Favvisgubbarna

Idag har jag spenderat förmiddagen med mina absoluta favoritgubbar - jordgubbar! :D  jag är verkligen helt galen i jordgubbar! tur då att farfar och farmor har ett helt land fullt med små röda gubbar! Har inte ens plcokat hälften än och har säkert fått ihop flera liter redan nu. Finns inget bättre än svenska, egenplockade jordgubbar!

image401


Blir dock lite smårädd för gubbarna varje gång ja spanar in denna bilden, haha

Sjuk!?

Min vovve är sjuuk!! :( hon spyr hela tiden och haltar och hänger med huvudet! åh det gör så ont i mig att se henne sån! tror alltid det värsta..kom några tårar där ett tag. Hon får inte va sjuk! det är ju min lilla älskling! 

Läste runt lite på internet och hitta en sak som stämde in på henne..en fästingburen sjukdom :S gumman hade en fästing för några veckor sen..håller alla tummar jag har för att det är det som är felet! Ska till veterinären imorgon. Hon kunde tydligen få penicilin mot det eller nåt..hoppashoppashoppas att det är det!
Inget får hända min ögonsten!

image392

GratisBio

Registrerade mig precis på GratisBio.se där man kan få gratis biobiljetter genom att samla ihop poäng. När man fått 400 poäng får man hem en biobiljett. Trodde först att 400 poäng lät mycket men det är superenkelt att få mycket poäng. Det är inte så att man får bara en poäng när man gör en sak utan man kan få upp till 900 poäng bara genom att registrera sig på en spelsajt och sätta in valfri summa t.ex. Man får också päng om man beställer kläder från t.ex Nelly.se, LaReduote.se, Halens.se eller om man beställer film och musik från Ginza.se, Cdon.se osv. Det finns såklart även saker man kan göra gratis.

Om ni har lust att registrera er, klicka här