Katherine Heigl

Satt precis och läste lite om Katherine Heigl, ni vet hon i Grey's Anatomy, och upptäckte av en slump att det var hon som spelade Isabel Evans i tv-serien Roswell från 1999! Roswell var en av mina favoritserier när jag var mindre men jag hade verkligen ingen aning om att det var hon som spelade där. Nu var det iofs ett tag sen den serien sändes man jag borde sett likheten. Hon har inte förändrats speciellt mycket.



Nu        -      Då

Kommer ihåg att jag tyckte att skådespelaren som spelade Max Evans var såå snygg! :p Jason Behr Heter han, Still looking good ;)


Nu       -       Då

Gymbesök

Kom precis hem från gymmet. Kändes skönt att träna lite. 2 gymbesök/ vecka ska jag försöka hinna med har jag bestämt. John står i duschen och sjunger, måste sätta på musik för att överrösta honom :P Det låter inte bra alltså. haha!

Har jobbat lite idag med, 7-halv 2. Lugn dag..skönt med såna dagar. Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Kolla på Top Model eller Lost. kan inte riktigt bestämma mig där :p

Nu ropar lillebror, han vill spöa mig på fotboll! My ass att han ska! :p


See ya

H&M

81633-317
Hittade denna söta klänningen på
H&M igår. Kunde inte bestämma om jag skulle köpa den eller inte, slutade med att jag inte köpte den iallafall. Vet inte om jag gjorde rätt? Den är ju såå söt! Men den känns lite väl urringad..gillade inte riktigt det, men man kanske kan ha en vit tee under? får prova det nästa gång :p . 249 kr var priset. (obs. färgen är inte rosa, den är mer orange) Stina här klänningen, kolla här så ser ni hur färgen är.
 
Sen hittade jag mina älskade jeans också! :D Kollade runt lite och det fanns typ 3 olika svarta stuprörsjeans! inte konstigt att jag tog fel, de såg likadana ut allihop! Hittat iallafall rätt tillslut, så nu är jag glad igen :D Tröjan på bilden är också ny, den inhandlades förra helgen i Halmstad. Jättemysig hood med stor krage..Gillar jag H&M eller? :p haha

Bikini

81633-313

Vill ha ny bikini till sommarn, dessa två ligger bra till. Jättefina och billiga dessutom. Den översta är från
Ellos, den undre från H&M. Funderar på att beställa den från ellos nu, fick nåt erbjudande om 40 % rabatt..hade ju inte varit helt fel! Kan inte bestämma vilken färg dock :S Becca hade beställt en blå som jag fått låna och prova, så jag vet att den sitter bra iallafall! Jag är så kass på att välja färg..det har hänt att jag köpt två likadana toppar fast olika färg, bara för att jag inte kunde välja vilken jag gillade bäst :p haha, kass var det ja. 
Får väl be er om lite hjälp..vilken färg är snyggast? Kolla färgerna här.

81633-314
Såhär ser den blå ut

Love Actually

Kollar på tv4 filmen ikväll - Love Actually . Tro det eller ej men jag har faktiskt aldrig sett den innan! :o Har hört att det ska vara en väldigt bra film liknande Pretty Women eller Notting Hill. Får se vad man tycker om den, men är den i stil med de två ovan nämnda filmerna kommer jag nog att gilla den :) De är två av mina absoluta favoriter!

81633-312

Snö!

81633-311Bort med snön! Det har kommit flera decimeter snö här de senaste dagarna och nu snöar det för fullt. Snö är bara problem. Okej, det kan vara lite kul med snö i december men inte nu! Nu vill jag ha vår!  Det blir en massa problem i trafiken med..lastbilarna med varor fastnar i skåne så vi får inga leveranser till jobbet..kris! Ingen frukt och inga grönsaker. lär ju inte komma något på flera dagar om vädret ska vara såhär :/

Jag, mamma, pappa och John var ute och gick en runda innan iallafall, trots vädret. Va ganska mysigt att pulsa runt i snön..vovven gillade att springa runt i snön :p

Nu kollar vi på melodifestivalen..får se om det är några bra låtar med idag..tycker bidragen varit ganska dåliga i år. The Ark är lätt bäst hittils. Skulle skämmas om vi skickar någon som henne till den stora finalen i finland!


