Kort update

Ser ni! nytt utseende på bloggen. Ingen mer rooosa! gud så skönt. nu blev de lila istället..vad tycks? Tusen tack becca för hjälpen med min design :)

E så trött nu så ja skulle kunna somna med en gång. men ja vill inte somna rikigt ään..mest för att ja vet att när ja vaknar upp igen väntar ännu en lång jobbedag. Fast det har varit ganska okej idag faktiskt. roligt att jobba med Paula. Behövde inte sitta i kassan hela tiden :) skönt.

I torsdags var en riktigt grym dag! bara massa roliga nyheter. Stoora vinster, nyheten om att det snart kommer komma ett litet tillskott i släkten, och de bästa..jag är bara ett steg ifrån det där jäävla kortet nu! :D  om två veckor, då gäller det alltså. Då kanske man kan få lite använding av lilla bilen. =) kuul dag med andra ord! riktigt bra.

Det kändes jävligt fel på nåt sätt att lämna stugan igår. Det kändes verkligen som att jag bodde där nu..känner mig mer hemma i Halmstad. riktigt skum känsla. Saknar redan brorsan jättemycket..o kompisarna såklart. saknar allt. Men de e bara 4 månader kvar, sen e man Halmstadbo :) Can't wait!

Later..

Toppenhelg

Blir ett snabbt inlägg nu för sen väntar sängen!

Har haft en toppenhelg härnere i Halmstad! Becca och Anna kom ner och hälsade på..mycket mys, fest, tjejsnack osv. det vanliga ni vet. Saknar redan Anna.
Lördagen då. Lite fotbollskväll med trevligt sällskap härute i stugan..en rolig bussresa in mot stan vid 10..lite mera förfest hos björn, sen kom polisen och då gick vi in till stan. Morfars blev det där, sjukt mycket folk! Fyllemat på mcdonalds med bästa Anna och sen blev det bussen hem.
Igår kom familjen hit en runda..hundarna var nyklippta och jag såg knappt skillnad på dom! så fina så.

Idag har jag haft körlektion på förmiddagen..sen åkte jag ut hit och lagade lite maat och tog igen lite utebliven sömn från helgen. skönt! Sjukt trött har jag varit idag..somnade nästan på körskolan. haha ne inte riktigt så illa var det men gäspningarna kom med jämna mellanrum. men nu så e jag pigg. fast det blir ändå sängen nu..upp tidigt imorgon.

sådär jaa. nu blir de inte mer uppdatering idag. Och snart ska jag tillbaka till Småland. det vill jag inte alls! vill hitta jobb och stanna här på heltid! men snart så..4 månader kvar.

Lite eyecontact på bussen alltså! sånt e nice ;)

Later..


Borde sova.

Jag borde verkligen gå och lägga mig. är såå trött! men ja känner inte för att lägga mig än..eller joo. kanske. snart iaf.

Usch varje gång jag går in på min blogg vill jag spy på den hemska rosa färgen på min design! Inget fel på designen i säg, men färgen alltså. Rosa är ju inte riktigt min färg. Har funderat flera gånger på att ta bort den, gå tillbaka till någon av de tråka designerna man kan välja här inne..men de känns ju inge kul! Skulle vilja ha nåt nytt..något med höstens färger. Synd att man inte kan göra sånt själv. suck.

Ingen som vill hjälpa mig? =)



nehe nu blir de nog sängen iaf..godnatt!

Intensivt

Idag fick jag gå upp riktigt tidigt. ja jag tycker faktiskt att 7 är tidigt :p iallafall när man inte är van..hade lektion vid halv 10 och det gick riktigt bra. Känns som att det börjar sätta sig lite nu, men de e sjukt mkt att tänka på! speciellt inne i stan. fyfan. men det blir nog bra. i eftermiddag ska vi öva på rondellkörning. japp.

Ser fram emot helgen sjukt mycket! kommer bli kalas..Anna och Becca kommer ner med tåget klockan 18 imorgon och så blir det myskväll i stugan med matlagning, idol och en massa tjejsnack :) Lördagen blir de lite shopping och troligtvis utgång på kvällen. Toppenhelg med mina tjejer med andra ord! Ska försöka hinna plugga lite med tänkte jag, snart uppskrivning ju!
Nästa vecka är det både halkbana, uppskrivning och ett gäng körlektioner som gäller. Full rulle..och just det! jobb till helgen där med. inget jag ser fram emot direkt.

