Ny hårfärg

Sitter här med färg i håret nu. Äntligen! Har varit så trött på min hårfärg så länge nu, ska bli skönt att få lite liv i håret. Hur det blir återstår att se, valde en väldigt ljus färg men just nu ser det mest rött ut :p hoppas på att det blir lite ljusare iallafall..ska ha i blonda slingor sen med. Hoppas det blir braa!

Kanske visar bild om resultatet blir bra!


Imorgon ska jag till Jönköping och shoppa. Jag, Anna och Jennie-Ann :D Ska bli jättekul, behöver verkligen uppdatera vårgarderoben lite! haha.


Seee ya!

Buzzador

image358

Jag har märkt att många bloggare, bland annat
kelly, fått ta del av nya tablettaskar från Extra. Undrade hur så många kunde få hem det helt gratis. Kollade runt lite och upptäckte att de var medlemmar på nåt som heter Buzzador. Där kan man få ta del av nya produkter och tjänster. Det hela går ut på att man ska testa nya saker och sedan rapportera tillbaka vad man tyckte om produkten. Man ska också dela med sig till vänner och bekanta så att de också får ta del av denna nya produkt. Lite min-till-mun metoden. Istället för att göra en massa reklam skickar man ut tester till vanligt folk. Mycket mer effektivt än reklam om jag får säga vad jag tycker.
 
Så nu är jag också medlem och jag tycker att även ni ska bli medlemmar!  Det är helt gratis! Klicka här för att bli medlem!

Förkylning

Tjaaaa! det var inte igår precis, nu kommer en liten update iallafall.


Har åkt på en förkylning nu och jag verkar inte vara ensam om det. Alla(Läs: jag) åker på förkylning när våren kommer och solen börjar titta fram. Man inbillar sig att man kan gå ute i bara t-shirts som om det vore mitt i sommarn. Förkylningen kom inte som en chock precis. men jaja, nån gång måste man ju va sjuk.

Skulle egentligen jobba idag men efter mina 5 timmar igår skickade de hem mig till sängen och sa åt mig att stanna där. Min näsa var verkligen som en öppen vattenkran igår, snorade, hostade och nös framför kunderna - not so good! mina jobbarkompisar var livrädda för att bli smittade - Då får du sköta butiken själv sen när alla andra ligger i influensan, sa en av dem. - Stängt pga av sjukdom, skämtade en annan. haha!

Tänkte ta en kort promenad med vovven nu, hon måste ju rastas. Kan va skönt med lite frisk luft också. Ska klä på mig riktigt varmt jag lovar! mössa, vantar, långkalsonger, flera tjocktröjor, jacka.... nej men skämt åsido, tröja och väst blir det iallafall. :)

Vi får se när vi hörs nästa gång, kanske blir det redan i eftermiddag ;)


See ya!

Pink Lady

Var inne på konsum och handlade igår, det var nog första gången i år alltså, brukar aldrig handla där..gillar inte affären direkt. Iallafall, jag hittade snyggaste äpplet ever! Rosa var det, verkligen ljust,ljust rosa. Så himla gulligt så jag var tvungen att köpa det! Gissa namnet!? Pink Lady, haha..lite fränt eller!  Åt det till frukost idag..smaken var väl inte den bästa kanske, smakade inte alls mycket..ungefär som de där ljusgröna äckliga äpplena. menmen, fint var det iallafall! :p

image357

Visst är det fint!? :D

Kass bloggare

Jag vet, jag har varit kass på att blogga sista tiden. Skyller på att jag jobbat mycket och haft andra saker för mig :p får se om jag hittar lite inspiration igen snart. Jag har egentligen en massa spännande saker att skriva om men jag orkar inte just nu.

Slänger in lite bilder på mig och littlebrother så länge. Vi lekte lite med kameran igår.


Josses 20-års fest

Jag var ju som sagt på 20-års fest i lördags. Det var verkligen hur kul som hellst, är så glad att vi fick komma josse :) 

Här kommer lite bilder:






image350
Födelsedagsbarnet

Tack för toppenkväll!! :D


20-års fest!

Uppe med tuppen idag med. halv 6 närmare bestämt, gillar verkligen inte att gå upp så tidigt! hade vart skönt med sovmorgon idag när man ska ut ikvälll, men men. Jobbade till halv 1 ungefär, åkte hem och sov en stund. Nu har jag precis varit i affären och på solariet..så skönt att sola, gött med lite färg! :)

Ikväll är det fest som sagt, 20-års party i gislaved. en kompis från skolan som fyller så man får nog se lite kända ansikten där, kommer bli kul :) Lite reunion typ . Ser fram emot det.

Nu blir det duschen, sen lite mat och fixa iordning sig. Som vanligt har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig ikväll, men det löser sig alltid. :p

Ha en trevlig lördagkväll! det ska jag ha =)

Mjuka och gosiga?

