Fråga inte..

Blir så jävla trött på mig själv. inget blir rätt..Hatar verkligen att vara så jävla beroende av andra. får fan va slut med det nu. Ska aldrig be någon om nått, ska klara allt själv! vilken jävla lipdag!

Missunnar mina vänner... men jag ska fan inte släppa taget! måste bli ändring på denna fronten med.

Vill bara gå och gömma mig

God morgon

Jag ligger här i sängen med datorn i knät och är lite förbannad. Varför kan man inte sova länge när man har sovmorgon? somnade halv 4 inatt och vaknade halv 8. lite irriterande tycker jag. E ju inte jättepigg efter 4 timmars sömn :p

Eve o greken ligger och sover i andra rummet. de lär ju sova ett tag till så jag vet inte vad jag ska göra nu. ligga här o surfa lite kanske. eve va så rolig igår när vi kommit hem. Hon gick och la sig med kläderna på och sen kom jag på att jag gett henne min kudde. Så jag letade fram en sån där nackkudde som hon brukar sova med hemma och gick och skulle byta med henne. När jag va på väg ut ur rummet mumlar hon lite tyst "tack så mycket, har du hämtat den hemma hos mig.." jag och greken började asgarva och sen somnade vi :p

Kvällen igår blev väl inte riktigt som vi tänkt oss. Hade sett fram emot att gå till morfars hela veckan men nehe det var visst leg 87. kul. jag och eve var ju där förra helgen med brorsan och hans kompisar..vi blev så jävla förbannade alltså. vilken jävla skit. Vi drog till gastons sen iaf..sjukt mycket folk där som vanligt..eves brorsa och hans tjej kom förbi o vi satt där inne o drack lite cider. hände inte så mycket mer. vi gick och åt lite sen och tog en taxi hem. coolaste taxichauffören ever alltså! haha han satte på timbaland på högsta volym i bilen o vi satt o sjöng o diggade. hahaha

nehee..funderar på om jag ska åka hem idag eller imorgon. lutar nog åt imorgon. Känner för att ha en mysdag här i stugan och kolla lite film och bara va. In och käka lite frukost först med tjejerna bara. o hälsa på brorsan lite kanske. Vi får se hur det blir.

Later..

Helt sjukt glad!

Ni förstår inte hur lycklig jag är! Har äntligen hittat nåt som funkar..trodde inte att det var möjligt. Från 5-6 gånger om  dagen till ca 1. Förstår inte att inte läkarna föreslår den här kosten. De skulle spara en massa pengar! Sjukt bra känns det här iallafall och jag har ju bara börjat! 6e dagen är jag inne på. Vågen går neråt också och det är ett stort plus!

Ska snart gå ner och börja dagen med lite ägg&bacon. Sjukt gott. Sen dusch och packa väskan och sen åker vi till Halmstaaad! Så nice! Lite shopping blir de först, sen en massa fika om ja känner mina medresenärer rätt ;) Ikväll står lite utgång på schemat..får se vart vi hamnar men morfars lär de ju bli en sväng =)

Har åkt på en liten liten förkylning med, men jag väljer att ignorera den. Funkat bra än så länge för än har den inte brutit ut. Har varit lite småsnuvig nån vecka nu. Trodde dock det var på g igårkväll men ja mår helt ok idag.

Nej nu måste ja fixa lite frukost, känner mig lite skakis.

Later..

Personlighetstest

Hittade det här hos Sussie, vill ni också göra testet gå in här

Din personlighetstyp:


Tystlåtna, allvarliga, känsliga och vänliga. Konflikträdda. Undviker situtationer som kan leda till motsättningar. Lojala och trofasta. Extremt välutvecklade sinnen. Estetiskt lagda. Uppskattar konst och skönhet. Ointresserade av ledarskap och makt. Flexibla och mottagliga för andras argument. Tenderar att besitta originalitet och kreativitet. Lever för stunden.


Karriärer som skulle kunna passa dig:


Artister, musiker, kompositörer, designers, förskole- och dagispersonal, socialarbetare, personalvetare, lärare, veterinärer, skogvaktare, naturforskare, ekonomibiträden, snickare, kuratorer, sekreterare, tandtekniker, serveringspersonal, kockar, sjuksköterskor, mekaniker, fysiologer.


E rätt glad o sånt!

Jag får alltid sån skrivarlust sent på kvällarna..man får ju passa på att skriva då när inspirationen infinner sig.

