Länder jag besökt


På kartan ser ni alla länder jag varit i. 4% av världens länder :p Känns inte speciellt mycket..har dessutom bara varit inom Europas gränser. Skulle va ku att åka iväg lite längre. Usa vill jag till, kanske kommer jag dit redan nästa år, vem vet ;) Hade gärna åkt till Australien eller Thailand också eller varför inte Afrika. Jaja, vill ni också göra en sån här karta går ni in här.

Kasst!!

Har messat runt till massa kompisar här i samhället nu. Inget att göra, vill hitta på nåt!! men tror ni det är någon som kan? nej! -tyvärr, jag ska spela golf, nej jag måste plugga, jag hinner inte, no answer (no offense till kompisarna, förstår såklart om ni inte kan/hinner men 0 av 4 är inge bra)  Jag som hade sån lust att träna lite, spela tennis, cykla, gå eller vad som hellst.
Funderar på att cykla upp till en sjö och ta lite fina naturpics. Kan ju va kul, skulle dock va roligare med lite sällskap. jaja.


see ya!

Jag blir knäpp

Alltid när jag ska ut och festa får jag bokstavligen slita ut allt i min garderob för att hitta något att ha på mig. Det slutar oftast med att jag 10 minuter innan vi ska åka slänger på mig någonting och ångrar mig sedan hela kvällen :p sån är jag.
Idag är ett undantag. Jag har nu spenderat minst en halvtimma med att prova kläder och allt jag har satt på mig, verkligen allt, har passat skitbra och har varit en tänkbar outfit för morgondagens utgång. Nu kommer då ett nytt problem, som är väldigt främmande för mig, nu måste jag välja vilken av alla fina outfits jag ska ha på mig. En till dagen och en till kvällen. Alla som känner mig vet hur velig jag är, jisses hur ska detta gå :p

Dagens I-landsproblem? :p


Seee ya!


Must have

Jag bara måste ha denna väskan! Galet snygg!
från
GinaTricot.

image400

Äntligen


image397
Såhär ser jag ut i håret nu. Blond, eller gulhårig som jag kallar det. Imorgon ska det iallafall bort! ska till frissan på förmiddagen. Har fortfarande inte bestämt färg helt än. börjar vänja mig vid det ljusa nu ju :s. kommer nog behålla det ganska ljust..men lite mer brunt i det. eller äsch, ja vet inte. får se imorgon.


Seee ya!

Drop-in

I eftermiddag planerar jag att gå till frisören och färga bort min hemska gula hårfärg och den ännu hemskare utväxten. Borde nog klippa det lite också..känns ganska slitet i topparna. Problemet är bara det att jag har inte den blekaste aning hur jag vill ha det. Någon slags brun nyans ska det nog bli iallafall. Vill ha lite slingor i också så att det blir lite liv i håret. Det bästa vore ju om man hittade nån bild att visa frisören. Har kollat runt lite men hittar ingenting :s . Någon som vet nån bra sida?


Grattis brorsan!

Grattis Lillebror!
Idag fyller lillebror 17 år! Han är inte så liten lägre..ett år kvar tills han blir myndig. Sjukt va fort tiden går!

Nu drar vi till kusten. Hälsa på brorsan, massa shopping, fira Johns födelsedag, träffa mormor och morfar och bara ta det lugnt :) Ska bli kul!


Seee ya!

Slingor

Har precis tvättat ur lite slingblondering ur håret. Ser ut att ha blivit gaaanska ljust måste jag säga..haha. vet inte om jag vågar torka håret :p använde en sån där snygg hätta och drog ut en massa hårslingor. Blev ganska mycket slingor! nästan hela håret :O haha.. jaja, får se hur det blir...slänger nog in en bild lite senare..när jag vågat ta av handuken jag har runt håret nu :p





Update:
Blond var det ja! herreguud. vet inte om jag trivs så bra i det :/ lite för gult tycker jag. men får se, kanske vänjer mig. Annars färgar jag om det efter helgen. Bild får vänta lite, kameran behöver laddas.