Trivs sjukt bra med att bo härnere. Känns nästan som jag flyttat redan nu =) längtar till februari!

I eftermiddag när jag kommit hem igen ska jag cykla bort till min moster en runda. Hälsa på lite..va där en runda igår och klappade lite på Olle =)


Later..

God kväll

Hejheej. Har väl egentligen inte så mycket att skriva idag..men vi ska se om vi inte kan få ihop nåt intressant här. Lite bilder kunde ju va kul om inte annat.

Körningen idag gick braa. Hade tre stycken 35 minuters lektioner. Ha tränat backa runt gathörn, högerregel osv. Känns bra men ja hatar den där jävla högerregeln. svårt att veta när den gäller och det är ändå ingen som följer den! hellre stanna när man ska svänga ut från höger än att chansa liksom. men jaja.
Hade två timmar mellan mina lektioner så ja gick på stan lite. Känns som ja kan alla butikerna utantill nu. haha. Köpte en iste och lite morötter och gick tillbaka till körskolan ganska snabbt igen. Inget kul att sätta sig o äta nånstans själv så det blev lite morötter bara. Men den där hungern höll sig borta även idag såå vad gör man. Svårt att hitta lchf lunch ute också. Nu däremot är ja hungrig hela tiden :p hehe.

Idag var mamma o pappa här och hälsade på. Klagade lite på att jag inte hade diskat osv ;) som vanligt med andra ord. hehe. De hade med sig mina sööta vovvar också! ååå saknar min fina nellie =) saknar lillebror med faktiskt. fast ja får ju träffa storebror lite mer nu och de e ju kul =)

Fredag ser ut att bli en välplanerad dag. Ska förhoppningsvis träffa sis lite =) såå längsen! saknar. Sen ska ja träffa sussie lite också..och plugga med såklart! men ingen körning på fredag vilket betyder soovmorgon! haha ja måste ju gå upp innan 8 varje dag! hahaha okej ja inser nu hur sjukt det lät. tycker synd om alla som måste upp och börja jobba klockan 7. fyfan. ja trivs bra med mina kvällspass alltså! börja klockan 6 på morgonen är ju grymt jobbigt. Jag är definitivt ingen morgonmänniska! fan va bra man har det alltså. får passa på att njuta nu för såhär lär man ju inte ha det hela livet. menmen, där kom jag ifrån ämnet lite. Iallafall, Becca kommer nog ner nån gång på fredagen också. kanske Anna med =)

Jaa det blev ju ett flummigt inlägg det här. Inga bilder blir det heller. Vi tar igen det imorgon. Nu ska vi se om ja kan hitta nån bra film. God natt på er =)

Later..

Hejhej hallå

Så ligger man återigen här i sköna soffan o skriver blogg. Fan va bra man har det :D Har precis ätit god kycklingsallad. Glömde sprutan i stugan så har inte kunnat äta på hela dagen. detta var andra målet idag. Tur att hungerskänslorna hållt sig borta idag. bra tajming. Jag var nyss ute och hämtade ett äpple på ett av våra äppelträd också..sjukt gott!! Blir nog en paj till helgen. =) Kan bli en riktigt bra helg btw, lite planer på g.
Ringde Anna igår och tjötade lite. Känns som en evighet sen vi sågs. saknar! hoppas du kommer hit i helgen! =)

Idag hade jag min första körlektion. Det gick rätt bra faktiskt, ingen krock :p hehe. nej men de va lite svårt me ny bil och sådär så det blev ju en del kärrningstopp men skitsamma :p gick helt ok annars. ska köra 3 pass imorgon. intensivt jaa! men det är bra. Imorgon får jag ner körkortsboken också så då blir de massa plugg. Ska sitta på körskolan och göra massa prov och sånt också. Men det känns bra det här iaf. Skönt att man tagit tag i det nu.

Från det ena till det andra. Jag är så sjukt nöjd med mitt hår nu! Mamma klippte det lite i helgen och det blev kanon. Hon tog inte så mycket men det känns som en helt ny frisyr. Såå nöjd. Färgen känns också bra nu..yeey! :)


Sådär ja, tror det var allt för idag.

Later..

Singstar!