Idag har jag varit rätt glad, lite fundersam och lite orolig, lite nervös, förväntansfull. Det har varit en konstig dag. På förmiddagen mådde jag ganska dåligt. Kändes verkligen som att jag skulle bli sjuk, snuvig och hänging..rätt trött hela tiden. Det kan iofs bero på att jag har ändrat min kost ganska radikalt mot vad jag varit van vid. vem vet. Vid lunchtid gjorde ett telefonsamtal mig väldigt glad..och nervös, men mest glad. Två veckor på min underbara kust är ju knappast något jag säger nej till..även om det kommer innebära en hel del jobb. Men det känns skönt för nu är det äntligen i rullning, bokat o klart! Sen gick jag till jobbet och där kommer oroligheten in. Det hölls nämligen ett möte som slutade i ett par röda ögon och en person som nästintill rusade ut ur butiken. Inget jag var inblandad i dock, vet inte ens vad det handlade om men det kan inte varit något bra. Får se om man kan luska fram lite imorgon.

Hade som sagt skrivit ganska mycket i det inlägget jag lyckades radera innan och jag orkar inte skriva om allt. Tar det här så länge så berättar jag om helgen imorgon istället! Troligtvis på kvällen.

Later..


E rätt glad o sånt! inte

Jag hade skrivit längsta inlägget ever och så raderar jag hela skiten! Så jävla typiskt! suck


Kul med en liten spanjor

Hej hallå. Har haft en grym helg. Men vi tar det senare.

Nu sitter jag i johns rum med honom och den lille spanjoren, Roberto. Han är riktigt rolig den där lille killen. haha. Vi sitter och kollar igenom bilder på hans kamera. Det finns ett par..ca 500 sa han..på bland annat kor och bilder på alla spanjorerna när de sticker in huvudet i en stor ormkäft(en staty). hahaha. Jaa..igår var killarna på lite fest. Det hade tagits en jäkla massa bilder..många gruppbilder och liknande och john lyckas se ut som en fisk på varenda en. lite roligt tycker jag. undrar vad de kommer tro om honom där nere i spanien. Det fanns en tjej också, en spanjorska, som både john och roberto var överens om var otrolig "ugly"..dock mest roberto. John tycker att han är väldigt utseendefixerad med då tillägger roberto att hon faktiskt också är "stupid" . jahaa så kan de va. Sen helt plötsligt börjar john snacka spanska - Vamos a la playa säger han.men han slutar efter de tre orden. Då fortsätter roberto med nånting på spanska. John ser ut som ett stort frågetecken. Tydligen var det en låt och roberto börjar sjunga! hahha.

Fattar inte riktigt hur john ska klara sig två veckor i spanien. Robertos familj kan ingen engelska alls! hahah kan ju bli intressant. John fattar ju ingenting när roberto sätter igång med spanskan. Han kan inte ens säga färgerna på spanska! HAHA. är inte de typ det första man lär sig?? :P jaja, john verkar inte orolig iaf..han säger att han ska prata "Spanglish"  nåt han kommit på. hmm..

hahahahahah..okej, nu har jag förflyttat mig till mitt rum men hör fortfarande deras samtal därinne i johns rum. John försöker lära roberto svenska. "Jag ska ta en dusch" upprepar de hela tiden. låter riktigt kul när roberto försöker uttala! hahah riktigt användbar fras min kära bror lär ut iallafall. mycket bra att veta! Nu valde de ett lite mer användbart uttryck. "Tack för maten"  roberto säger "tack for maten"  men john var inte helt nöjd..- du måste säga öööö! . hahah alltså ni skulle vara här. ja garvar ihjäl mig!

Fan

Det blev inte så bra som ja tänkt mig. Helvete. men det går väl fler tåg..men faan, detta tåget hade varit så jävla gött att ta. va ju så taggad! Nu känns de tungt igen. men bara o bita ihop o ta nya tag. Tänka om.

Imorgon åker jag återigen till favoritstaden. Ska bli skönt att komma dit igen. Får se lite vad vi hittar på denna gången. Nu har jag ju eve på släptåg också men hon dissar mig redan vid två tiden imorgon för lite firedate. Men de gör inget..ja kan roa mig själv ganska bra =) Men ja skulle ju inte säga nej till lite sällskap..just so you know. Det blir iallafall lite shopping(fönstershopping för min del!) o lite go lunch på stan innan eve drar iväg.
Söndagen e ganska oplanerad. Vet inte om ja åker hem med taxi savo eller om ja stannar till måndag. får se lite. Hade ju tänkt hinna med att träffa sussie lite. jaa vi får se helt enkelt.

Nu blir det sängen..ligger iofs redan i sängen och har gjort så de senaste timmarna men nu måste ja sova!. Har ställt klockan till imorgon! det var ju ett tag sen nu. hehe. ja gillar mina kvällar alltså. sovmorgon vaarje dag! =)

Later..