Seee ya!

Lite bilder

Sötisvovven dricker annanasjuice, haha =)



Jag och vovvsan



Knäppo bilder på mig

Skopunkten

image386image384image385
Tre grymt snygga sommarskor från
Skopunkten.
Blir galen! vill ha allihop! :D Ska kolla in dem i butik nu i helgen, är de så snygga som de ser ut att vara på bild och ifall de är sköna blir det garanterat en beställning i nästa vecka! priset för allihop blir ca 540 kr. Billigaste paret på köpet. I Love Skopunkten! :D

Buzzador


Fick hem mitt godis från Buzzador idag, Malaco Truly. Passande när jag äntligen bestämt mig för att skära ner på godiset..haha :p men skitsamma..det är ju liite mindre socker i det iallafall..good for me! ska iallafall ge bort det mesta , men lite får man ju ha för sig själv ;)..har redan smakat nästan alla sorterna och jag tycker verkligen att de är jättegoda! (fick gratisprover på jobbet) :) känner jag min familj rätt så kommer den dela jag sparar till mig själv gå åt ganska fort ;) haha




image380


see ya!

Nyheter från Gina Tricot

image379

Måste ta mig till en Gina Tricot butik snarast! :p

läs!

Aftonbladet
så sant, så sant!

jag är fortfarande arg

Katastrof!

Eurovison Song Contest. snacka om att tävlingen håller på att balla ur. Hur kul är det när alla jävla öststatländer ger 12 poängare till varandra HELA TIDEN?! man blir ju fan förbannad, det är ingen som röstar på låtarna längre..de röstar på sina grannar. hur kul är det liksom? inte ens spännande att se röstningen längre. Och hur fan kan såna skit låtar som Ukrainas och bulgariens ligga så högt? och Serbien, var de bra eller? :S har jag missat nåt? måste varit det tråkigaste framträdandet någonsin! Ser ut som att de vinner nu också..vilket skämt.

förlåt mig men jag blir bara såå förbannad!!!

cooling farfar

Pappa- Ja John fyller ju 17 på fredag så vi åker ner till stugan då.
Farfar- 17 år!? han kan ju inte fylla 17, ni måste hoppat över ett år.
(tog ett litet tag för honom att förstå att lillebror faktiskt bara är ett år ifrån att bli myndig, jag kan själv knappt fatta det :p)

Farfar- Jag känner att jag är på bättringsvägen, det är ju iallafall en del som fortfarande fungerar!( säger han samtidigt som han pekar på lite olika kroppsdelar.)

Han är häftig min farfar :)

...och jag som trodde att jag skulle bli arbetslös

Jo men visst..får ju nästan mer jobb nu än jag fick innan :p Får jobba både i Värnamobutiken och i Ljungbybutiken. De har ju nästan ingen personal alls! förstår inte hur de klarat sig innan vi kom dit. Känns skumt att komma till en ny butik sådär, nya rutiner, nya sätt att göra saker på..och jag har ju dessutom fått komma till inte bara en utan till två nya butiker, mycket nytt. Men det känns bra ändå att inte va helt utan jobb..jag borde egentligen inte fått någonting för jag har inga fasta timmar men de behövde så mycket personal så jag får hoppa in när det behövs. Kanske till och med får ett kontrakt på några fasta timmar i veckan nu :D hoppas!

jaha, det har ju hänt en del sen jag skrev sist. I helgen var jag och Anna i parken..riktigt kul för en gångs skull :D lagom mycket folk och det var kul att de öppnat utedansgolvet. Musiken var dock inte lika bra men det gjorde inte så mkt. Får se om jag orkar slänga in några bilder sen.

Imorgon och på torsdag är det jobb som gäller..sen är jag ledig, hur länge återstår att se.


See ya!,


Update
Här kommer lite bilder från i lördags, massa bilder på mig och anna. Hade förfest i deras rum i gislaved. Satt och drack massa drinkar, åt godis och tjatade om allt möjligt :p det var kul fast vi bara var 2 :p haha.