God natt?

Tänkte bara slinka in här och skriva god natt :p är inte trött egentligen men de finns ju fan inget i gööra. så de är lika bra att sova, så kanske man kommer upp i tid imorgon och hinner gå till gymmet en runda. Träffade Becca för en fika idag..trevligt trevligt. lite shopping blev det också, nice. Ja har fått min mobil nu också förresten! den är så nice, jag är nöjd! den är lite tyst dock, lite sms hade inte varit fel. haha. skicka nåt roligt nu kompisar!!

btw, festen i lördags var riktigt kul! åkte dit ensam och var en av ca 5 tjejer bland säkert 20 killar. haha det var skojj. :p bästa killkompisarna har man iaf!! :)

Nej nu säger vi god natt va.
Puss


Depp

Hopp nu kommer inte anna ikväll :( blev lite ledsen, hade sett fram emot att träffa henne juu! Men jaja, nu får man åka själv till festen. Jag som behövde prata av mig ikväll!! Lina dissade också..vilka kompisar man har. bara dissar. hehe nedå, dom är bäst! men inte riktigt lika bra just idag :p fan då, vem ska ja prata me nu, nån av killarna? ja varför inte, de borde ju va experter inom mitt problemområde, haha. jajaa

Kanske man skulle cykla till festen? fast då får ja cykla lugnt, man vill ju inte komma dit helt andfådd. haha jag har världens sämsta kondition :p men det skulle va skönt, då kan man åka hem när man vill. vi får se vad som händer..borde väl börja göra mig iordning nu.

Puss

Everything will be fine

Hold your'e own, know your'e name and go your'e own way..
Everything will be fine..

Lucky

God dag! Sov riktigt länge idag, till 10. Jag har börjat sova länge på morgonen nu, aldrig gjort det innan. men jag är uppe lite längre på kvällarna med. Tungt det kommer va att gå upp 5 nästa vecka. haha

Har varit en runda på gymmet idag, det var lite för längesen nu. Riktigt skönt att träna idag, gick till och från gymmet med. sköönt! :) ska börja äta lite bättre igen nu med, måste!

Nu får jag snart hem min mobil också! jaaa! :D den skickades igår så jag får väl den på måndag kanske..som jag längtar! slippa denna gamla skiten som jag har nu, och så kan ja använda den som mp3 sen också! jaaa! saknar musiken när man är ute och går.

Jobb ikväll med, 4 av 5 kvällar denna veckan, blir lite tjatigt menmen. Känns som man är ledig nästan hela dagen ändå när man börjar vid 3.

Btw, jag drömde inatt med. haha shit. måste sluta tänka :p

Ha det bra
Puss


Need to talk!

Alltså jag behöver verkligen prata med nån nu! haha. typ Anna för hon är den enda som vet och den enda som får veta, den ena saken iallafall :p Mitt huvud bara snurrar, ja drömde till och med inatt..om en viss person. Allt är ganska rörigt. Anna I need to talk to you!!

Can´t get you out of my mind

Ofta när det händer nåt bra i mitt liv, t.ex om jag träffar nån ny person eller om jag är med om något riktigt roligt som jag inte brukar, så tänker jag alldeles för mycket. Jag går och ältar det här minnet fram och tillbaka hela tiden. Tänker fram och tillbaka vad jag kunde gjort annorlunda, ångrar saker jag inte gjorde, ångrar saker jag gjorde och till slut minns jag inte längre. Bitar försvinner, ansikten, bilder som jag inte längre kan minnas. Det är aldrig hela minnet som försvinner utan bara delar, de viktigaste delarna. Jag hatar när det händer. Jag menar, händer något bra så vill man ju minnas varje sekund av det! Det händer oftast med sånt som bara hänt en gång, månniskor jag bara mött en gång och det är ju sånt man vill komma ihåg extra mycket. Det kanske är därför det försvinner?

Konstigt inlägg det här blev, det är säkert ingen som känner igen sig. Jag tänker för mycket helt enkelt, överanalyserar. Behövde bara få ur mig lite tankar..och det är ju det bloggen är till för eller hur. Skriva ner sina tankar.

