I like you just the way you are!

Det blir inte alltid som man tänkt sig..men det betyder inte att det blir sämre än det man tänkt sig från början :) Hade planerat att ta tåget till Halmstad i fredags eftermiddag men det blev lite strul med jobbet så jag fick jobba kvällen istället. Då planerade jag om och tänkte åka på lördag morgon istället, men när jag och lillebrorsan sitter i min säng på fredagkvällen kläcker han ur sig - Kan inte du stanna hemma och kolla när ja spelar i helgen? och tittar på mig med såna dära hundögon..kan man säga nej då? nej. så jag stannade alltså hemma, snäll syster som jag är. Ångrar mig inte.

Vi fick ett lite oväntat besök igår, brorsan kom hem! =) Han kom hem med caben och så ville han se lite när grabben spelade. folk på tennisen trodde han var min pojkvän! hahaha. så fel de kan bli :p riktigt mysig dag på tennisen..rolig tennis och solen som värmde i ansiktet..så härligt. Det var nog sista fina soldagen för den här sommaren tror jag. tyvärr.
Senare på kvällen åkte vi och handlade lite mat..mamma och pappa åkte till en bekant som fyllde år så vi hade hela huset för oss själva. Lagade god kyckling med klyftpotatis och kollade lite på tv. Pratade lite om framtiden och kom fram till en hel del bra saker :) Skulle vara grymt kul men grabben har ju ett år kvar i skolan men sen får vi se vad som händer.

Kollade lite på Pearl Harbour igår. grymt bra film! blir alltid så jäkla ledsen i slutet när danny dör. fan..man önskar att han klarar sig varje gång. sorgligt.

Idag blev jag väckt av att det var ett jäkla rännande här uppe på övervåningen. Mamma sprang runt och städade halv 9 på morgonen. inte normalt!  Somnade runt halv 3 inatt så det får väl kanske bli en powernap i eftermiddag. Tänkte gå bort och sola lite sen med..har tänkt det hela tiden nu att jag måste sola lite och försöka hålla kvar färgen man fått i sommar men det har ju aldrig blivit av. typiskt. men idag såå!

Nu slänger jag den där återföslutningsbara påsen med allt dess innehåll och går vidare.

Later..

What to do

God morgon! Har precis käkat lite frukost och nu har jag landat här framför datorn igen. Sitter och funderar på vad jag ska hitta på för kul med semesterlönen. Jag fick en liten chock när ja loggade in på internetbanken och såg hur mycket semesterlön jag fått..hade räknat med runt 5000 men jag fick betydligt mer än så! en sån lön varje månad hade ju inte varit fel. :) hehe . Såå..nu sitter jag alltså här och funderar..spara eller slösa? Det finns ju lite saker jag länge velat köpa men inte riktigt haft pengar till..t.ex en systemkamera. men samtidigt känns det som att man borde spara pengarna istället. ähh ja vet inte. Tror jag ska klicka hem lite armband idag iaf :) kul med något nytt.


Ännu en helg i Halmstad

Så var ännu en helg över..fan va fort de går! Veckorna bara försvinner. Denna helgen har det iallafall blivit lite jobb, lite fest. Ungefär som de sett ut de 3 senaste helgerna. Men nu ser vi framåt emot en leedig helg! ska bli skönt.

Jobbade som sagt lite igår, 6-15 och sen satte jag mig på ett tåg vid 17 tiden. Gick till brorsan och tog en snabb powernap och sen iväg på fest. Åkte på en pakethållare(igen) ut till östra stranden. Party i tengis stuga. Väldigt trevligt..mycket folk blev det till slut. Tog det väldigt lugnt..kände inte riktigt för en repris på förra veckan..hmm. Btw, jag kommer aldrig vara taskig mot bro igen! de e en sak som är säker! .  Blev nåt glas vin bara sen var det bra. Rätt skönt att inte va bakis. hehe. Blev dock lite sugen på att byta förfest runt 11 tiden så jag tog en taxi in till stan..hälsade på hos emma lite. Tänkte gått med till mårtenssons där ett tag men jag var så sjukt trött så det blev 12 bussen hem istället. Väldigt trevlig kväll iallafall om vi ska sammanfatta lite.