God kväll. Ligger här i skööna soffan och lyssnar på musik. Kollar runt lite på internet, funderar på att sätta på en film kanske. Ska ja va helt ärlig så har jag faktiskt legat här, på exakt samma ställe, heela långa dagen. Den enda gången mina små ben fått röra på sig idag är när de skulle ta mig till köket och sen tillbaka. hehe. riktigt slappisdag alltså. Har lagt in en jäkla massa bilder på faceboken och så har ja kollat en film. Batman - the dark knight. Helt okej film, jokern va lika grym som ja förväntat mig. sjukt bra. Men sen var ju Heath Ledger en grym skådis också..kan inte bli dåligt då. Synd att det inte blir fler filmer...

Igår var det utgång som stod på schemat ännu en gång. Men först blev det en runda på stan med min kära mor. Köpte lite småsaker, en cool kort t-shirt bland annat. turkos var den, coolt. Vid halv 8 tiden tog jag bussen in till stan. förfest hos Sussie. Trevligt sällskap, gott vin och en jäkla massa singstar! Vi körde lite tävling, killarna vs tjejerna. behöver ja säga vem som vann? ;) hehe . sjukt roligt iaf. Sen drog vi vidare till mårtenssons. Hade inga höga förväntaningar på att komma in där ska ja säga..stenhårde i dörren. och mycket riktigt fick ja inte komma in. Så står ja där utanför och alla andra har gått in men då kommer Mattias ut. Han pratar lite med vakten och sen kommer han och tar min hand och vi går rätt in. Han e inte dålig den där Mattias. hehe. Där inne så var det hur mycket folk som hellst, hittade resten av gruppen och vi gick till dansgolvet och dansade och hade hur kul som hellst. Gayhörnan var riktigt på G. de buggade, dansade på scenen och på bord, sprang genom köksingången osv osv. hahah Hade kameran uppe rätt mycket ;p många fina kort. Vid två tiden kom bjöörn och mötte mig utanför. vi gick till mc donalds och åt fyllemat och pratade lite. Sen följde han mig till bussen. höll på att somna på vägen hem..sjukt segt att åka buss. Jag var iallafall hemma vid 4 tiden. Kallt och blåsigt var det också..brrr. nu e det höst!





Det var allt för denna gången..nu ska ja se om ja hittar någon film.

Later..

God morgon

Vaknade tidigt idag som ni ser. Hatar när man vaknar och är trött men kan ändå inte sova mer. men vad gör man...ja funderar på en promenad innan frukost.

Egentligen var det nog bra att jag vaknade nu och inte sover bort halva förmiddagen. Har lite grejer att stå i idag innan jag åker till Halmstad. Måste städa, packa, gå till jobbet och hämta cykeln..och så duscha och göra mig iordning lite. Det känns som jag ska iväg på lite semester..hehe. två veckor, såå skönt. Även om det kommer bli två intensiva pluggveckor. Jag ska fan klara det här nu! Allt är bokat o klart så nu hänger det på mig.

Helgen jaa. Redan helg igen, veckorna går sjukt fort! Har inte så mycket planerat denna helgen utan jag tänkte ta det lite som det kommer. Åker ner med mamma idag och hon stannar tills imorgon iaf. sen får vi se. Har ju lite erbjudanden på olika håll som verkar intressanta så jaae. :p

Nu kom jag på vad jag ska göra mer idag. sola! Det behövs verkligen..är så sjukt blek. Fast de kommer ändå bara komma fram en massa fräknar..men vet ni vad, håll i hatten nu, jag tror jag börjar gilla fräknarna. haha. trodde aldrig att jag skulle säga det! men de kan ju va lite fint ibland...

Later..

En dag i taget

Idag har jag varit ledig hela dagen. Rätt tråkigt faktiskt, inget o göra. På förmiddagen övningskörde jag lite. Körde audi för första gången och det gick skitbra! lite enklare än min bil till och med, men min är ändå bäst. ska köra lite imorgon med, snart är det dags! Ser fram emot de två kommande veckorna.
Nu ikväll har jag varit iväg och simmat. riktigt skönt som vanligt. Satt i bastun säkert en halvtimma och käkade nötter =)

Snart börjar idol. Tjejerna tävlar ikväll..ingen speciell ja hejjar på bland tjejerna men Anna är ju bra. Lars e bäst på killsidan!
 
Ska fixa lite mat snart. Varma hallon med grädde! sjukt gott. Låter skitskumt att trycka i sig grädde bara sådär, har nog inte vant mig riktigt än. Åt gräddsås till lunch och det var inte gott alls, men creme fraich går bra. Känns konstigt när man varit van att äta vääldigt fettsnålt och nu bara ösa på med fett..men det funkar ju så jaaa, jag tänker fortsätta såhär iaf. -2.5 också, tacktack.

Later..