Äntligen händer det nåt.

hallooo..nu var det längesen ja skrev här alltså. tyckte det var dags nu! :p

Vet inte riktigt vad jag ska börja berätta om..hehe. Vi kan väl börja såhär då.. Igår hade jag min första stängning på jobbet. Alltså att det var jag som hade huvudansvaret för butiken med nyckel och sånt där. Lisa kom iofs vid 7 för att hon skulle hämta nyckeln men hon gjorde inte så mycket. Det gick iallafall braa..kändes rätt gött me lite ansvar :p hehe.

Nu går vi vidare till tisdagen som spenderades i Göteboorg med Becca. Riktigt kul dag! Det blev lite felkörningar när vi skulle hitta parkeringen..jag trodde jag hade stenkoll men tydligen inte :p haha  Vi hittade iallafall ett parkeringshus tillslut. Det blev en hel del shopping..lite för mkt shopping. måste hålla i pengarna bättre! Mitt konto som var rätt fullt i början på månaden är numera inte så fullt. Känns sådär. En shoppingfri månad nästa kanske?! Vid 18 tiden skulle becca på möte så jag hade några timmar ensam i Göteborg framför mig. Affärerna var öppna till 19 och sen satte jag mig på Espresso House och läste en tidning. Sen gick jag runt och filosoferade lite..Göteborg är en fin stan faktiskt. Väldigt mycket folk. hehe :p Sen vidhalv 9 tiden åkte vi hemmåt. En riktigt trevlig dag blev det om man ska sammanfatta det hela. =)

I helgen blir det Halmstad..precis som alla andra helger =) Hoppas på att få med mig Annapanna ner..och så ska eve med såklart. kan inte bli annat än bra :) Ska hinna med att träffa sussie lite också..och kanske en utgång, eller inte? vi får se vad som händer helt enkelt. Stannar till måndag iaf.

Nu ska jag traska bort till jobbet och prata med min cheef. Ska be om lite ledighet. Stora planer på g;) fan va bra det kan bli! Rätt soft att man bara behöver ta ledigt 3 dagar för att bli ledig i två veckor =) hehe fy så bra man har det.

Förresten, har jag berättat om den lille spanjoren? tror inte jag har det..Han har varit här en hel veckan nu och han heter Roberto. En liten kille det där(får nästan plats på bredden i johns säng, hehe) som inte kan så mycket engelska. Jag har knappt pratat med honom alls. men så blir det när man jobbar kvällar. Lite blyg är han också så han säger inte så mycket.

Later..

I´ve got him where i want him now

Sånt här gillar vi

Violet hill




Tänk om man hade varit ledig den 17 eller 18, tänk om man hade haft nån att åka med..jag hade inte tvekat en sekund! Skulle gett mycket för att få se dem live!

I.D bare minerals



Idag beställde jag en foundation från I.D. De e bra grejer. Har velat köpa det jättelänge men har inte haft lust att lägga 800 kronor för borste och foundation i butik. Liite väl mycket tycker jag. Hittade mycket billgare på tradera! sånt gillar vi! Har redan testat två gånger innan när
sussie sminkat mig, så jag vet att det är en grym foundation jag beställt! värt att lägga lite pengar på med andra ord. Ska köpa till lite solpuder, och nån ögonskugga med sen..men tror jag väntar tills nästa löning.

Later..

redan torsdag

Hjälp vad veckorna går fort! redan torsdag,,snart helg ju, jobbhelg för min del tyvärr. Men jag har två lediga dagar nu iallafall..får ta vara på dom.

Sitter i den gooa soffan i stugan nu och bara slappar..lyssnar på lite musik och har det bra. Funderar på om ja ska ge mig ut överhuvudtaget idag eller om ja bara ska va här och kolla film o sånt. Tänkte åka in till bro en runda men han är ju sjuk. det får nog bli isolering här ute fram tills helgen för om ja blir sjuk nu blir ja inte poppis på jobbet. och det är ingen hit att jobba 20 timmar på två dagar när man är sjuk, tro mig jag har testat allt för många gånger!
Nej det får nog bli en mysig filmdag..har en hel del filmer som ja lånat av min mosters man. kanon ju!

Later..

Riktigt grym helg som inte är över riktigt än

Har haft en riktigt trevlig helg i stugan med bästa Anna! =)  Film mys i stugan på fredagkvällen. brorsan och sis kom förbi med en massa filmer. tog en stund att välja om man säger så, haha. speciellt bra film blev det inte heller, men man kan ju inte förvänta sig för mycket när man överlåter valet till mig! haha. men det gör inget. alltid kul att träffa bro & sis.

