Idag gäller det..

Ungefär en timma kvar..innan var jag lite nervös men nu är jag mest förväntansfull..jag vill ju verkligen ha det här jobbet! Jag hoppas det går bra! Håll tummarna för mig allihop :)


För övrigt håller jag just nu på att ladda ner det nya PrisonBreak avsnittet..om ca en och en halv timma är det klart..längtar!

I eftermiddag/kväll kommer Anna och Jennie-Ann hit för att kolla på OneTreeHill. Vi ska äta tacos och ta det lugnt...ha en helkväll framför datorn ;) 5 avsnitt av OneTreeHill..wiiie :D


Nu ska jag hoppa in i duschen..



Seee ya!

I miss it

Jag trodde inte att jag gjorde det..men det gör jag! Jag vill tillbaka, tillbaka till värmen, till människorna, till poolen, till drinkarna - självklart är det Bulgarien jag talar om!
Det är konstigt, för det är faktiskt inte förrän nu, just nu, som jag verkligen längtar tillbaka. Har inte gjort det innan. Det har väl sina anledningar kanske..men nu längtar jag verkligen tillbaka!

Det blir lätt en ny utlandsresa nästa sommar..vart spelar inte så stor roll, bara det blir av! Denna gången blir inte med samma personer som förra gången..denna gången vill jag ha med Anna och Jennie-Ann. Det skulle vara hur kul som hellst! Så, vad säger ni tjejer? ;)


Shieet..jag upptäckte att jag faktiskt inte lagt in en enda bild från min Bulgarien resa här på bloggen! :O  det var illa! men här kommer iallafall lite bilder för er som är intresserade.



Minnen!

Sötaste grannbarnen!

Klockan hann inte ens slå nio innan de söta barnen Elsa och Emil som bor i huset bredvid var ute och lekte i den nyfallna snön. Värt att tillägga är att den nyfallna snölagret är ca 5 mm tunnt (jag vet inte ens om man kan kalla det snö - snarare is? frost?) , men det hindrade inte Emil från att skrapa ihop tillräckligt med snö(Läs: Is) för att räcka till en liten,liten snöboll.

Världens sötaste grannar? - Ja de bor i huset bredvid mitt =)

Så går det...

...när man ställer om klockan..då har man plötsligt vaknat halv 8 istället för halv 9, helt utvilad. Och vad finns det att göra på morgonen då? ingenting! Alla sover..ska ta en promenad innan frukost tänkte jag.

Förresten..första snön har kommit. Konstig känsla..det är ju inte ens november.


Hunden är vaken..hon gnäller, det är väl bäst att jag går ner till henne så att hon inte väcker hela huset.



See ya!

Spöregn

Gud va skönt att man inte befinner sig utomhus ikväll..regnet verkligen öser ner! Usch.

Fredag = Storstädning

Har precis kollat färdigt på nya One Tree Hill avsnittet. Detta avsnittet var riktigt bra! Hemskt, spännande, sorgligt, vackert, gulligt..ja allt på samma gång! Älskar OneTreeHill =) Nästan, men bara nästan, lika bra som PrisonBreak ;)

Idag har jag inget att göra så jag tänkte städa lite härhemma. Det kan behövas! Blev lite sur när jag tänkte ta ur diskmaskinen och upptäckte att nästan allt fortfarande var smutsigt - fast det hade blivit diskat! Mamma snålar på varmvatten så därför blir det inte alltid rent. Blev som sagt lite sur så jag diskade allt som stod på diskbänken för hand istället..ska skälla ut mamma sen när hon kommer hem! :p
Jag tänkte iallafall dammsuga och dammtorka hela nedervåningen idag(övervåningen om jag orkar). Nånting måste man ju göra.


Jag sökte precis på ordet "dammsugare" på googel för jag tänkte lägga in en liten bild..vad tror ni jag får upp för bilder!? Jo, bilder på dammsugare...kakan som kallas dammsugare!! Lite sur jag blev..jag som är så godissugen! :p

 81633-170  Dammsugare..eller..dammsugare?  81633-169   
                  


Bra/Dåligt

Bra/
*
Har pratat med chefen på Netto och han vill att jag skulle komma dit på tisdag :D
*
Anna kommer hem idag =)
*
Nya OneTreeHill avsnittet finns ute idag!

Dåligt/
*
Upptäckte precis att jag håller på att göra sönder golvet i mitt rum - med min datorstol! inte bra.
* Stormvarning. Whaat!? Sånt gillar vi inte!
* Batterier i min datormus är slut och jag orkar inte byta.


