God kväll

De e ju helt dött här på bloggen nu för tiden :p Det går i vågor det här skrivandet, ibland har man bara ingen lust.

Jag har iallafall haft en mysig jul! Hela familjen samlad i småland flera dagar i rad, det har nog inte hänt på flera år! grymt kul att ha brorsan hemma lite ibland. Har träffat större delen av släkten nu i dagarna också. Även det något som sker väldigt sällan. Träffade alla morbröderna och moster igår, traditionelt juldagsfirande(som dock blivit flyttad till annandagen från och med förra året, något som vi inte blivit informerade om :p) hos mormor och morfar. Man får ta tillvara på de här tillfällena,det kanske inte blir så många till..man vet ju aldrig. trevligt iallafall. träffade kusinen med och fick se bebismagen som bara växer och växer :)

Idag har jag jobbat. 6-halv 2. sinnesjukt jobbigt att gå upp vid 5 imorse. brukar ha rätt lätt för att komma upp men inte idag. Dagen gick iallafall ganska fort och nu sitter jag nere i stugan och bara tar det lugnt. Har kollat på Harry Potter som gick på tv och lagat lite maat :p Höll på att somna vid kl 8 men tvingade mig att va vaken. man kan ju inte somna klockan 8 en lördagkväll! nej de går inte för sig. Har varit rätt pigg fram tills nu ungefär, så ja ska väl gå och lägga mig snart.

vi får se när vi hörs nästa gång..tills dess, take care! och gott nytt år också ifall de inte blir nån mer uppdatering här innan nyår :)

Pusss

Moorning

Sorry för dålig uppdatering

Jag och grabben sitter här i soffan och kollar reprisen på idolfinalen. Kevin är ju grym. Helt rätt att han vann. Öppningen var rätt cool också..man har nästan glömt att alla de där varit med i idol.

Måste berätta om i fredags. Rätt jobbig dag alltså. E ju så rädd om min lillebror. Ja iallfall, vi åkte rätt tidigt till borås för grabben skulle tävla vid halv 10. Det blev en lång match, 3 set. Jag hann till och med gå en runda på knalleland. I tredje set blev det tiebreak. Vid ställningen 3-5 till grabben så trampar ungen snett och stukar foten! Han lägger sig ner på banan och skriker av smärta. Jag och pappa rusar ner på banan och det springer även ner en tränare som lindar johns fot snabbt som tusan. Jag tar johns huvud och lägger det i knät och försöker trösta honom! Man känner sig så hjälplös när han ligger där och skriker, man vet inte vad man ska göra. Usch det var ingen rolig dag! åå jag e så känslig när de gäller honom. Det gör ont i mig att se honom ha så ont. Han fick ligga där på banan sen nästan en timma med foten högt. Hann precis hem tills ja skulle börja jobba kl 3. va hemma kvart i ungefär :p Nu var det inte så allvarligt i foten, han kan redan gå på den lite. Skönt att det gick bra :)

nehe, nu ska ja duscha och sen ska vi in till stan och luncha med mor och far som kommer till stan om en stund :) Ikväll får vi se vad som händer..har några alternativ :)

Later..

Nikon d60



En sån här är på väg hem till mig :)

Min dag




Ny jeans!

Jag är så glad idag för jag hittade precis såna jeans jag letat efter flera veckor nu! Billiga var de också..400 spänn! så jävla gött! Ganska ljusa jeans, ljusa slitningar, stuprörsjeans och de sitter perfekt! Hittade dom på bikbok, trots att jag varit inne där och letat fleera gånger innan! De låg och gömde sig där på en hylla. Vilken lycka när man hittar de perfekta jeansen! Som en liten födelsedagspresent till mig själv :)

Btw, nu har jag bara en timma kvar som 20åring :p

grabben

Han slutar aldrig att förvåna mig♥


Ny vecka snart

Så var denna helgen över. Skönt måste jag säga. Nu har ja några lediga helger att se fram emot :)

Jobbet har gått bra. Lång dag idag me..fick plocka frukten. vilket slit alltså..man blir ju helt slut. stressa,stressa..40 minuters övertid också som man inte får en krona för. roligt.

men ja e lite glad idag också. Jag har nämligen kommit på en braa julklapp till en av de bästa! Kommer bli bra de här  :) två fixade, one to go sen e familjen fixad. Vilka ja ska köpa mer till vet ja faktiskt inte ännu. men de märker vi. Tycker om att ge bort saker :)

Imorgon blir det ett gymbesök, eller kanske en promenad med vovvarna om de e fint väder. Och sen lite jobb såklart. Kvällen sedan är lite oklar..kanske blir en runda till Halmstad igen. kan inte riktigt bestämma mig.

Nehe, började kolla lite på greys så får la kolla klart på det..sen sova. Lååång sovmorgon imorn :)

Lördag

Sjukt go lördag alltså. Känns inte som man jobbat över 12 timmar. Lördagarna går så fort, roligt att jobba med paula och mariette också. vi har alltid kul!:p Bara en dag kvar sen har man gjort sin helg, så skönt :)

Nu ska ja kolla ett avsnitt csi och sen läsa lite tänkte jag. Sova lite borde man kanske göra också..skönt att inte börja förns halv 10 imorgon iallafall :)

Btw
, e på g med en ny bloggdesign nu med. Ska bara fixa lite till men nästa vecka blir det ett byte. :)

Later..