På lördagen blev det lite speedshopping på väla. Handlade lite skor o lite t-shirtklänningar. kanonbra. Anna hittade också lite..brukar bli mer än man tänkt sig när man shoppar med mig, eller vad va det du sa anna?;) haha gött ju. Fick snabbshoppa lite på willys med då vi upptäckte att vi hade handlat på tok för lite till kvällen. blev lite fler gäster än vi tänkt oss, men de är bara roligt :)

På kvällen kom det en massa folk hit till stugan. Vi hade fixat tacos och alla var nöjda och glada =) 12 personer blev vi allt som allt här i vår lilla stuga..2 jobbarkompisar med respektive och några av deras vänner. och såklart eveee;) och så Annika, o jag och Anna såklart. =) trevligt. Vid 9 tiden drog vi in till stan, B&B närmare bestämt och bowlade. Jag kom tvåa på vår bana. grym man är ;) haha. riktigt roligt var det iallafall. Sen efter bowlingen drog alla hem..utom jag, Eve, Anna och Annika som drog ut på stan. Skulle in på bulls och kolla läget lite men Annika kom inte in..hon fyller 20 om 2 dagar.  så vi struntade i bulls och gick till gastons istället. köpte lite drinkar och satte oss vid ett bord. Bra drag inne på gastons, mycket kul folk. spanjoren och annika..HAHA! "follow my steps". fan va vi skrattade! grymt kul. träffade på lite bekanta på stan sen. trevligt. juden och "magsnus" :P sen blev eve hungrig så vi drog och käkade..Anna träffade på ett gammalt ragg, määds som eve kallade honom ;)..trodde hon lämnat mig där ett tag men hon hittade tillbaka igen ;p Tog en taxi hem vid 2 tiden..konstig taxichaufför. "Vad tycker du om att köra mazda?" eve va så jävla rolig. hahah satt o snackade med taxidrivern hela tiden. han bara skrattade. Fick ett jävligt bra pris ut till stugan sen iaf. dock ville han inte köra de sista 500 meterna? ööh. "men vi bestämde ju denna korsningen" hmm nej? men jaja det löste sig. fick en liten nattpromenad. rätt skönt faktiskt. somnade runt 3 sen iaf.

Klockan 11 väcker eve mig med ett sms. klockan 11 liksom! haha. när sov jag så länge sist?? :p åkte bussen till eurostop och käkade frukost på espresso house. gott. Sen åkte tjejerna heem och nu sitter jag här i stugan helt ensam. Kollar lite serier och har det hur bra som hellst :) ikväll blir det nog lite film och imorgon kanske lite shopping på stan.

Ska storstäda stugan med. roligt! haha. ne men här ser rätt förjävligt ut sen igår :p men jaja..det fixar vi.

bilder från helgen kommer upp på facebook inom kort ;)

Later..



men vänta lite



Fyfan va bra. Såå mycket min stil. akustiskt, grym röst, grym låt. japp.
lyssna här

viva la vida

Vet ni vad, idag ska jag iväg och simma! ska bli såå skönt! basta o lite sånt efteråt också;) Sen ikväll kanske det blir värnamo en runda..kolla lite på grabbens träning eller träffa becca en stund. får se lite :)

Har varit och solat idag med. äntligen. varmt och sköönt! men lite väl varmt vid ansiktet..får ligga med huvudet på sne. Var inne hos petra också och frågade efter en vågtång men de hade inte fått in någon än. typiskt..vill ju ha en till helgen ju.

Nu ringde becca precis. hon är här i smålandsstenar. Hon var också lite sugen på simning så det blir nice..lite skitsnack och lite träning. kanon.

Later..

Big plans

Stora planer för helgen. Kommer bli grymt kul om allt klaffar! kom igen nuuuu ;P

if you love me...

Sitter här och lyssnar på Coldplay, sjukt bra. Älskar Violent hill,.nåt speciellt med den låten. videon e grym. Yellow och hardest part e också bra..och viva la vida såklart! dock inte med coldplay, boyce avenue ska de va. Gillar akustiskt.

Har precis varit ute med hundarna en runda. Nellie är helt livsfarlig! höll på att bli påkörd av en bil! :O måste ha stenkoll på henne hela tiden! Man kan inte ha nåt liggande på golvet härhemma heller..hon äter och tuggar på precis allt. speciellt skor..mina skor! jäkla hund. :p

Igår hade två av mina favorit serier premiär ;) Gossip girl och OneTreeHill. kanon ju. Har kollat gg nu precis och det var en bra säsongspremiär..blir nog en bra säsong :)

Nu ska ja kolla OneTreeHill..sen jobba

later..