Datestar?

Många bloggare har hakat på tävlingen som moa gjort och jag tänker inte vara sämre.

Såhär blev min DateStar:

81633-168

Lite likt blev det väl? :p Kul utmaning! Om ni också vill göra en DateStar kan ni göra det här

Regnkappa

Jag undrar om min vovve skulle gilla denna? Såå söt! :p
81633-167

Eller kanske denna?
81633-166

















So cute!
Bilderna är från asos.

Höstväder

I förmiddags var jag, mamma och vovven ute på en liten promenad i det fina höstvädret. Tog med kameran för jag tänkte ta lite kort på naturen. Det är verkligen vackert när alla gröna löv blir gula och röda..hösten är vacker, iallafall dagar som den här. Dagar som igår är inte vackra..regn tycker vi inte om.

Här kommer lite fina bilder


Powerwalk

Ska snart iväg på en powerwalk. Ska bli skönt att komma ut lite. Finns inget jobb till mig idag så jag ska träna hela dagen :p haha. Powerwalk på förmiddagen och sen lite simning i eftermiddag. Kanske tennis ikväll med..
Håller på att fylla på MP3:n nu...behöver lite ny musik.

Kollade på åttonde avsnittet av PrisonBreak säsong 2 imorse. Gud va spännande! Het sjukt..jag klarade knappt titta på det! haha. så jäkla bra!

Imorgon kommer Anna hem :) Ska bli himla kul att träffa henne lite..Göteborg ligger ju så långt bort :/ Hon ska vara hemma hela nästa vecka :D:D yeeeay!


See ya!

Work it!

Det blev träning idag, inte ullared. Ångrar mig inte en sekund! Blev ett bra träningspass..1 ½ timma ungefär, om man räknar med styrkträningen. Skönt!

Mamma kom hem med en hel kasse godis. Jag och John blev överlyckliga...tills vi fick reda på att det var julklappar, till farmor och farfar! :O Gaaah, elakt! :p men det är väl lika bra antar jag..ska ju inte äta sånt ändå.
 
Nu börjar Desperate Housewives :D:D Till det en supergod fruktsallad! mums =)


See ya!

Regn,regn,regn

Jag hatar regn. På grund av regnet har jag inte kommit iväg till jobbet idag(vem vill cykla när det regnar liksom?! Inte jag!) På grund av regnet har jag suttit inne vid datorn halva dagen(ångest!) Okej jag har stekt pannkakor och dammsugit lite också. Min poäng är: Jag hatar regn och allt är regnets fel!

Jag har inget liv. Jag måste ta tag i lite saker...idag! Idag ska det ske, inga fler undanflykter.

I eftermiddag ska jag iallafall jobba..typ 2 timmar. Efter det har jag lite beslutsångest. Mamma ska åka till Ullared med några bekanta och jag vill verkligen åka med! men, jag har träning vid halv 7. Den roliga träningen också, med Oliver, Felix och Agnes. Vill verkligen inte missa den. Känner att jag behöver den också nu när jag varit stillasittande halva dagen :S Dagens i-landsproblem


see ya!

Värsta bra stövlarna!

Var i halmstad en sväng igår, eller vadå en sväng..jag var ju där hela dagen :p , men iallafall s81633-159å hittade jag värsta snygga och bra stövlarna där på DinSko. Svarta(eller bruna) skinnstövlar utan klack, eller med sån där låg stor klack..men det bästa av allt - de var fodrade! Mjuk päls inne i stöveln så de skulle vara perfekta i vinter! Varma och snygga! De är nästan likadana som mina svarta skinnstövlar fast jag har en liten klack på mina.
Gud vad jag ångrar att jag inte köpte stövlarna igår! 480 kronor kostade dem, inte så farligt. ( Hittade bara bild på stövlarna i rött, men de finns i brunt och svart också )






Magsmärtor

Det är inte kul att vakna på morgonen med världens magsmärtor. uuah! Får trycka i mig några alvedon och se om det hjälper. Tur att det bara är en gång i månaden!

Lustigt, jag kommer inte ihåg någonting av det jag hade tänkt skriva här idag :S Jag visste exakt för 30 sekunder sedan..men nu - borta! *tänk,tänk*

Äsch..jag skriver väl sen när jag kommer ihåg då..nu ska jag äta frukost.



See ya!

Utstående öron!?