John - Linnea du har så fina armar, de är så mjuka och gosiga!
Jag kan inte sluta klämma på dom!

VAA?!? :p haha


Gymmet!

Jag hann med ett gymbesök idag!! jaaay! nu är jag glad igen! :D Känner mig sådär härligt seg i armarna, älskar den känslan! Har jobbat 5 timmar idag också, bara uppackning av varor..armarna har fått jobba bra idag alltså! :p

Klockan ringde 5.40 idag. Jisses va trött jag var! är verkligen inte van att gå upp så tidigt :S började halv 7 idag, det är liiiite tidigt tycker jag, mycket skönare att börja 7. vad en ynka liten halvtimma kan göra skillnad. men sen när man väl var uppe gick det bra, så är det alltid. Fick nya lakan till sängen igår, aldrig kännt nåt skönare! hur mjuka och sköna som hellst, då vill man ju inte gärna stiga upp precis ;p

Nu ska jag iväg till nästa träningspass. en timma tennis blir det förhoppningsvis..om jag får vara med. Missar min träning imorgon för jag ska träffa Anna så jag hoppas jag kan vara med på träningen idag. Skulle va skönt, har massa överskottsenergi! =)

När jag kommer hem igen lägger jag in lite bilder från gymmet!

Update 18.30:
Kunde inte vara med på träningen :( alla 4 var där så de ville spela dubbel, attans! Har jag tur så vill pappa spela lite tennis med mig efter 7 nån gång när det är ledigt. Håller tummarna!





Seee ya!

Stekta grönsaker med fullkornsmakaroner

Igår hittade jag ett recept på Kellys blogg som jag tyckte såg himla gott ut. Mamma höll med så det fick bli dagens lunch. Jag ändrade lite i receptet och tog vad jag hade hemma. Det blev supergott! Till och med lillebror gillade det, och han är normalt sett väldigt kräsen av sig ska jag säga!

Här kommer receptet:
Till 4 personer.

Fullkornsmakaroner
En liten paprika
En burk majs
Lite gurka
Tre stora champinjoner
En burk lätt creme fraiche med tomat och basilikasmak.
Lite grillad kyckling
Körsbärstomater


Börja med att koka makaronerna. Hacka sedan grönsakerna i lagom stora bitar. Stek snabbt i en stekpanna och häll sedan på creme fraichen. Låt det småputtra lite. Lägg till sisst i kycklingen och servera tillsammans med fullkornsmakaroner och körsbärstomater.

81633-329

Mat&träningsdagbok

Idag började jag skriva mat och träningsdagbok. Känner att mina matvanor varit väldigt dåliga på sistone med mycket godis och onyttigt. Tänkte att det kanske hjälper att skriva upp allt man äter, man vill ju inte gärna skriva upp en massa godis och annat onyttigt, det blir väldigt konkret när man ser det på papper. Får se om detta kan få mina matvanor att bli bättre, jag verkligen hoppas det!

Ska även skriva ner all fysisk aktivitet jag utför under dagarna. Har velat det länge men inte kommit på riktigt hur. John fick ett papper från sin tränare som var jättebra..det är kul att se hur mycket man tränar varje vecka..det blir nog en del tror jag.

Nya matvanor och mer träning ska det bli!


Fågelkvitter

Ligger här i sängen med datorn i knät och bara myser. :) Så skönt att inte ha någon tid att passa utan bara kunna ligga här och ta det lugnt. Sovmorgnar är det bästa jag vet! Fåglarna kvittrar utanför fönstret och man kan se solen hitta sin väg genom mina bruna persienner. Det kommer bli en fin dag! :)

Om jag själv hade fått bestämma hade jag dock inte legat vaken just nu. Chefen har en dålig vana att smsa mig tidigt på mina lediga dagar. kvart över sju liksom..han skriver "God morgon Linnea kan du jobba i eftermiddag?"  God morgon? god morgon är det först om några timmar! :P men strunt samma, jag kan sova länge imorgon.

Idag ska jag jobba 15-18 och imorgon 15.45-20.30. Så typiskt att jag fick just de tiderna, kunde inte passat sämre. Hade planerat gymbesök både idag och imorgon vid tretiden nån gång. Nu kan jag varken idag eller imorgon, typiskt. John går ju i skolan så jag måste vänta tills han kommit hem, annars kunde jag ju gått dit tidigare..menmen, får hoppas vi kan åka dit på fredag, eller torsdag :) jobbet är ju viktigast.

Man kanske skulle ta en promenad innan frukost nu när man är vaken såhär tidigt. Lite lockande faktiskt...får se om jag orkar ge mig ut.


Ha en bra dag alla söta bloggare! Och tack för att ni fortfarande tittar in här med jämna mellanrum trots att jag varit så dålig på att uppdatera! :)


Seee ya!


Singstar!