Midsommar 08

Jaha då var denna midsommarhelgen över. Den har varit över förväntan trots massa jobb. Midsommarafton i år slog nästan, nästan midsommar 05 och då är det bra. haha. men bara nästan. den är oförglömlig.

Midsommarafton firades hos Tea och Jonas med deras kompisar och så Linda och Enrico. :) Över förväntan alltså. De hade riktigt roliga och nice kompisar ;) hihi Hade ställt in mig på en lugn kväll och tidig hemfärd men så blev det inte alls. Det blev både en och två snappsar och lite öl. hehe och hemma var jag inte förrän 11 tiden. Okej det är väl rätt tidigt men inte om man ska upp kl 7 och jobba :p Iallafall så blev det inte sängen direkt. Oscar och Stoffe kom in och vi(läs de) kollade film. haha. jag slocknade mellan dom i lillebrors säng. Men de tyckte filmen var bra iaf, jag såg ca 5 min. haha :p
Det var riktigt tungt att gå upp när klockan ringde klockan 7. usch, lite halvbakis (hm varför? :p)  och trött var man. Som tur var stängde vi redan klockan 16. åkte hem och sov nån timma och sen kollades det fotboll. Fan va spännande alla matcher är! straffar och mål i slutet av förlängningar och massa sånt, det är spännande även om man inte hejjar på nån speciell nu när sverige är ute. Ryssland ser dock riktigt bra ut. kanske hejjar lite på dom.
Idag har det jobbats hela dagen..9.30-18.30. Hur stressigt som hellst med världens största leverans och pallar som välter och en massa roligt. nej fy det har varit en stressig dag. Gratis träningspass iaf så som vi sprungit. ojoj. haha.lite skönt att jobba på golvet ibland med faktiskt. Alltid kul med Linda :)

Nu sitter jag här och är rastlös. inte det minsta trött. vet inte vad jag ska göra. Kanske film? Vill att mobilen ska pipa men det gör den ju aldrig. trååk. piiiiiip då! :p haha

jaja vi får väl se om ja kommer på nåt att sysselsätta mig med. imorgon kommer mor hem iallafall så slipper man va helt ensam. Saknar vovvarna! ovanligt att va i ett så tyst hus, här är aldrig tyst annars.

god natt på er!
PUSS

GRATTIS SIS!

Grattis på födelsedagen sis! Hoppas du får en toppendag!

Midsommar

Halloj, idag har jag jobbat 6-14.30 . Ligger i sängen och latar mig nu men jag tror att jag ska gå ut och gå en runda snart, behöver röra på mig lite känner jag, det har blivit lite dåligmat idag, fan. så en promenad får det bli. troligtvis ensam eftersom lina inte svarar :S åå va jag vill ha min nya mobil nu så jag kan lyssna på lite musik när jag är ute, det blir så mycket lättare att gå då!

jaja, tillbaka till det jag tänkte skriva om. midsommar. Som jag ju berättat innan så ska jag jobba hela midsommarhelgen, kul! inte.. så det blir lugnt firande för min del då. Familjen kanske åker ner till stugan och lämnar mig helt ensam hemma. Hade förberett mig på att fira ensam härhemma tills tea hade andra planer för mig. tydligen ska jag till henne och fira, hon ska ha lite fest. haha. ja men varför inte . :p frågan är bara hur jag ska ta mig dit och hem? cykla? :p vi får helt enkelt se vad som händer..jobb lördag och söndag blir det iallafall, det är ett som är säkert. rätt nice med ob alltså ;)

Imorgon ska jag träffa Anna!! jaaaa! :D:D hon är äntligen hemma från England! Ska ta en fika imorgon, vi har en del att ta igen, jag behöver definitivt prata av mig lite!! hjälp.

Nej nu ska jag ut och röra på fläsket lite innan det blir försent! Snart fotboll ju;p jag har blivit värsta fotbollsnörden nu alltså. haha. riktigt kul att kolla på men roligast är det när Sverige spelar! imorgon smäller det!