Vi kollar idol nu. Mamma tyckte att en av tjejerna, Cissi, har väldigt utstående öron , jag kan hålla med där, det81633-158 har hon faktiskt. Hon undrade varför hon inte gjort något åt det.. och ni skulle bara hört vad stoffe kläckte ur sig då.
- Jag vet hur man fixar till det själv. Man snittar lite bakom örat och sen sitter man och trycker ihop örat i typ 2 timmar och så läker det ihop så. Sen får man inåtstående öron, jag vet en som gjort det! HAHA! Jag hoppas han skojar!? Man vet aldrig med Christoffer, han kan vara väldigt bra på att förvränga sanningen lite ibland :p



Nu börjar snart Hey Baberiba.
Yeeah

Heey, I'am not sick!

Otippat, men sååå skönt! orkar verkligen inte bli sjuk nu.

Har varit ute och övningskört nu. En jäkla runda blev det, en timma typ. Det var rätt kul faktiskt, första gången jag körde en vanlig bensinare..har ju bara kört disel innan. Det var lite skillnad att köra bensinare..den var inte alls lika snäll med kopplingen..jag brukar ju rulla på kopplingen men det gick inte nu.
Snart dags att börja på körskolan..känner mig hyffsat säker nu. =)

Sjuk IGEN!

Jaha, då var det dags för mig att bli sjuk igen tydligen. Helt snuvig och hostig. Blir väldigt förvånad om jag vaknar upp frisk imorgon asså!

Bra start på helgen...piss!

Träningsvärk!

Att säga att jag har träningsvärk idag är verkligen ingen underdrift. Det var ett bra pass vi fick igår. Vi tränade verkligen hela kroppen - armar, ben, mage och rygg. Kul var det också! :D
Jag tycker faktiskt att det kan vara skönt att ha träningsvärk ibland, då vet man att man verkligen har tränat (Eller så har man bara glömt stretcha ordentligt, haha). Nä men det känns skönt, idag blir det bara promenader..man måste ju vila nån dag ibland också.


Kick´n box kan verkligen rekomenderas!


Åhnej! måste det regna ute när jag ska gå och hämta cykeln på jobbet? suck!



See ya!

Avokado?

Okej såhär ligger det till..idag har jag köpt hem avokado. Alla säger att det är så himla gott och det ska ju vara nyttigt också, bra fett och sådant. Problemet är bara att jag har aldrig i hela mitt liv ätit avokado innan så jag har ingen aning om vad man äter till?

Så jag behöver lite hjälp här..vad äter man till avokado? eller äter man det bara som det är?

81633-157


pleeease help

Träning och ångest!

Snart dax för träning..göött! Jag är peppad som fan..jag älskar box, jag har tillochmed köpt egna handskar och mitsar att träna med. haha :p

Idag är lillebror sjuuk. Vi var en sväng i Gislaved med honom för han hade ett prov han inte kunde missa..så jag och mamma åkte och handlade lite. Hittade en affär med världens billigaste naturgodis! okej, kanske inte världens billigaste men 9.90 är väl ändå billigt?!  Jag köpte iallafall en massa och nu har jag både ångest och ont i magen. Vad är det här!? det är ju bara onsdag för tusan! Skärpning!  Hittils denna veckan har jag varit grymt onyttig. Imorgon ska jag leva på bröd och vatten.



See ya!

Hälsovecka

Denna vecka är det hälsovecka i hela Gislaved kommun. Sånt gillar vi. Jag och Lina ska gå på Box´n Kick imorgon, helt gratis! Massa olika pass såsom spinning, step, styrketräning och annat kul kan man gå på helt gratis. Synd bara att man inte hinner gå på fler pass. Men vi får väl se, är det kul kan man ju gå nån mer gång, och betala då såklart..vi får väl se.

Idag har jag inte gjort mycket, jobbat lite bara. Funderar på om jag ska ringa det där samtalet jag tänkt ringa flera veckor nu men inte vågat. Eller våga kanske var lite fel ord, det är inte det att jag inte vågar, det har bara inte blivit av. Kanske ringer idag..håll tummarna för mig isåfall!

Ikväll är blir det tennis..precis som igår, i förgår, i förförgår..ja, ni fattar. Det har blivit mycket tennis nu på sista tiden..det är ju så himla kul! Världens roligaste sport, lätt! :D


See ya!

Nelly klänning

Hittade en supersöt klänning hos nelly idag. Det var verkligen det finaste jag sett! Inte för att den skulle vara så snygg på mig kanske, men ändå. =)

81633-156

Bakis?