Idag har jag tagit det så lugnt det bara går. Åkte in till sperlings vid 11 tiden..handlade mat och sov lite i den sköna soffan och sen åkte jag tillbaka till stugan igen. Det har varit lite olika serie maraton på tv..Projekt runway, heroes och lite gossip girl så jag har haft de bra här ute :)

Åker hem med tåget klockan 12 imorgon..hade gärna stannat nån dag till men jag ska jobba halv 3 imorgon.. Men jag åker ner igen redan på fredag tror jag :) lite långledig,

Ska förflytta mig till sängen nu hade ja tänkt..kolla färdigt på filmen på trean och sen sooova. förhoppningsvis lite längre än till 8 imorgon. fattar inte varför jag alltid vaknar så tidigt här nere :p


Later..

No comment



Lite bror&syster tid


Heeej! vilken jobbig dag jag haft på jobbet idag..pust. men det ska vi inte prata om nu. Jag sitter här i mitt rum, i min säng med lillebror jämte mig :) båda med varsin dator. Mycket roligare om vi sitter i samma rum..annars sitter han alltid två rum bort och jag sitter här. Just nu är han inge vidare social dock..han kollar nån serie på datorn. Tror de e kitchen nightmares. Ibland brister han ut i ett sånt där skratt som jag älskar så mycket! blir helt varm inombors och ler lite för mig själv :) Min fina lillebror.




Update:
Kan man gissa vem som la den första kommentaren till detta inlägget eller ;)

Say

It's better to say too much,
Than never to say what you need to say again



Trying to forgett..

6 timmar kvar innan jag börjar jobba. Tänkte att jag skulle försöka få gjort lite saker idag. Ska börja med ett besök på gymmet..eller kanske en långpromenad. Sen ska det städas! Mitt rum ser ut som ett bombnedslag så det är verkligen på tiden nu. Plugga körkortet ska jag också göra..ska försöka få en tid nästa vecka. Kanske blir ett besök på solariet med..vi får se lite.

Igår var jag ju då i gislaved och fikade med evelina. mysigt :) Vi gick till Coffea men vände i dörren igen eftersom de inte hade några frallor eller mackor. dålig stil! Så vi gick till Linnea istället. Där hade dom mackor..gott. Satt och snackade lite skit i ett par timmar. Sen missade jag bussen med 10 minuter så jag åkte med och storhandlade på kvantum. Lite roligt att se vad andra handlar och äter..:p Runt 8 tiden var jag hemma.

Imorgon ska jag färga håret! ska bli skönt att få bort denna hemska utväxten jag har..den är minst 3 centimeter så den måste bort nu! funderar lite på hur ja ska färga det denna gången bara. Trivs rätt bra i färgen jag har nu..blir nog nåt liknande,,lite mer rött kanske. Vi får se :)

Nu drar jag iväg på en låång promenad, skönt.
Later..

Girltalk

God morgon! eller nej, det är väl inte riktigt morgon kanske. Blev väckt av värdens goaste hund imorse, vid halv 10 tiden. ganska lagom.. Fick en fin liten ansiktsrengöring sådär på morgonkvisten. mysigt.

Nu har hela förmiddagen gått och jag har inte gjort någonting. kollat ett avsnitt gossip girl har jag gjort. Hade tänkt släpa mig iväg till gymmet men det regnade som fan ute så jag hoppade det..får bli imorgon istället. Måste köpa nytt gymkort snart också, typ nu egentligen men det tar emot att lägga pengarna där. Vet ju inte riktigt hur framtiden ser ut heller.

Om några timmar ska jag sätta mig på bussen till gislaved. Det var inte igår direkt. Tänk att jag åkt den bussen tur och retur i 3 år! 3 år! herregud. skönt att slippa det nu. Ska möta upp självaste Eveliina för en fika på Coffea. Lite tjejsnack och skvaller och sånt där..har lite nytt ;) hehe.. kan ju inte bli annat än trevligt.

Igår blev de också en del tjejsnack och sånt. Sussie som ringde o vi pratade länge länge.. väldigt trevligt. fyllde i lite luckor o sånt. hehe. jaaoo.

Later..

Imorgon

Imorgon ska jag börja mitt nya, bättre liv! på alla plan.

