God morgon!

Idag fick det bli en liten sovmorgon. Även om jag blev väckt strax innan 7 av alla i huset som skulle till jobbet. Lyckades iallafall somna om och vaknade för en liten stund sen:) Behövde sova ut lite kände jag..igår bev jag ju väckt av ankan vid halv 9.

Igår åkte jag till Gislaved vid 9 och mötte upp ankan för lite frukost. Snackade en massa skit som vanligt och sen gick vi lite i affärerna. När vi sen va på väg till bilarna mötte vi Kaj som va på väg upp för gågatan.

Han och ankan fick lite connection

Han vände och gick med oss en bit..han stannade dock vid Bernts. Antar att det luktade liiite för gott för att inte stanna till där.

 

Later


Surprice visit

Då va denna jobbhelgen avklarad. Känns skönt..fast helgen har varit helt ok faktiskt! Alltid kul att jobba med Linda. :) Vi räknade ut att vi kommer få 2 helger på nästa lön! Riktigt jävla nice! Härligt start på sommaren med en toppenlön!

Det va lite trist att komma hem till ett helt tomt hus ikväll..inga hundar:( Igår överraskade ankan mig med ett besök. hon stod utanför jobbet när ja slutade:p Köpte lite mat och åkte sen hem o spelade facebookpoker. haha..det är lite vår grej alltså. Men de va nice.. hade inte träffats på en vecka.

Imorgon blir det frukost i gislaved..räkmacka! så jävla gott! Börjar jobba kl 2 och sen efter det åker jag till stan igen. Hoppas på nån bra bio på tisdag.

Nu blir det nog sängen..är ganska trött.



Later

Kul med respons!

Kul att det va en del som gillade att ja börjat blogga igen:) Har lite väl mycket fritid just nu så det känns roligt att skriva av sig lite. Och tack för kommentarerna om håret! Är nog ganska nöjd.. lite väl kort bara:)

Imorgon blir det som sagt jobb hela dagen..halv 8-halv 7. Är dessutom ensam hemma för föräldrarna åker till stan. Men det ska nog gå bra.

Dags att sova strax då..men vi hörs väl snart igen.

Längtar tillbaka..


Later

Tillbaka till verkligheten..

Jaha då var det dags att åka tillbaka till Småland. Blandade känslor..ska bli kul att träffa föräldrar och ankan igen..och hundarna såklart men vill ju samtidigt va här i min lägenhet och träffa bröderna. Svårt det där..

Nu är det iaf dags att jobba lite..heela helgen när alla andra e lediga. Men det känns ok faktiskt. Är förhoppningsvis tillbaka i stan igen på måndagkväll:) Det ryktas om bio på tisdag..hade ju varit nice!

Skulle träffat kusinen och lilla Edvin lite idag men det kom lite saker mellan..ska försöka hinna med detta på tisdag istället:) Ska svänga inom Boda på vägen hem och hälsa på en annan liten bebis..Freja:)

Självklart blir det en runda till Gislaved också och säga hej till ankan och sen ikväll blir det lite födelsedagsfirande. Mamma fyllde år igår:)


Later

Strandpromenad i Tylösand

Bildbomb på en underbar kväll ute i Tylösand:) Strålande sol och klarblå himmel kl halv 8 på kvällen..så härligt:) Någon hade ritat i sanden..grymt fint! Låter bilderna tala för sig själva..



Later

Ny bil?

 

Såhär kommer troligtvis min nya bil se ut! En Seat Leon. Tycker den är skitsnygg! Var och provkörde den idag med lillbrorsan. Om det inte blir denna så är ja lite sugen på en Audi A3. också riktigt snygg och skön bil. Så vi får se helt enkelt..en ny bil ska det bli iaf..det har ja märkt efter att ja satt mig i golfen efter o ha provkört dessa:p

 

Later


God morgon

Två nya inlägg på kort tid..inte illa;) haha

Sitter här i min sköna soffa med datorn i knät och ankan i örat. Vi spelar facebookpoker som vanligt..hon snackar med nån greksnubbe som bor i Australien. HAHA han slänger iväg komplimang efter komplimang..och dessutom tror han att hon är 26. HAHA igen! Ja man kan stöta på mycket konstigt folk på facebook.

I söndags var jag på min allra första fotbollsmatch på Öööjan..riktigt kul faktiskt! Va där med brorsorna, jejjan och ida. Men den bästa underhållningen fanns på läktaren bakom oss. Sjukt roliga pensionärer. Som dom klagade o hade sig. Och hallänskan e så grymt skön..hahah

 

Later


En ledig vecka

Hejhej
Det är troligtvis ingen som läser denna bloggen längre..menmen, känner för att skriva lite:)

Befinner mig i mitt fina Halmstad..är ungefär i mitten på min härliga semestervecka som jag har var tredje vecka. Life is good:) Har varit borta hos bröderna ikväll och käkat fläskfilé..det kan aldrig bli fel! Kollade också på Dating in the dark. sjukt kul program..haha pinsamt. Nu var det dock fotboll på tv så ja stack hem. Ska nog kolla nån film o sen sooova.

Träffade sis en runda på stan idag..Theo växer så fort. Vilket litet charmtroll..bara leenden hela tiden:) Senare i veckan ska ja även hälsa på finaste kusinbarnet Edvin:)

Nej nu får jag nog ta o koncentrera mig på facebookpokern..det börjar gå utför. haha.

Bjuder på en bild på nya frillan innan jag drar:p



Later