Fan mår inte bra idag. Helt seg och konstig..känner mig typ bakis? :S Usch ont i magen och i huvudet. Håller säkert på att bli sjuk, skulle ju va typiskt. Orka!



See ya!

Cascada

Igår var det fest! Parken med Anna och Jennie-ann :) Det var kul, jobbigt att det var så mycket folk bara :S Jag har blåmärken överallt och en bula i huvudet..haha! men det är sånt man får ta. Träffade två härliga tjejer från Norrahammar på förfesten, Emelie och Sara. Himla nice, alltid kul att träffa nytt folk :) Jag och Emelie höll ihop hela kvällen..vi tappade bort alla andra :p

Det blev en ganska lyckad kväll med andra ord :) Så kul att träffa Anna igen..fast det inte var så längesen vi träffades sisst. hehe :) Lätt världens bästa kompis!


Jag är faktiskt inte så bakis idag..vaknade vid 10 och mådde hyffsat bra..stack till tennisen halv 12 och spelade..haha. Det var väl kanske inte så lyckat men kul var det.

Här kommer lite bilder..



See ya!

Hemma igen..

Inatt klockan halv 4 kom vi hem. Jobbig bilresa, eller ganska jobbig, jag sov ju mest..Det kändes ju iallafall i baken att man suttit ner nästan hela dagen från klockan 7 på morgonen till klockan halv 4 på natten. ujuj..Slapp ju träbänkarna på läktaren iallafall, mjuuuka stolar ska det va ;) Lyx.

Vi har iallafall haft himla roligt, och vilka matcher vi fick se! Pimpim plockade fram tre servess när han som bäst behövde det och lyckades vinna den bästa matchen jag någonsin sett live! Vilken stämning på läktaren asså, helt otroligt! Sen fick vi se Söderling ta hem en ganska enkel match. GoSverige! Björkman och Mcenroe förlorade tyvärr, men vi fick iallafallse ett av hans berömda utbrott mot dommaren. det var kul! haha


Jag har en massa roliga bilder som jag tänkte dela med mig av under dagen, om jag hinner vill säga..har en del att göra.


Ikväll är det fest! Peppaa!



See ya

Stockholm Open

Imorgon drar vi till Stockholm för att kolla på tennis i kungliga tennishallen. Jag, John och stoffe,,+ lite annat tennisfolk. Minibuss ska vi åka, ingen sovmorgon imån inte..6.50 ska vi vara klara att åka *pust* Hur ska jag lyckas med det? haha Det blir en sen natt också..matcherna är säkert inte klara förrän tidigast 10..så vi lär inte va hemma tidigt :S men det ska bli himla kul!

På lördag blir det parken, fanvanice! Med Anna och Jennie-Ann :D Kommer bli superkul!


Usch nu har jag dåligt samvete. Har ätit lite godis..inte bra! fan också. Jaja, jag har ju tränat idag iallafall....



See ya!

Ny hårfärg?

Har länge tänkt färga om mitt hår men det blir ju aldrig av. Just nu har jag världens fulaste utväxt och håret känns dött och slitet.

Idag tänkte jag ta tag i saken och bad mamma färga håret på mig. Detta var i förmiddags. Sen dess har jag och mamma hunnit ha ett litet gräl så vi är inte världens bästa vänner just nu..får väl vänta med att färga håret ändå...suck!

81633-145Denna färgen hade jag tänkt mig iallafall.



See ya!


Sola?

Ska sätta mig på cykeln och trampa iväg till solariet nu. Känner mig så himla blek. Jag vet att jag bara kommer få en massa fula fräknar i heela ansiktet men jag inbillar mig själv att om jag solar både idag och på lördag så kanske jag kan få lite färg. Utgång på lördag nämligen, och då vill man ju vara brun och fin :)

Fotboll, Tennis och Lost

Mycket bra på tv ikväll. Ska man kolla på fotboll Island - Sverige, Tennis Nadal(världstvå)- Johansson eller ska man kolla på Lost? Svårt val.
Jag tror jag gör så att jag laddar ner Lost avsnittet och zappar mellan tennisen och fotbollen :p


Vad kollar ni på ikväll?


See ya!

Köpt i Göteborg

Blev inte så mycket handlat i Göteborg men lite smink fick komma med hem iallafall.