Hängselbyxor

81633-307
Hittade dessa snygga hängselbyxor på River Island nyss..skitsnygga! Men jag måste säga att jag gillar nog hängselkjolar bättre. H&M hade en jättesnygg förra året, jag ångrar så att jag inte provade den! Skulle vara hur snyggt som hellst i sommar med en t-shirt eller ett linne under!

Nån som vet om hängselklänningen från H&M finns kvar? =)

Irriterad!

Åh jag blir så irriterad! I förgår när vi var i Ullared så gick jag in på hm för att hitta de svarta stuprörsjeansen jag letat efter så länge, ni vet de som kostar 198kr..skitbilligt ju! Gissa om jag blev glad när jag hittade dem! Ännu gladare blev jag när jag provat dem för de satt superbra! När jag skulle gå och betala upptäckte jag att det var hål i en söm så jag gick och hämtade en annan 36:a. Gick till kassan och betalade och var hur lycklig som hellst. Igår när jag provade jeansen så satt de inte alls lika bra som i butiken - jag hade råkat bytta till fel jeans! Gud vad arg jag blev..och jag hade precis tagit bort prislappen! Så irriterande! Det var ju samma pris och allting, men olika byxor. gaah! tror jag säljer dessa jag har nu, de sitter ju inte bra så kommer bara gå och störa mig på det. Får väl fortsätta leta tills jag hittar de rätta byxorna..tur att de inte var så dyra iallafall.

Internet krångel

Jag vet att jag lovade att bli bättre på att uppdatera denna veckan men så har det inte blivit än så länge. Jag kan inte säga att jag inte haft tid för det har jag, men vårt internet är så jobbigt! det hoppar hela tiden, ena sekunden kommer man in på vilken sida som hellst, andra sekunden funkar ingenting. Lovade ju lite bilder också och de kommer..när jag har tid och ork att lägga in dem.

l kväll kommer Anna hit. Vi ska laga lite mat och titta på One Tree hill. :) mys!

Blev väckt 06.20 idag. Chefen undrade om jag kunde komma och jobba vid 7..så det var bara till att stiga upp, även om jag gärna legat kvar i sängen en stund till! Och gissa om det var besvärligt att ta sig till jobbet imorse. Världens snöstorm ute och jag skulle cykla! vet inte hur många gånger jag håll på att vurpa med cykeln. Att ta sig hem var ännu mer besvärligt! nu hade jag motvind och snön blåste i ögonen så att man inte såg någonting. Jag vill inte ha mer snö!

Har en massa nya kläder som jag ska visa också :) hör och häpna men jag köpte faktiskt en skinnjacka i Ullared! Ja ni läste rätt..jag köpte en skinnjacka på gekås! haha. Skitsnygg faktiskt :) köpte en annan jacka också men jag vet inte om jag ska behålla dem..det tänkte jag att ni skulle få hjälpa mig bestämma! =)

Nu blir det duschen och sen ska jag städa lite på rummet, det kan ju inte se ut hur som hellst nu när Anna kommer :p


See ya!

Vilken vecka

Det var längesen jag hade en så fullbokad vecka. Känner mig lite trött och sliten, men nu är det nya tag som gäller! Måste komma igång med träningen och jag måse skärpa mig när det gåller maten.

Måste kolla ifatt på alla mina serier också som jag inte hunnit kolla på i veckan! OTH, Greys Anatomy, DH..det kommer bli en rolig dag :D haha. På torsdag sänds sista avsnittet av OC! Kan inte fatta att det läggs ner :( Måste säga att denna säsongen överträffade alla mina förväntningar, så trist att det ska sluta nu..men det är väl som man säger -man ska sluta när man ligger på topp. Tittarsiffrorna får säga vad de vill.. för enligt mig är detta en av de bättre säsongerna! Ni har mycket att se fram emot ni som följer det på tv :)

Okej, tänkte köra en liten uppdatering senare idag..jag var ju faktiskt i Jönköping i helgen och jag har många roliga bilder därifrån som ni ska få ta del av ;) Det blev en riktigt lyckad kväll trots att jag var grymt trött och sliten.

Ni blir det frukost.