I Lördags var jag, mami och John i Halmstad och hälsade på Bigbrother. Alltid lika kul! Vi började med att käka lunch, mammas köttbullar! Både min, johns och Andys favvomat! Mamma gör grymma köttbullar alltså! Sen åkte vi till stan, provade lite men hittade inget som jag fastnade för riktigt. Det blev en tröja till pappa iallafall..och en hårfärg till mig! Gissa färgen!? - Blond! , herregud hur ska detta sluta. jaja. Åkte till Maxi sen och köpte glass, inte vilken glass som hellst heller. Det finns nog inte en enda bloggare som inte skrivit om Ben&Jerry glassen, så jag har länge velat testa den nu men den finns ju inte överallt. På Maxi i halmstad finns den iallafall och jag säger bara en sak - Godare glass får man leta efter! Har bara testat en smak och den var grym så jag vågar inte ens tänka på hur goda de andra kan vara!

På eftermiddagen plockade Andy fram sitt Singstar, John var sugen på att testa ;) Jag utmanade honom med Lena PHs låt Det gör ont. Gissa vem som vann?! JAG, såklart! :D John blev ganska knäckt! haha, Hela 8600 poäng fick jag ihop. Lillebror var dock inte helt kass, 8400 poäng fick han, inte dåligt för en nybörjare! :) Sen var det mammas tur att sjunga. Hon kan, till skillnad från sina barn, faktiskt sjunga! Inte så konstigt kanske men tanke på att hon faktiskt varit dansbandssångerska som ung, det ni! ;) Vi kom ganska snabbt fram till att ingen av oss barn ärvt någon bra-sångröst-gen från henne, speciellt inte Andy! ;) haha!

Jaja, jag bjuder iallafall på lite bilder, enjoy!


Sol

Hade tänkt traska bort till solariet om en liten stund, har inget att göra nu på förmiddagen så då kan man ju lika gärna gå och bättra på brännan lite. Man får ju en liten promenad dit och hem också och det är ju inte helt fel :) Skönt med lite frisk luft.

I eftermiddag ska vi till gymmet(för tredje dagen i rad). Jag älskar verkligen att åka dit! jag skulle kunna bosätta mig där! :p haha .Jag trodde aldrig att styrketräning skulle va något för mig men jag har upptäckt att det passar mig hur bra som hellst! I just love it! :D Det är så kul när man märker att man blir starkare och orkar mer och mer..ännu roligare är det när man ser resultat! Mina armar ser redan starkare ut! Har aldrig haft synliga armmuskler innan så det är kul :)
Senare i eftermiddag blir det en timma tennis också. Träningsnarkoman? :p Det dumma är att det går verkligen i vågor, ibland har jag hur mycket ork som hellst och vill träna hela tiden medan jag ibland inte har lust med nånting. Man får passa på när motivationen finns! =)


See ya!

Söta Tee's från TopShop

81633-324

Nytt lösen?

Bloggen har varit konstig på sista tiden, de hade ändrat lösen så jag har inte kommit in här :S men nu är det fixat iallafall.

har lite bloggtorka just nu känner jag, inget vettigt att skriva om. Ska lägga in lite bilder från helgen sen tänkte jag.

Har ett blåmärke stort som en golfboll på mitt högra lår. Träffade ett blodkärl med sprutan, himla snyggt alltså. Ont gör det också..tur att det hände nu iallafall, kul att gå runt på beachen med världens fetaste blåmärke på låret, ett ställe där man normalt sett inte får blåmärken så lätt :p jaja.

det här blev ju väldigt intressant, återkommer när jag har något vettigt att skriva om!


Seee ya!

Mjukis

Nu har jag vänt upp och ner på halva huset när jag letat efter ett par mjukisbyxor men tror ni att jag hittar några? Nej! Vad är det här, både jag och lillebror har massor men inte ett enda par kan jag hitta nu. Jag kan inte leva utan mina mjukisbyxor! Får ta ett par gråa skitiga som låg i tvätten :/ Mysigt, men vad ska man göra?

Ikväll är det melodifestivalen. Jag och Lina ska äta tacos och mysa, sen ska vi nog se den nya beckfilmen, Advokaten.



See ya!

Skinnjacka

81633-310
Här är skinnjackan jag köpte på gekås i Ullared. Hur skön som hellst och den är lite fodrad så den är perfekt i vår då min andra skinnjacka är mycket tunnare och kallare. Har alltid velat ha en brun skinnjacka också. 650 kr kostade den, ganska mycket men skinnjackor är ju dyra. Kan inte bestämma om jag vill ha kvar den eller inte :S Fast det vet ni väl vid det här laget att jag har lite svårt att bestämma mig :p  Jag vet att det är världens kassaste bild men det var skitsvårt att få en bild som gjorde jackan rättvis, lyckades inte med det dock, lyckades inte ens få färgen rätt, men iallafall :p bilden nedanför visar hur färgen ser ut .


Vad tycker ni, ska jag behålla?