Bild 1: XXL Volume Length Mascara - Den var inte så bra som jag hade trott, blev nästan ingenting på mina fransar. Det vita blev bra, men det svarta blev ingenting :S lite besviken där..menmen.
Bild 2: Dream Matte Mousse Foundation - De här kan jag verkligen rekomendera! Lätt den bästa foundation jag någonsin haft! Känns mjuk och len och inte alls plastig som andra foundations kan vara.
Bild 3: Make Up Store ögonskuggor- En rosa och en brun. Hade kupongen man fick i VeckoRevyn så jag fick två ögonskuggor till priset av en. kanon! Är mycket nöjd med dem.

Köpte även ett par jättesöta mjukistofflor på TopShop :) 81633-140

Helgen hos Anna

Lovade ju lite bilder från helgen..så here they come!

On my way..fjantar mig lite på tåget :p hehe. Dyraste tåget också kanske jag ska tillägga..300 spänn för att åka till Göteborg! :O
Lite shopping. Hittade en snygg tröja på MQ. Lite konstig i modellen dock, annars skulle jag nog köpt den! Hittade också värsta snygga skjortan som jag letat efter i evigheter. Den var liiiiite för tajt bara :( men det är bara o leta vidare.
Sen var det Lunch. Jag har hittat mitt favoritmatställe i Göteborg!(Nej, det är inte mcdonalds!) På nordstan, inne i VeroModa butiken finns en salladsbar där man får göra sin egen salla. Man får välja själv vilka ingredienser man vill ha och man får se när de gör den. Hur coolt som hellst! Och det var inte lite mat man fick... Så underbart gott!
Sen åkte vi till Annas "hus" och jag fick träffa familjen hon bor hos. Trevligt :) Vi låg och vilade och pratade en stund och sen åkte vi in till stan. Anna körde AudiTT ;)
Vi gick på bio. Såg United 93..hemsk film! Man blev väldigt arg där i slutet när de kraschade, de var så nära! Hemsk, men den var väldigt bra. Självklart köpte vi naturgodis som vi föråt oss på i helgen. haha!

Vaknade klockan 8 på söndagen. Pigga och glada, gjorde frukost och sen åkte vi in till stan. Tänkte inte på att affärerna inte öppnade förns 11 så vi va där 45 minuter för tidigt. :P 11.40 satte jag mig på tåget hem igen.
Denna helgen var verkligen den bästa på länge! fler såna helger tack :)

Äntligen!

Nu funkar internet till min bärbara dator! yes! har fan inte funkat på ett halvår..det var vårt gamla modem som inte gillade routern, så nu har vi köpt en router med inbyggt modem och än så länge funkar det! :D

Nu när vi skaffat snabbare bredband också har jag planer på att ladda ner lite. Bland annat musik och kanske lite tv-serier. Just nu håller jag på med Laguna Beach första säsongen och Prison Break avsnitt 5 på säsnong 2. Måste bara se..ni fattar inte hur spännande andra säsongen är!!

Ikväll är det Desperate Housewives också :D Dont say it, jag vet vad ni tänker "Gud vilken tv-serie-nöörd!" men jag kan inte hjälpa det, jag fastnar väldigt lätt för nya serier antar jag :p haha


Jaja, nu ska jag göra fruktsallad och sen vänta på att DH ska börja :)

81633-58



See ya!




God morgon

Vaknade nyss, räknade precis ut att jag sovit 12 timmar inatt. ojoj! haha =)

Nu blir det frukost och sen ska jag försöka se ett av de nya Prison Break avsnitten..wiii!

Senare idag kommer lite bilder och annat från helgen :)


Update:
Nu har jag sett det! Första avsniittet på säsong 2.Och fyfan va bra det var! Så spännande. Är både lättad, men samtidigt förtvivlad..det fick ju inte hända :S Säger inget mer nu för er som väntar till det börjar sändas i sverige. Men en sak kan jag lova er, spännande är bara förnamnet!



See ya!

3 långa timmar framför mig

Känner mig inte riktigt frisk idag. Trött, seg, ont i magen..känns inte riktigt bra :(
Känner verkligen inte för att stå på tennisbanan i 3 timmar med en massa småbarn, men det är väl bara att bita ihop antar jag. Suck Det kommer bli jobbigt det här.


See ya!

Världens jobbigaste hund!

Inatt var jag inte glad på vovven. Hon hade bestämt sig för att inte sova nere i hallen i sin säng, så hon stod vid trappan och gnällde. När jag gick ner och skulle hämta henne var hon helt galen, om jag inte klappade henne hela tiden så började hon gnälla och skälla jättehögt!. dumma hund! Tog upp henne på mitt rum så fick hon sova i min säng, men tydligen gillade hon golvet bättre för när jag vaknade vid 5 så låg hon inte längre i sängen. haha!

