mig för att inte börja kolla på fler serier..har lite för många att hålla reda på redan nu känner jag.

Serier jag följer:
* One Tree Hill
* Greys Anatomy
* The OC
* Desperate Housewives
* Prison Break
* Lost
* Våra Bästa år (Jag vet, töntvarning där, men har man fastnat så har man :p)



Jag tror att det var allt. haha, shit vad många det blev..jag har nog ett problem.

Jaja nu ska jag käka lite frukost.



See ya!

jobb

oj vad jag har jobbat. Första riktiga dagen på jobbet..ganska segt men det går nog överleva detta.dubbel lön också idag det kändes inte helt fel ;) chefen ringde klockan 9 och undrade om jag kunde komma halv 10. självklart! man kan ju inte säga nej precis. Det enda jobbiga var väl kanske att jag bara haft 20 minuters rast på hela dagen. menmen.


Nu är jag för trött för att sitta här.



see ya!

drar till halmstad.

Halmstad med lillbrorsan blir det nu..kanske hälsa på storebrorsan om inte han är i Malmö..får se :p ska iallafall shoppa lite jag och John tänkte vi..kul =)

Nu
måste jag hoppa in i duschen om vi ska hinna..har varit och spelat lite tennis..


Seee ya!

Pokerkväll

Egentligen är jag för trött för att skriva nu men jag kände att jag skulle försöka sammanfatta dagen lite iallafall. Jobbade tre och en halv timma i förmiddags..stod i kassan. Idag gick det bättre än igår..har börjat lära mig lite bättre nu. Himla mycket folk idag..inte en lugn stund på de tre timmarna jag var där, men det är väl bara och vänja mig.

Eftermiddagen spenderade jag i soffan..skönt! Spelade lite tennis med. Nu ikväll kom Johns kompisar hit och vi har spelat poker..eller de håller på fortfarande..jag är för trött. Men sova lär jag väl inte kunna för de väsnas och har sig därnere.

Tror att jag ska sätta på ett avsnitt av Greys Anatomy nu för som sagt, sova lär man inte kunna.


Det är blev ett tråkigt inlägg men skit i det..jag är så himla trött nu så ni får stå ut..(ja, jag är medveten om att klockan bara är halv 11)


God natt!

Kyligt

Jävlar va kallt det är ute! Det känns verkligen att vintern är på väg. eller så är man bara klen..det är ju trots allt bara 2 minusgrader ute, men det kändes som minst 10!
Jag gillar inte kyla..jag håller mig hellst inomhus då..går bara ut om det är absolut nödvändigt..jag är väl lite klen kanske :p

Har varit på tennisen en stund nu..kunde inte spela så länge tyvärr för det var upptaget..menmen. Nu ska jag bara krypa ner i soffan under filten och kolla på nya OC avsnittet. =)



See ya!


Första dagen...

...på mitt nya jobb! Okej det var bara tre timmar..för att jag ska lära mig kassan och så men ändå. Det är väl kanske bättre att säga att min första dag på jobbet är den 17 november..för då ska jag jobba 6.30-16 . Men jag har iallafall varit där idag..lärt mig hur kassan fungerar och det gick faktiskt bättre än jag trott..Det var inte jättesvårt. Jobbigt med alla snabb-nummer bara, men man lär väl sig dem också med tiden. Jobbigt med otåliga kunder också som inte fattar att man faktiskt aldrig stått i kassa innan..men skit i dom!
Jag ska dit imorgon också 3 timmar för att lära mig ännu mer. Det här kommer nog gå bra. Jag fick "en sol" som de så fint uttryckte det för att jag min kassa gick jämt ut +-0 . De sa att ingen lyckats med det första gången innan *stolt* haha..jaja, nybörjartur kanske? :p

I eftermiddag ska jag till mitt andra jobb. Paketera lite plastfolie..kul! eller inte. menmen..pengar,pengar!


see ya!