det var inte igår..

nej det var minsan inte igår, snarare nån månad sedan. Jag vet att jag är kass på att uppdatera men jag har faktiskt tröttnat lite på det här. känner inget behov av att skriva och berätta längre. Sen vet vi ju att jag är grymt bra på att vela mig fram och tillbaka så vem vet, snart kanske de dyker upp lite inlägg här iallfall.

lite snabbuppdatering då kanske.
Sitter just nu i vår kära stuga i lilla Eldsberga och solen lyser och allt är toppen! Igår var vi ute och åt på restaurang med Andy och Joanna, andra helgen i rad(blivande tradition eller vad var det du sa Joanna;)). Hur mysigt som hellst. Jag har nog aldrig varit här i stugan så mycket som jag varit denna sommaren. Ja kan räkna dagarna jag har varit hemma lättare än dagarna jag varit här, säkert på en hand också. Jag trivs så himla bra här! funderar till och med lite halvseriöst på att flytta hit men jag vet inte än, en sak i taget.

Tillsvidare är jag arbetslös och det känns i plånboken vill jag lova. Förmodligen blir det inget jobb förrän slutet av september, kul! 4 månaders ledighet, japp. Men det hänt en del nu i sommar också, mindre roliga saker så det har varit ganska skönt att va ledig med.

Idag bär det iallafall av hemmåt en runda. Tvätta lite kläder, städa och börja riva ner paneler i rummet som jag ska måla och göra fint, det har jag ju gott om tid till att göra nu. Sen åker vi troligtvis ner igen framåt mitten av veckan, Anna och jag :D njuta lite av dessa soliga dagar som de har utlovats.

Nej nu kan jag inte sitta här inne längre, måste ut och lapa sol! kommer kanske en uppdaering med lite bilder vid senare tillfälle :)

Ha det bra allihop!
Pusss