Usch, ibland kan hon vara riktigt jävlig.

Men det går ju inte vara arg länge på en sån söt hund..

81633-108

Prison Break!

Åhh jag har nya Prison Break avsnitt nu! Måste bara få tid till att se dom..har en del att göra idag :S
Åh jag vill se nu!nunununu! :P


81633-33Mina supersnygga brorsor ;)


Home again :)

Nu är jag hemma igen. Jag har haft en jättekul helg i göteborg med Anna! =) Vi var bland annat och shoppade, såg på bio och pratade en himla massa minnen :) Mer om detta imorgon..är jättetrött så det blir nog sängen tidigt.

Lillebror har spelat tennis i helgen också. Tävling i Halmstad, söndrum. Han är bäst min lillebror förstår ni, han gick och vann hela skiten :D Fick se finalen där han spelade hur bra som hellst. Han är helt enkelt bäst min brorsa.. hehe =) Det blir mer av detta också imorgon, är som sagt väldigt trött.

Hoppas alla haft en bra helg och om ni har lust får ni gärna skriva en kommentar och berätta vad ni gjort i helgen, alltid kul :)


Seee ya!

Götebooorg here I come

Nu drar jag till Göteborg. Ska bli såå kul att träffa Anna igen :)


Kommer hem imorgon igen.


See ya

Jagad

Någon mer än jag som tycker att Jagad i Mixmegapol är hur kul som hellst? haha, folk blir ju som galna..tänk vad lite pengar kan göra med människor.

Himla kul att lyssna på iallfall, och för er som inte vet vad det går ut på så är det såhär:
En person har ett pris på sitt huvud, det kan vara allt mellan 10.000 och 200.000 eller mer. Varje dag klockan 8,12 och 16 börjar jakten som håller på i 90 minuter. Då ringer den jagade och säger en ledtråd, berättar vilken stad han är i och säger hur mycket pengar han är värd. Sen har man 90 minuter på sig att lista ut var han befinner sig och om man tror att man hittat honom ska man fråga "Är du jagad av mixmegapol?". Säger man frågan på något annat sätt kan den jagade säga nej.

Man kan alltså vinna flera hundra tusen kronor, inte konstigt att folk blir som galna! haha :)
Väldigt kul underhållning iallafall.

Nu ska jag laga mat.


See ya!

Tråkiga väder

Idag vaknade jag klockan 8(som vanligt). Tittade ut genom fönstret -Va? Klockan kan inte vara 8? det är ju fortfarande mörkt ute :S
Nu är klockan halv 10 och det är ljust ute, eller iallafall ljusare. Tänk att lite moln kan göra tillvaron så grå och trist. Och så trött man blir! Jag behöver ljus! Ge mig sol!

Känner inte alls för att cykla till jobbet idag, det regnar och jag är jäättetrött! Men jag behöver pengar så det är väl bara att bita ihop. Ska ju till Göteborg i helgenoch hälsa på min Anna, och då behövs det pengar :)

Nu ska jag ta en dusch och se om jag piggnar till..

see ya!

Snyggt från Asos.

Var inne på Asos hemsida lite innan och de har fått in superfina kläder verkligen! Mycket fina klänningar och toppar. Visst, klänningar kanske inte riktigt är något för mig men gud så fina de var!

81633-128Den här söta, lite längre toppen skulle jag definitivt inte säga nej till! Har sett andra som bloggat om den och jag måste verkligen hålla med. Såå snygg! Skulle passa utmärkt med ett par svarta jeans eller tights! Vill ha!



81633-129
 Hitta dessa söta tofflorna också! Skulle vara kanon att ha i vinter när det blir kallt(Jag är ganska frusen om fötterna:p).


Man kanske skulle göra en beställning? Det är ju inte speciellt dyrt. 135 kronor för tofflorna och 216 för toppen.


See ya!

Jobb igen

Idag finns det lite jobb till mig igen. gött!


See ya!

Favorit tv-serier

Jag lovade ju ett inlägg om mina favorit tv-serier och här kommer det. Tänkte även göra det till en utmaning. =)

Lista 4 av dina favorit tv-serier och berätta varför just de är favoriter!