God natt

Kräftskivan

Sådär ja, så var denna jobbhelgen över. De har varit ganska lugnt på jobbet idag..lagom mycket folk och så..skönt. Känner mig lite lagom trött i huvudet efter 8 timmar i kassan..man blir lite snurrig av alla siffror. Men nu e denna helgen över iallafall och snart börjar en ny arbetsvecka.. är ledig tisdag och söndag.

Tänkte då berätta lite om fredagen..riktigt trevlig kräftskiva hos ekke. En massa roligt folk, goa kräftstjärtar, lite gitarrspel, lite sång, lite vin och så lite kååv me bröd såklart. Toppenkväll. Det man minns iaf. säger det återigen, jävla luckor! aldrig mer. nu blir de lugnare!. Kvällen avslutade på en pakethållare från vallås till sperlings. trevlig cykeltur som slutade bra. Sen var det god natt. Några alldeles för få timmar senare ringde klockan, dags att stiga upp. Blev något förvånad när ja vaknade upp och kände mig helt okej, när hände det sisst efter en fylla liksom? Har nog faktiskt aldrig hänt när ja tänker efter, den tajmade jag fint. Jag slängde i mig nåra glas vatten och traskade bort till tågstationen. gårdagens smink och ruffsigt hår, såg nog inte alls sliten ut eller så :) men ja bjuder på den. vågade inte somna på tåget för då hade jag väl hamnat nånstans i nässjö. telefonen e ju lite paj. Jag tror nog att detta får bli första och sista gången jag går till jobbet efter en sen utekväll. det var ingen höjdare. men den där powernapen i lunchrummet är ju definitivt underskattad. Två minuter sen kände jag mig som en ny männska. Underbart. 
Ja det var alltså sådär jag spenderade min helg..trevligt. En liten sak jag inte riktigt förstår bara, hur kunde jag få med mig två kameror hem? jag e förvånad att jag fick med mig min egen ens, men två. nääe. Den var ju till och med namnmärkt. jaja så det kan gå. får se när han kan hitta skjuts tillbaka till stan. så fort som möjligt jag lovar..

Nu ska jag och soffan mysa lite. Lite O.C ikväll med kanske..inte fel. Familjen kommer hem när som också.. bamsekram till john bara för att han va så söt på msn igår :) tycker om min lillebror! storebror också, dock inte lika mycket när han filmar mig utan att ja vet om det ;)

later..

Sova??

jag borde verkligen göra just det, och jag ska..snart. Det här lär ju inte bli något långt inlägg..tänkte bara hoppa in o berätta att ja lever..sliten, but alive. Så hur var gårdagen då...jo den var toppen! hur trevligt som hellst. Jag förstörde dock lite för mig själv..jävla luckor. helvete! men ja kommer ju ihåg en del, en del bra saker. yeees. meeen aa..som sagt, inget långt inlägg det här. Vi avslutar och säger godnatt. Det lär ju komma ett lite mer detaljerat inlägg imorgon. Och ett telefonsamtal till en viss eveliiina. men först en 8 timmars arbetsdag..jag älskar de här helgerna.

later..

Nattsamtal x2

Igår var det shopping som stod på schemat. Jag ringde chefen igår och frågade om ja kunde få ledigt på lördag och det gick bra. Ångrar liite såhär i efterhand att jag inte frågade om ja kunde va ledig hela dagen. Som det ser ut nu så ska jag ta ett tåg kl 08.19 på lördag morgon och gå direkt till jobbet när jag kommer hem. den känns lite lagom kul sådär. Får hålla tummarna för att bakfylla inte blir helt överjävlig så man orkar jobba nånting. :p
iallafall så var ju inte detta något jag hade planerat så jag tog inte med hela garderoben om man säger så, vilket fick lösas lite fint sådär men panikshopping i stan. gött. hittade iaf det jag skulle ha..lite enkelt o slappt o såå. Vi hade iallafall en riktigt trevlig dag i stan och när vi kom hem till stugan runt 18 tiden var båda två helt slut. Shopping e jobbigare än man tror!

Väl tillbaka i stugan stekte vi till några äggmackor och satte oss framför tvn med en bra film, The Perstige..grym film! Filmen var slut redan klockan 10 och både jag och Lina hade redan somnat till en sådär 3-4 gånger var. Helt sjukt va trötta vi var. Det gick dock över efter en stund det blev inte sängen förrän vid halv 1. Vi avslutade med nån timmes tjejsnack genom sovrumsväggen. mycket trevligt trots att jag somnade ifrån i halvtid..