The Colossal Volum´ Express




Måste bara tipsa om denna mascaran! Köpte en i stan i veckan efter att jag läst om den
här. Var på jakt efter en ny mascara och så var den på erbjudande på H&M för bara 109kr så jag slog till. Och jag ångrar mig inte! Den är riktigt bra..det är lätt att få ett snyggt resultat och sen är den grymt lätt att få bort. Som jag har fått gnugga ögonen för att få bort min gamla mascara och de e ju inte speciellt skonsamt för ögonen. Så det blir bara massa + för denna mascaran. Rolig design också, tycker inte ni?:)

Städdag

God morgon. Vakade för en lite stund sen..sovklockan e det inget fel på iallafall. Samma tid varje dag :p Imorgon blir de dock inte samma tid..uuuh vill inte ens tänka på det! haha

Idag ska det städas. Ser ut som hejkomohjälpmig här i stugan. Disken tog jag iaf tag i igår så där har jag bara lite kvar. men golvet e jätteskitigt, måste dammsuga.
Sen efter städningen blir det en runda i stan. Måste nog skriva upp allt ja ska kolla efter annars glömmer jag de!:p

Nehee, städning var det ja.

Later..

Glögg!

Jag har blivit besatt av glögg..har druckit varje kväll denna vecka, Såå gott!:) provade vitglöggen ikväll och den var god den också. :p mmmm!

Ikväll har jag varit hos min kära moster på middag :) alltid mysigt. skönt att slippa laga mat själv också..och det blir ju inte sämre av att hon gör såå god mat heller! =) Kusinen kom dit också..pratade lite om hennes bebis i magen och sånt :) ja vill att hon ska få en liten flicka..

Var ju på Väla idag också. Hittade en del men köpte bara en mössa. Jag har blivit så kräsen på senaste tiden..hittade ett par jeans och en klänning men inget känns sådär perfekt längre. lite tråkigt, men plånboken blir ju glad :p jaja, ska in en sista runda i stan imorgon och kolla lite mer på de där jeansen, behöver verkligen ett par nya!

Imorgon blir det hemfärd..lite trist, men men. Får lite sällskap på vägen hem iallafall, sånt e ju nice. Ska nog hälsa på en kompis som har lite fest imorgon kväll också.

Nu tillbaka till glöggen och Hells Kitchen.

Later..

Morning

God morgon. Jag gick upp för en timma sen ungefär och har duschat och stressat för att bli färdig. Vi ska nämligen åka till Väla idag, jag, moster och kusinen. Men nu ser det ut att bli bara jag och moster som åker. Kusinen hade nån tid att passa i eftermiddag så hon ville åkt nu på förmiddagen, men då kunde inte moster..såå ja. Vi åker själva i eftermiddag :p men det blir nog bra.

Snart e det back to work som gäller. det kommer nog dröja ett tag innan jag kan åka tillbaka hit..jobbar rätt mycket framåt. Ska försöka hinna med att fira födelsedagen också..surt att man jobbar men ja fyller mitt i veckan så det gör väl inget egentligen. På onsdag är det förresten för er som är intresserade :p

Bjuder på en bild på favoritlillebrorsan. Han blir alltid så snygg på bild ;)
Så jevla snygg när han ska ut o springa!


Later..

Blandade känslor

Nej ja får fasen ta och rycka upp mig nu! Sluta tänka så mycket...e lite besviken och det känns inte alls som förut. Kanske gör jag en stor grej av ingenting..eller jag vet att jag gör det, men de känns inte som förr. Det är verkligen på väg åt fel håll...

Och där slutade vi med de här dumma tankarna. Ikväll har jag suttit och läst i min bok några timmar.Jag e lite besviken nu faktiskt. Som det känns nu så är filmen så mycket bättre än boken. Det är inte samma Edward som beskrivs i boken som man ser i filmen tycker jag, vilket är grymt störande. Dock tror jag att den engelska versionen av boken är bättre än den svenska..känns som en dålig översättning. Men själva storyn kan man inte klaga på..fortfarande väldigt spännande. Men det hade nog varit bättre att läsa boken före jag såg filmen.
Undrar vad Sussie tycker? får nog ta och ringa henne nu tror jag=)

"Om jag kunde drömma, skulle jag drömma om dig varje natt"

Later..

Min tisdagkväll



Fixade lite julstämning här i stugan igår. :) Glögg, nötter och pepparkakor..men det bästa av allt, en grym bok! Har läst nästan halva boken nu och den är riktigt bra. Det skiljer sig en del från filmen men det var ju väntat. Riktigt spännande iallafall och man vill inte lägga ifrån sig den fast man knappt orkar hålla ögonen öppna:p hehe Absolut läsvärd iallafall så om ni inte läst den tycker jag ni ska göra det. Och filmen, har ni inte sett den så gör det med en gång!!

Later..

Gratismode

Ännu en sån här gratissida. Jag vet, liite tröttsamt men här e det ganska lätt att samla poäng. Jag får poäng bara genom att skriva om det här :p hehe. Såå om ni inte har nåt för er kan ni ju bli medlemmar där och hjälpa mig lite =)
Bli medlem här

Svart eller röd?


Svart eller Röd?
Vad tycker ni?

lite suur

Sitter här i soffan med två killar som tvunget skulle kolla på two and a half men..finns det nåt tråkigare? suuck.. ska försöka köra iväg dom snart iaf..jag vill ju börja läsa nuuu! =) Om jag kunde drömma . gillade filmen massa! grym, både jag och sussie gick och köpte boken idag:p hehe. Skulle kunna se filmen en gång till..så bra va den. men ja får väl vänta lite antar jag..

Har förövrigt haft en jättetrevlig kväll. Vi lagade god mat och kollade film =) meen, nu ska vi se om vi kan få iväg killarna :p

Later..

Fanny och Nellie



Finaste vovvarna :)