1)
Desperate Housewives - Måste jag säga varför jag gillar denna serien? Alla som sett den vet att man inte kan annat än gilla den. Bra skådespelare, mycket humor och roliga intriger!
2) Prison Break - Detta är nog min absoluta favorit just nu. Alltid spännande och grymt bra handling, blir aldrig långtråkigt. Snygga skådelspelare är ju ett + ;)
3) The O.C - Börjar bli lite långtråkigt men det är ändå en favorit! Underbar humor och såå bra skådespelare. Ska bli kul att se hur fjärde säsongen utvecklar sig.
4) Lost - En serie där det alltid händer saker, det blir aldrig tråkigt. Bra skådespelare och kul handling!
5) One Tree Hill - Älskar den serien! Såå romantisk och söt, man kan ju inte annat än att bli avunsjuk på paren i serien :) Snygga och bra skådespelare.

Jag utmanar
Carro, Emma, Fliickan, Kelly och Caroline.


See ya!

Update:
Kom på att jag glömde One Tree Hill! :O Får bli en femte favorit :)

Dagens träning

Har inte fått gjort hälften av det jag skulle gjort idag :/ inte bra. Men träning ska det bli iallafall. Simning. Har ju tänkt att jag ska gå och simma en gång i veckan men det har inte riktigt blivit av, så idag ska jag inte komma med några dåliga bortförklaringar. Känns dock något segt att gå dit ensam :S men jaja. Skönt att basta iallafall.

Har förresten fått ny router till min dator idag. Har äntligen kommit på vad felet varit med den gamla. Vårt uråldriga modem och den nya routern gick inte riktigt ihop, men nu har vi köpt en med inbyggt modem så nu ska det funka!


See ya

Fågelbad?

81633-127


Hehe. sött! =)

Målare?

Jag ringde precis Smålandsstenars förskolas områdeschef och skulle höra om de behövde några vikarier. Självklart sitter gubben i något möte och kommer inte tillbaka förns klockan 16. Kul. Men jag får göra ett nytt försök lite senare.

Nu ska jag gå upp och städe lite på mitt rum och sen ska de börja målas! Mina brandgula väggar ska ersättas av vitt. Ljust och fräscht. Kommer nog bli bra, frågan är bara vad jag ska ha för tyg på min soffa. :S Allt annat i rummet kommer vara vitt eller beight(brunt golv och tak), så det kanske vore snyggt med lite färg?

Vilken tycker ni är snyggast?
81633-12681633-125
81633-12481633-120



Träning

81633-123
Kul träning idag, spelade som en kratta men vad gör det, kul var det iallafall och vi lär ju leva länge allihop så som vi skrattade idag. haha! :)


Bara en timme kvar till Desperate Housewives börjar. In i duschen nu och börja fixa iordning min frukttallrik sen ;) Man måste ju ha nåt gott att äta i tv-soffan =)


Utmaning

Fick en utmaning innan idag av Carro (http://LovelyC.blogg.se) att göra en lista på fem konstiga ovanor eller egenheter jag har.

"Du skall göra upp en lista på fem konstiga ovanor eller egenheter du har
och sedan utmana fem andra bloggare att göra det samma och fortsätta kedjan.
De skall även bifoga de här korta reglerna i sitt meddelande. Längst ner i det här
inlägget finns en lista över vilka jag utmanar, jag kommer även att gå in på
deras bloggar och meddela att de är utmanade."

1) Biter på naglarna (jag vet, det är äckligt men jag kan inte sluta :S)
2) Jag är expert på att stöka ner på toaletten med alla mina sminksaker. Det är ingen ide att städa - det är lika stökigt nästa dag ändå! Mamma och pappa blir galna på mig. haha :)
3) Jag kan böja halva mitt lillfinger bakåt (på fel håll alltså) det ni! ;)
4) Jag är grymt dålig på att städa mitt rum - och hålla det rent! Men det ska bli ändring på den nu, lovar! :p
5) Jag är en sucker för dåliga tv-såpor! Jag följer (eller försöker följa) alldeles för många.


Jag utmanar Emilia (http://brunettenemilia.blogg.se/), Tereze (http://kirch.blogg.se/), Wysteriia(http://wysteriia.blogg.se/), Evelina (http://missevelina.blogg.se/) och alla andra som vill göra utmaningen såklart :)


störande

Hade skrivit klar hela utmaningen och så råkade jag trycka på bakåt pilen så allt försvann. Typisk! Får göra om det sen för nu hinner jag inte.

Min första utmaning!