Vid 1 tiden ringde telefonen. Gissa vem de va? storebror såklart..han var ute och gjorde stan med jobbet. Han pratade på ganska länge men jag tror jag befann mig i nåt halvsovande tillstånd så ja kommer inte ihåg så mycket. haha. sen la vi på, sa god natt och jag somnade om. Sen ringer det igen. brorsan denna gången också såklart. Han börjar tjata som fan och tyligen befinner han sig på sitt jobb(what?) och sen sitter han och rabblar upp massa jobbarkompisar o hur dåliga respektive bra de är på att sälja. Nånstans i mitten somnar jag men blir ganska snabbt väckt igen av ett ganska högljutt " Är du kvaaar?" .jag mummlar nånting och får tillbaka ett "öööööööööh"(internt) och sen lägger han på. god natt på dig med. haha sen fick jag iaf sova ostört resten av natten.

Nu ska vi snart in till stan och lämna av lina på tåget. Sen är jag lite intresserad av en powernap tror jag då det inte kommer bli speciellt mycket sömn kommande natt..

Later..
Puss

Åter på Bästkusten

okej nu tjatas det om uppdatering så ja får väl skriva lite ;)

Jag sitter i skrivande stund på sperlings och käkar hamburgare. så gick det med den dieten. haha . men jag har inte gett upp, tar bara några mellandagar sådär.
Tog tåget ner till Halmstaden vid 11 tiden imorse..har gått lite i stan och så men mest hängt här i brorsans lägenhet. Tar det lugnt och bara njuter av att va ledig några dagar..försöker att inte tänka på helgen som kommer och för tillfället går det jättebra. Ångesten kommer väl på fredag när jag ska åka hem och brorsans kompis ska ha världens jättefest. Helvete..

Morgondagen ser iaf ut att bli riktigt kul. Får nämligen besök av självaste Lina. Mycket trevligt. Hon ska få se våran stuga för första gången, till och med övernatta! verkligen på tiden. blir antagligen en del shopping o sånt me ;)

Jaha vad har mer hänt i dagarna då. lite jobb o lite sånt bara..jobbade med tea och linda igår. Riktigt nice, lite tjejsnack o sådär. Bollade lite problem med dom men är lite tveksam till råden jag fick.." Visa brösten, det funkar alltid" . hmmm tror ja hoppar de vaa.  tea i ett nötskal. ;)

Fyfan va mätt jag blev på den där hamburgaren. äckligt mätt..att man aldrig lär sig. får väl skylla på den totala ideétorkan som infann sig när jag skulle handla mat inne i stan. Då tar man första bästa donken. Nästa problem blir frukosten..vad äta? stugan lär ju inte va fullproppad med mat direkt men ja klarar inte bära matkasse + 50 kg packning + datorväska. omöjligt. brorsan bara skrattade åt mig när ja sa att väskan var vrååltung..typiskt lillsis. hade behövt personlig väskbärare, nån frivillig?

Ikväll tänkte jag(om jag orkar) fräscha till mig lite. Ansiktsmask, fila&måla naglarna, noppa ögonbryn och sånt där tråkigt som aldrig blir av annars. men der är ju behövligt, ögonbrynen har snart växt ihop, naglarna är flera meter långa och i ansiktet börjar det komma såna dära fina små finnar. Mysigt.

Nehe nu ska snart jag och min 50kilos packning bege oss mot bussen som tar oss till lilla eldsberga. Men först lite O.C va.

Later..
Puss

how mutch longer will it take to cure this?

Gissa vem som var uppe och hoppade kl 8 idag? jag! är jag sjuk? jag har ju inte jobbat hela helgen och sovit alldeles för lite eller såå..haha jaja. jag tog tillvara på den extra tiden som jag annars brukar sova bort och gick ut på en lång promenad. kändes bra. tror jag ska börja mitt nya liv idag. Inget mer skräp och mer träning! motivationen är på topp..

Känns skönt att helgen e över nu..bara en och enhalv kvar sen får ja sova ut på lördagmorgonen. Den där lördagen e sjukt jobbig..så lååång.