Seee ya!

Jönköping

Nu drar jag till Jönköping!  Paarteey!

Ska bli bättre på att uppdatera näste vecka, det lovar jag! :)


Seee ya!


nothing to say

Inget bloggande idag, sorry! har inte blivit av helt enkelt, inget intressant att skriva om. Blir troligtvis inget imorgon heller..jobbjobb.


See ya later!

jobb,jobb,jobb

Slutade jobba för en timma sen..dagen har gått ganska fort faktiskt..trots att jag spenderat 11 timmar på jobbet, varav 7 i kassan. Kul att jobba med chefen..satt och snackade lite efter vi slutat..han tycker jag är duktig! vad glad man blir när man hör sånt :) Pratade sommarjobbare. Förra sommaren hade tydligen inte varit så bra med det..en del som inte skött sig och sådär..i sommar ville han ha någon som är som mig! haha :) kul att höra!

Imorgon är jag ledig..undrar vad man ska hitta på då. Det lär väl inte bli särskilt svårt att sysselsätta sig..man har ju en lillebror som har sportlov. Skulle gissa på att han vill ha med mig till gymmet och dit går jag gärna! var längesen jag tränade nu.


Nehe nu blir det inte mer bloggande idag..hörs imorgon igen!

See ya!

Fruktsallad

81633-303
Nu ska jag göra världens största fruktsallad och sen ska jag krypa ner i sängen och titta på ett nytt avsnitt av O.C. Jag älskar fruktsallad och jag älskar O.C, denna dagen kunde inte slutat bättre! :)

Grattis Anja!

Anja Pärsson tog precis sitt tredje guld detta vm! tre guld av tre möjliga, inte illa! Vilken underhållning alltså, herregud va nervös man var! Iallafall,
 Grattis Anja!

81633-302


Ny design?

Jag vill byta design här på bloggen..var inne och kikade lite imorse och jag fattade verkligen ingenting :p bara massa konstiga koder och sånt. Honeydew gjorde ett inlägg med lite designhjälp, ska kolla där och se om jag blir lite klokare, men jag måste säga att det verkar himla krångligt :S


Ingen som har lust att hjälpa mig lite kanske?

Picasa

Har suttit och lekt med lite bilder i picasa nu i eftermiddag. Har inte haft något att göra så det kändes som ett kul tidsfördriv :p

Tänkte visa lite före och efterbilder..inte för att de är så avancerade precis men iallafall. Man kan inte göra så mycket i Picasa och photoshop har jag ännu inte riktigt fått kläm på, men här kommer iallafall lite bilder..enjoy! =)

Original - Omgjord



Grattis Anna

81633-294
Grattis på 20-årsdagen Anna


Promenadväder

Idag är det perfekt promenadväder! Solen lyser och fåglarna kvittrar, lite för kallt är det dock, några grader varmare hade det gärna fått vara. Ska ut och gå med hunden lite i eftermiddag tänkte jag..kanske blir en sväng förbi solariet också. Ska försöka ta mig dit en gång i veckan har jag bestämt..känner mig så blek :p

Brorsan ville spela lite tennis sen också..han har beställt nya tennisrack från England som han fick nu i veckan. De lyckades dock skicka fel saker till honom..han hade beställt två röda racket och en bag som man fick på köpet..det han fick var ett rött och ett blått rack och en helt annan(dyrare)bag. :p men det löste sig iallafall för stoffe köpte det blå racket och så ska vi beställa två röda rack till..de kanske kan göra ett lite bättre pris nu när de skickade fel första gången ;)

Igår var det Andys födelsedag. Jag ångrar inte för en sekund att jag åkte med! Det var jättekul! Fick träffa Johanna igen också :) Tårtan var hur god som hellst..ni skulle sett Andys min när han såg att det låg en massa pengar under den. haha! :D

81633-292

Gratis Godis

Har hittat en bra sida där man kan samla ihop godis och få det hemskickat helt gratis. Gå in här och börja samla! när du fått ihop 15 godisar så skickas det helt gratis hem till dig. Gratis godis är aldrig fel ;)

När jag ändå håller på och tipsar om gratis saker så gå in här och läs om hur du kan få t.ex presentkort på mq eller andra bra saker! =)


New Look vs Ellos

81633-297
Hittade denna sko på
ellos för någon vecka sedan..tyckte att den var hemskt lik min sko jag köpte på New Look i London, vad tycker ni? men jag tycker att min är lite coolare, det står faktiskt New Look i den och det lär det ju inte göra i Ellos skon ;)

intressant?