Ha det fint!
Puss

Ny kamera

Jag är riktigt sugen på att köpa en riktig kamera, en systemkamera alltså. Brorsan köpte en för några månader sen och den är hur bra som hellst. Det blir riktigt fina bilder! Har hittat en kamera som jag är lite intresserad av, Nikon D40. den sägs vara bra för nybörjare, enkel och smidig och framförallt hyffsat billig. Har varit sugen på att köpa en systemkamera riktigt länge men jag kan inte speciellt mycket om kameror, vad som är bäst och så. men nu har jag ju faktiskt hittat en så det kanske blir ett köp snart, hade varit kul! Får dock vänta tills nästa lön för denna månaden gick de lite pengar på en ny mobil :p

Halleluja

Halleluja av Leonard Cohen är en av mina absoluta favorit sånger. Många artister har gjort egna covers av denna låten och de jag gillar bäst är den med Jeff Buckley och den med Kate Vogle. Eller vänta, Imogen Heap också. haha Jeff Buckleys version är ju den mest kända. Kate Vogels är ganska ny men så bra! Älskar hennes röst. Många har nog hört hennes version i One Tree Hill :)

Här kan ni höra Kates version och Här har ni Jeff Buckleys.

Suck!

Nu har jag äntligen köpt en ny mobil! det var inte en dag för sen alltså..har haft pappas gamla mobil i flera månader :P Blev lite sur på sony ericsson för ja skrev in min mailadress så att man skulle få ett mail när den mobilen jag ville ha hade kommit ut på marknaden. Fick ett mail för ca en månad sedan men har det kommit ut nån mobil? nej! riktigt störande. Sen läste jag att den skulle komma ut i början av juni nånstans men den finns fortfarande inte. Hittade iallafall den på netonnet häromdagen där det stod att de hade den i lager! blev skitglad och beställde den direkt. Får ett mail där det står att den levereras tidigast 4 juli! orkar knappt vänta på den där jävla mobilen längre, nu får vi verkligen hoppas att den är grym så att den var värd all väntan! Vill ju ha den som mp3 nu då min andra har gått sönder :S suck. Jaja jag får väl vänta lite till.


Denna snygga mobilen är det jag väntar på :)

Halloo

Vad konstigt det är, när man inte kan komma in på bloggen får man världens lust att skriva men sen försvinner allt när man väl kan skriva igen :p dumt.

jaja, idag har varit en riktigt långtråkig och seg dag. Finns ingenting att göra :s har varit på jobbet två gånger trots att jag varit ledig idag, var där säkert 2 timmar. snacka lite skit. Måste komma på lite saker att sysselsätta mig med härhemma när jag är ledig. Jag har varit lite nyttig idag iaf, har städat mitt rum. Det är stort alltså! händer allt för sällan. nu är det rent och fint iallafall ett tag :p

Jobbar låång dag imorgon. 6-16 . men det ska nog gå bra. bättre än att sitta hemma och uggla som sagt. fick ett litet extrapass på lördag med, lillelördagen som vi brukar kalla det, 6-12. Nice. Nästa vecka blir det en del jobb iallafall. jobbar midsommarhelgen. Lite mindre kul men jaja. Ledig midsommarafton iallafall.

Nej nu blir det nog sängen, upp tidigt imorgon
God natt!

Vilket underbart väder!

Vaknade precis upp efter att ha somnat ute i solen. så underbart. lite rödare på ena kinden än den andra dock. men det jämnar nog ut sig. hehe :) det är nog första gången jag somnat i solen faktiskt =)
Det känns verkligen att sommaren är här nu! hoppas bara att detta vädret håller i sig heela sommaren, så att det inte blir dåligt sen när semestern börjar!

Imorgon åker jag iväg på kryssning! Ska bli grymt kul! åker från Köpenhamn till Oslo där vi ska gå några timmar på lördagen och sen bär det av hemma igen. Det är jag och två jobbarkompisar som ska åka, Julia och Linda. =) Vi kunde ju inte få mycket bättre väder iallafall!

Idag tar stoffe studenten! Har tagit ledig ikväll så vi ska åka och kolla på utsläppet. Tänk att det redan var två år sen man själv sprang ut från skolan. Gud va tiden går fort! känns som det var igår.

Nu blir det en snabbdusch och sen åker vi.
Ha det bra!
Puss