Imorgon blir de halmstad! yey! några dagar i stugan..ska bli så skönt. såg ut att kanske bli en utgång men det verkar inte bli så, eller evee? :p ja hade såå gärna velat va ledig på lördag. fan. menmen.

see ya..
puss

inte på topp

Idag känns allting ganska tungt. Vill bara lägga mig ner och sova igen och vakna upp imorgon och så känns allt bra igen. Jag förstår egentligen inte riktigt varför..bara depp. Mitt liv är tråkigt, det är väl så jag känner ungefär. Det händer aldrig någonting, finns inget att göra..inga kompisar att hänga med. Det är bara jobbet just nu., skulle kunna tänka mig att jobba varje dag bara för att ha nåt att göra. blir så rastlös! jag går ju förhelvete till jobbet när jag är ledig, det säger ju en del. har inga vänner i den här jävla hålan förutom jobbarkompisarna.

Ska gå till gymmet nu (som jag egentligen inte får gå på längre) och ta ut min frustration på maskinerna. mm det ska ja göra. så är man sysselsatt nån timma iaf, bara 18 timmar kvar innan nästa jobbdag.

bye

update
Vet ni vad jag gjorde på gymmet! Jag struntade i maskinerna och ställde mig på rullbandet och sprang! Jag sprang! Det är ganska stort alltså. Jag hatar att springa och gör det aldrig men idag var det så jävla skönt! sprang iofs inte speciellt länge, ska inte ens säga hur länge för då skrattar ni åt mig men det är inte det som är poängen. Nu känns det lite bättre iaf, fysiskt..bara huvudet kvar.

Girltalk

Nu är det slut på semestern och man är tillbaka på jobbet. Har haft två ganska stressiga dagar på jobbet. Mycket folk, mycket varor och lite tid. suck. Dessutom är det inventeringsvecka vilket inte gör det mindre stressigt precis. Lyckades med att försova mig igår också, nån gång ska ju va den första :p. Skulle börja klockan 6 igår och blev lite chockad när jag vaknade och klockan stod på 06.28. oops! alarmet stod på 05.10 men inte fasen hade någon klocka ringt..lite skumt. Men det löste sig bra iaf, jag stannade en timma extra. chefen blev inte arg.

Nog med jobbsnack nu. Idag har jag haft lite besök härhemma :) Klockan halv 3 knackade bästa Anna på dörren. Låång kram! hade ju en hel del att prata om såhär efter sommarn ;) det blev en liten promenad, lite glass, och sen satte vi oss på en bänk och tittade på folk. Begav oss sedan hemåt för att möta upp sötaste Evelina. Satte oss i trädgården och pratade om allt möjligt, killar, resor, jobb, vänner. Vi kände alla att vi behövde prata av oss lite. Mer sånt tjejer :)

brorsan släppte värsta bomben igår, bara sådär. Min hjärna går på högvarv. Jag vill men måste tänka lite praktiskt. men alltså ..shit, man måste leva livet lite. nu eller aldrig? det är ju ett jävla bra erbjudande.

saknar hallänskan, kom tillbaka!

sommar 08

Wow! Jag vet inte hur jag ska kunna sammanfatta denna sommaren i ord. Det kan faktiskt vara så att det här har varit den bästa sommaren i mitt liv. 3 veckors semester, 3 veckor i mitt underbara halmstad. När jag började min semester den där torsdagen i början på juli så såg det inte ljust ut. Alla planer gick åt skogen och det såg ut som att jag skulle få spendera mina semesterveckor ensam. Nu i efterhand är jag faktiskt lite glad, planer är till för att ändras och det är mycket roligare att bara vara lite spontan(något jag brukar vara ganska dålig på annars). Lite ledsen är jag dock över att en viss Anna varit tvungen att jobba hela sommaren, några dagar med dig hade gjort min semester fulländad. Men vi tar igen det i höst J


Jag tänkte försöka mig på att sammanfatta semestern lite kort sådär.. Några få, dock, underbara soldagar, en hel del tylösand och östra stranden, ovanligt mycket bad i havet, skönaste brännan ever, lite porsche, lite anläggningen, många nya vänner, lite mindre gamla vänner, mycket familjen, många fina solnedgångar, fina killar, mycket fest, en massa skön musik, lite bröllop på slutet och så självklart lite lugn och ro.

Bästa sommarmusiken - Boyce avenue, my mistress