Idag har jag inget intressant att skriva om idag. Har jobbat till halv 5 ungefär..när jag kom hem bosatte jag mig i sängen och där har jag legat hela kvällen :p förutom när jag cyklade till jobbet för att byta mitt pass imorgon..kan ju inte jobba på brorsan födelsedag ju ;) jag sa nej till 10 timmars jobb så nu får det bli riktigt jäkla kul imorgon. 10 timmar liksom..pengar,pengar! men man kan ju inte missa brorsan birthday liksom. även om han missade min :( (nu borde du allt få lite dåligt samvete min kära bror :p) jeje

det är lite tryckt stämning på jobbet nu. en jobbarkompis har gått upp i rök..lite otäckt faktiskt :S hoppas han dyker upp snart igen! det är därför jag fått jobba så mycket i veckan.

Criminal minds nästa.


Dagens drog - Vindruvor!


Seee ya

In love

81633-289
Var inne och kikade på Nellys hemsida precis och hittade denna bikini..ja, vad ska jag säga..love at first sight! Så himla söt..gillar färgen tokmycket, rosa och svart - sött men ändå inte för sött. Priset var väl inte det bästa..749:- , ganska mycket för en bikini tycker jag..finns många fina budgetvarianter men alltså jag är verkligen helt såld på denna! Har kikat på lite andra bikinis på internet också som jag gillar..kommer ett inlägg om olika bikinis inom kort.

In love

81633-289
Var inne och kikade på Nellys hemsida precis och hittade denna bikini..ja, vad ska jag säga..love at first sight! Så himla söt..gillar färgen tokmycket, rosa och svart - sött men ändå inte för sött. Priset var väl inte det bästa..749:- , ganska mycket för en bikini tycker jag..finns många fina budgetvarianter men alltså jag är verkligen helt såld på denna! Har kikat på lite andra bikinis på internet också som jag gillar..kommer ett inlägg om olika bikinis inom kort.


Sovmorgon?

Har jobbat idag..7-halv 4. trött och sliten, ont i nacken har jag också :s  Jag är fasen inte van vid att gå upp så tidigt..vad har hänt med mig!? jag som alltid varit en sån morgonmänniska. det blir väl så när man är ledig och kan sova så länge man vill antar jag. Såg fram emot en härlig sovmorgon imorgon men så blir det inte. Chefen ringde för nån timma sen och undrade om jag kunde jobba 7-4 . klart jag kan det, jag vill jobba! I need money. Sova kan jag göra när jag blir gammal :D haha
Nästa vecka ska jag jobba ca 40 timmar på 4 dagar..det blir tufft. Får hoppa in för en som ska vara ledig..kul att hon väljer att åka bort när alla har sportlov :p jeje, jag ska inte klaga.

men gud vilket intressant inlägg.



God natt

Stephen Colleti

81633-288



Stephen Colleti
, ni vet han som var med i Laguna Beach, han dyker senare under säsongen upp i One Tree Hill. Jag tyckte väl att jag kände igen honom..han har förändrats lite dock, några år äldre och några kilo tyngre.














Oh my!

Gårdagens Prison Break avsnitt måste varit det bästa på väldigt länge! Fasen va spännande det ääär! Jag klarar knappt titta på det, måste pausa var femte minut! haha :p Nu är det iallafall uppehåll en vecka..Varför!? varför gör de såhär mot oss!? Inte snällt..jaja.en vecka klarar man väl vänta. Undrar hur många avsnitt det är kvar denna säsongen? Många hoppas jag!

Nu ska jag kolla O.C


Seee ya!

Helgen

Nu var det några dagar sen man uppdaterade..jag har haft fullt upp så det är därför det blivit lite dåligt med inlägg. I helgen var jag och Anna i Halmstad på födelsedagsfest för brorsan och hans kompis..igår jobbade jag..idag har jag jobbat och imorgon ska jag jobba. Japp, fullt upp var det. Nu tänkte jag iallafall lägga in lite bilder från i lördags..tack för en kul kväll! :)



Seee ya!

