Göteboooorg

Ja, i lördags var jag, Malin, Sofie och Helena i Göteborg..Trevligt. Köpte ingenting dock, sparar pengarna till Bulgarien istället. Problematiskt när vi skulle hitta parkering. Hela Göteborg var fullt av små fotbollsspelare, finaldag på gothia cup. Men efter några mindre felkörningar (rakt över gång och cykelbana) lyckades vi hitta parkering. Händelserik och trevlig dag.


Imorgon åker jag till Bulgarien, närmare bestämt Sunny Beach. Sola, bada, festa, shoppa..kommer bli himla kul! fast lite nervöst är det måste jag säga..haha.


Nu ska jag fortsätta packa..har mycket att göra idag.




hejs

Melon

Ojdå, nu var det längesen man skrev här igen. Jag har inte tid. Det är väldigt konstigt eftersom jag borde ha all tid i världen att sitta här och skriva i min blogg, jag gör ju inget vettigt om dagarna. Men som man brukar säga, "Tiden går fort när man har roligt" , men jag måste säga att tiden går ganska fort när man har tråkigt också.

Jaha jag kan ju börja med en lite sammanfattning av den senaste veckan.
Helgen tillbringades i Halmstad med Anna. Det var väldigt trevligt måste jag säga. Sola, bada, långa promenader, nyttig mat (en lite för onyttig kladdkaka råkade slinka ner dock, Ångest!) och massa shopping ;) . Bästa helgen på väldigt,väldigt länge. =)
På måndagen var det dax att träffa tjejerna. Vi hade äntligen lyckats hitta en dag som alla kunde träffas(och sådana dagar är sällsynta ska ni veta). Men det var väldigt kul att träffa alla igen. God dipp och många roliga och konstiga historier( Malins var ju extra kul. Haha) Det blev även ett kvällsdopp i båraryd. Emelie och Sofie badade, resten bangade :p . Kvällen avslutades med pizza och minnen från karneleval.
Resten av veckan kommer jag faktiskt inte ihåg vad jag har gjort. Umgåts lite med Lina som varit borta i 4 veckor och som åker i ytterligare 3 veckor på söndag.

I veckan fick jag mina kläder från asos! Jag är ganska nöjd faktiskt. Måste dock klippa bort bandet som ska sitta runt nacken på linnet och klänningen, det var en aning kort. men annars är jag väldigt nöjd.

Jag måste bara skriva med också att jag har blivit helt galen i vattenmelon! Godare än godis! mums..

Nej nu räcker det för idag...

En bild säger mer än tusen ord...

Midsommar i bilder




London i bilder




asos.com

Jag har en tendens att slå i mina tår i allt jag kan tänkas gå förbi. Bordsben, dörrkarmar, soffben, trappsteg, solstolar, krukor..ja, you name it. Jag har varit med om många brutna tånaglar och stukade lilltår. Detta är ett mysterium för mig då jag inte har särskilt stora fötter(36) och inte heller speciellt långa tår. Jag kan bara tänka mig hur det skulle varit om jag hade haft lika stora fötter som min lillebror(44!) - Nej usch, jag vill inte ens tänka på det.


Igår beställde jag kläder från England.
www.asos.com . En sida som jag verkligen rekomenderar! (speciellt nu när de har rea!) De har jättesnygga sommarklänningar och toppar. Inte särskilt dyrt heller.

Detta har jag beställt

Hoppas att det passar nu bara :)


Grillade flugor?

Vi har länge irriterat oss på alla dessa flugor som på något vis (utan att varken dörrar eller fönster är öppna) lyckas hitta in i vårat hus. Igår gick min lillebror och köpte något som liknade ett tennisracket med strömförande trådar i. Detta, sa han, skulle vara mycket effektivare än den gamla hederliga flugsmäcken. Likt ett barn som fått en ny leksak sprang han runt i hela huset och letade efter tänkbara offer. Ni skulle sett hans besvikna ansikte när han kom ner för trappan och hade finkammat hela huset men inte lyckats hitta en enda fluga, inte ens en mygga. Idag fick vi dock använding av den nya apparaten och den fungerade, som han sagt, mycket bättre än flugsmäcken. En bra investering alltså.


Idag har jag tagit årets första dopp, wow!
Det var inte så kallt som jag hade trott, riktigt skönt faktiskt.


Ikväll ska vi grilla för första gången i år. ( Vi räknar inte det misslyckade försöket på midsommar :P ) Det ska bli riktigt gott faktiskt. Mamma och pappa har dessutom varit hos farmor och farfar och plockat rent deras jordgubbsland, Mums! Fast det hade såklart varit mycket trevligare att grilla med vännerna, men familjen får duga :p



Nu ska jag kolla på fotboll, Heja England!