JAG SAKNAR ER!

Gud va jag saknar er ! Jag trodde inte att jag skulle känna såhär, jag känner mig ensam och helt tom inombords. Alla mina vänner, så nära men ändå så långt borta? En del av er har jag inte träffat sen skolan slutade. Jag vet att jag är dålig på att höra av mig men det måste bli ändring. Sofie du åker ju snart, jättesnart. Vi måste ses!


Och det har hänt så mycket i mitt liv. Midsommar, London...jag har så mycket att berätta.



Men det tar vi imorgon...


"Åhh vilket fint handtag"

Imorgon är det midsommar. Jag är peppad som as, det ska bli paartyyy ;)

Packa är alltid svårast. Hur jag än gör lyckas jag alltid få med mig alldeles för mycket kläder, vilket resulterar i en väska som väger flera ton. Denna gången ska jag dessutom ha med mig lakan, kudde, smink, ett x antal flaskor, minst 2 par skor, drinkblandare, hårfön + plattång osv...
Hur ska detta gå?


Idag har varit en sån där umgås-med-lillebror-dag.
Det hela började i frisörstolen. Det blev lite färg över från min slingblondering så jag frågade John om han ville att jag skulle göra lite slingor på honom också. Ja, sa han, utan att veta vad han hade gett sig in på. När han satt där i stolen och jag skulle börja lägga i färgen sa han:
- Linnea, har du gjort det här innan?
- Nej, men hur svårt kan det va?
- (nervöst) Jaja, jag kan ju klippa mig om det blir fult.
Vi kom överens om att använda mössa (ni vet sån med hål i som man drar ut håret genom). det kan ju inte vara så svårt, tänkte jag. När allt var klart upptäckte jag att det inte fanns så mycket färg kvar som jag trodde, oops! . Men färgen räckte, och resultatet blev bra =)




Idag har min lillebror även visat mig sina talanger i köket...



...och man kan ju tro att han har lagat mat till hela familjen, men icke. Alla 4 korvarna slank ner i hans lilla mage och inte nog med det, efter 2 minuter kommer han tillbaka och frågar -Ska inte du ha din korv?
kan han ha varit lite sugen på min korv också tro?



Nej, nu ska det packas lite till...

Vacker?

Det slog mig idag hur oerhört vacker lillebror jag har...




5 minuter senare så hittade jag dessa bilderna...



Haha :)



Sommar

Nu är den här, den efterlängtade sommaren! Detta har man gått och väntat på heeela långa vintern. Nu är snö och slask endast ett minne blott.

Sommaren kunde börjat lite bättre dock. Helgen efter studenten blir Linnea sjuk (typiskt henne), och hostan vill fortfarande inte ge med sig.
Ska jag vara helt ärlig så har jag faktiskt känt mig ganska ensam dessa dagarna. Var håller alla hus? självklart är det så att alla jobbar. Och tro inte att inte jag jobbar, för det gör jag, bara det att jag har ganska goa arbetstider ;) . Men det känns ganska trist att man har spenderat den första veckan på sommarlovet helt ensam, nu när vädret har varit så bra också. Och det känns inte helt bra att man ännu inte tagit årets första dopp, inte alls likt mig :S . Men men, nu är sommaren här och jag ska inte klaga.

På fredag är det midsommar. Den ska firas i Halmstad med Becca och Carro. Kommer nog bli trevligt. Hoppas bara på att smhi har fel ännu en gång, och att det inte finns några moln som kan skymma solen.

På måndag bär det av till London. Det ska bli himla kul faktiskt. Vi ska besöka ännu en stor tennistävling, Wimbledon. Jag tror att denna resan kommer bli kul, men inte lika kul som Paris-resan förra året. Det var verkligen den bästa resan i mitt liv(och jag har rest mycket i mitt liv ska ni veta).


Sverige - England
Vilka vinner?


"Här blir det inga barn gjorda"

Eller valpar skulle nog vara ett bättre ord i detta samanhang. Det är såhär att vi äntligen bestämt oss för att ha valpar med vår lilla Fanny, men det var ju lättare sagt än gjort. För tredje dagen i rad har vi haft en hanhund här, Bamse heter han. Problemet är att han verkar inte riktigt veta hur man ska göra, men som man brukar säga -Övning ger färdighet- , så vi får väl se om det går bättre imorgon.


Ja, man kan ju lugnt säga att det hänt mycket de senaste dagarna. Student, kusins student och bal. Det har skapats många minnen som man aldrig kommer glömma. Det var med en obeskrivlig känsla i kroppen som man promenera ut genom dörrarna till Gärdeskolan, en känsla av frihet, men även ångest. Skolan var ändå en trygghet, man visste att man alltid hade något att komma tillbaka till. Nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv, där jag måste bestämma helt själv vad jag vill göra med mitt liv.




Onödigt

Ja, visst känns det lite onödigt att skaffa en blogg som man inte skriver i? men det ska bli ändring, I promise.

Jag har så mycket att berätta. Veckan som gått har varit minst sagt händelserik, och jag tvivlar inte en sekund på att de kommande dagarna kommer att bli minst lika händelsefulla. Många minnen som man a l d r i g kommer glömma.
Veckan som gått har innehållit Göteborgsresa, Studentfest, shopping och kvalitetstid med bror och familj.
Det finns hur mycket som hellst att berätta men det skulle ta mig en väldans massa tid, och tid är det ont om i dessa dagar.


Studentfest - Emelie, Malin och Anna


På väg tll Göteborg - Ellen, Anna och jag


Om 2 dagar tar vi studenten, om 2 dagar ! sen är det bal. Jag ska även hinna med att gå på min kusins student. Allt detta på 3 dagar. 


Nu ska jag iväg och kolla på Da Vinci Koden.