Har fått min första utmaning idag, kul! Ska göra den så fort jag hinner, nu måste jag duscha och sen åka och handla.

Ikväll är det desperate housewives. :D Längtar!

81633-110 Puss! =)

Världens tråkigaste väder

Vädret kan inte bli tråkigare. Grått, trist och regnet bara öser ner. Finns absolut ingenting att göra, inget jobb åt mig idag heller.

Tror att jag ska baka lite muffins. Gott att ha som fika i eftermiddag och att baka är ju ett ganska bra tidsfördriv.

Det får bli ännu ett recept från
www.nlife.se  . Gillar hennes recept, gott och nyttigt!


See ya

Linsbiffar

Häromveckan testade jag ett nytt recept jag hittat på intenet. Vegetariska biffar, närmare bestämt linsbiffar. De blev faktiskt väldigt goda. Bra komplement till det vanliga, kött,fågel eller fisk.

Här kommer receptet:

Ingredienser

4 portioner

  • 1 gul lök
  • 1 medelstor potatis
  • 3 dl okokta röda linser
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 ägg
  • ströbröd
  • salt och vitpeppar efter smak

Tillagning

Koka upp vatten i en kastrull och tillsätt linser och potatisen. Låt koka i 10 min. Riv under tiden löken grovt i en skål, stor nog att rymma alla ingredienser. Pressa i vitlöksklyftan i skålen. När linserna är färdigkokta, häll av dessa och potatisen i ett durkslag och tillsätt linserna till löken. Skölj potatisen i kallt vatten så att du kan riva den halvkokta potatisen grovt och tillsätta denna till de andra ingredienserna. Rör om blandningen så att den svalnar något och knäck i ägget och rör om. Salta och peppra och tillsätt så mycket ströbröd som behövs för att få en fast konsistens. Gör biffar av smeten, ca en cm tjocka och en dm i diameter och stek dessa på medelvärme i en stekpanna.


Behöver tips!

Jag har precis gjort en jättegod smoothie till mellanmål. Problemet är bara att jag börjar tröttna på den, jag gör alltid samma och det börjar bli lite tråkigt. Ingredienserna jag använder är naturell lättyoughurt, apelsinjuice, hallon/blåbär och banan. Jag har provat med vattenmelon en gång men det blev liiite för vattnigt. Har också provat med äpple med det var heller inte så gott.


81633-122
Så nu undrar jag om ni läsare har några tips på goda smoothies eller kanske milkshake? =)

åhnej

Okej, jag hade ju fått allt om bakfoten..skulle inte va tränare förrän nästa vecka..haha :p jaja, så kan det gå.
Ska dit iallafall och kolla läget lite..har ju ändå inget annat för mig.

Träna måste jag ju göra idag också, funderar lite på vad jag ska göra. Tennis är ju alltid kul..om man hade haft nån att spela med vill säga :/ hittar jag nån så är ju det lätt roligaste träningsformen! Annars får det väl bli en timma på cykeln (boooooring) eller kanske en långpromenad (njaaa). Får helt enkelt så till att hitta en tenniskompis. japp


See ya!

Kommentarer!

Ända sedan jag skrev inlägget  "lite statistik" har det kommit en massa roliga kommentare. Även antalet besökare per dag har ökat!! Superkul! :D
Keep up the good work


Idag har det inte hänt mycket än så länge, har varit en lååång och tråkig förmiddag. Men nu ser det bättre ut. Klockan 3 ska jag till tennisen och vara tränare. 3 timmar, gött att ha lite att göra..finns nämligen inget jobb till mig idag.

På tal om jobb..ska ringa lite samtal imorgon och kanske får jag ett jobb som jag faktiskt vill ha! yes! Inget jävla industrijobb. Inget säkert än men det behövs ju folk så. Håll timmarna för mig :D

Snart börjar reprisen av One Tree Hill. Missade det igår så måste bara se det idag! :D
Planerar att skriva ett inlägg och mina favoritserier inom en snar framtid och One tree hill lär definitivt komma med där ;)

81633-121


"Jag ska aldrig mer handla på ikea"

Det var pappas slusats efter en hel dag på ikea. haha! det har ju inte gjort annat än strulat för oss idag..men kul har det varit och massa snygga saker har vi köpt, bland annat datorbord+stol, bokhylla, spegel osv..

Det bästa köpet idag var nog ändå min liggfåtölj/soffa eller som det står på ikeas hemsida "Schäslong". (eeh?) haha. jaja, här kommer en bild! 

81633-120
I'am in loove!