SOL!

God morgon!
Idag skiner solen och nu jäklar ska jag ta mig till solariet. ja jag vet, jag har sagt det tusen gånger här i bloggen att jag ska gå och sola men det har aldrig blivit av! Varje gång jag varit på väg ut har det antingen blivit storm, börjat snöa eller börjat regna vilket resulterat i att jag inte en enda gång kommit iväg till solariet. Jo visst, regnkläder sitter väl en del och tänker nu..men såhär är det - jag verkligen hatar regn..jag vägrar att gå ut när det regnar om det inte är absolut nödvändigt. Iallafall..idag ska jag dit! Jag känner mig som världens blekfis!

81633-272
Vet ni, jag måste berätta en väldigt skum grej som hände mig igår! Vi var på väg till Borås..vi var nånstans mellan Smålandsstenar och Gislaved och jag var såå uttråkad. Jag bestämde mig för att sitta och titta rakt in i skogen för att försöka få syn på en älg (fråga mig inte varför, jag är ganska lättroad av mig:p) Sträckan mellan Gislaved och Smålandsstenar är känd för att vara väldigt olycksdrabbad med mycket vilda djur, speciellt älgar. Iallafall så trodde jag inte i min vildaste fantasi att jag skulle få syn på något, hur ofta händer det liksom. MEN, helt plötsligt stog den där! världens största älg! Gissa om jag blev förvånad..skrek till mamma och pappa att det stod en stor älg 20 meter in i skogen därborta! Ni som känner mig vet att jag har världens fobi för älgar, jag är livrädd för dem! Jag blev nästan lite rädd trots att jag satt säkert i en bil långt borta från älgen :p Resten av bilresan satt jag inte och spejade efter älgar vill jag lova ! :)


Nehe, nu ska det solas!
I eftermiddag bär det av till Halmstad! :D



Seee ya!

Jobb, Borås och Halmstad

Idag har jag hunnit med mycket! Klockan ringde kvart i 6, hoppade i duschen, åt frukost och klockan 7 var jag på jobbet. Slutade klockan 12..åkte hem och åt lunch och klockan två bar det av till Borås. Gick lite på stan..köpte födelsedagspresent till Andy och Ecke..hittade inget speciellt annars. Kom på nu i efterhand att jag skulle köpt ett par svarta stuprörsjeans på h&m, attans! Får se om man hinner köpa det imorgon kanske. Sen åkte vi till tennishallen och fick se john vinna..ren utklassning. Han är så duktig min lilla,lilla bror :p Sen åkte vi hem och nu sitter jag här. Har kollat på det nya O.C avsnittet, inte många avsnitt kvar nu..3 för att vara exakt :( sorgligt!

Imorgon blir det birthdayparty i Halmstad, brorsan fyller ju 24! gammal gubbe ;) han och hans kompis ska ha lite fest..de fyller nästan samtidigt. Jag och Anna ska dit var det tänkt..kommer bli kul! =)

nehe ..nu blir det csi !



Seee ya!

No more candy

81633-271
Från och med idag, 1 februari, har jag godisförbud. Hur länge jag ska ha det är inte bestämt än men en månad ska jag lätt klara. John och Stoffe tror inte att jag kommer klara det..de gör allt för att jag ska misslyckad men jag tänker bevisa att de har fel! ,jag tänker klara det,, jag måste. okej, så nu är det officiellt..jag får inte äta godis på en månad. Wish me luck!

River Island

81633-269

När jag var i London förra året hittade jag denna underbara butik. River Island heter den, där finns skitsnygga kläder till bra pris..lite som TopShop ungefär. Jag blev verkligen kär i den butiken och var inne i den minst 2 gånger varje dag under vår tid i London. :p Köpte en jättefin bikini där som användes flitigt i somras. Hur som hellst, jag hittade deras hemsida här om dagen och såg att de hade en massa snyggt där. Letade upp hemsidan när vi kom hem från London men då var den inte alls bra, nu är den mycket, mycket bättre! Värt ett besök helt klart!

Klicka
Här för att komma till hemsidan