Ändrade planer...

Ja det kan man verkligen säga.. blev ingen tripp till Halmstad. Brorsan ringde vid 9 och sa att det inte var nån tävling och att han var på väg hem istället. Hem, hit! :D Var ett himla tag sedan han var hemma sisst, det var kul. :) Försökte få igång min router men icke, det måste vara något fel på den asså :S blir galen.

Men imorgon blir det nog Jönköping iallafall..hela familjen, kul! :)


See ya!

Lite statistik

Uppe tidigt idag..min sovklocka står för närvarande på:
Sova - 22.30
Vakna - 08.00
Kan alltså inte sova längre än till 8 varje morgon, oavsett om det är helg eller vardag. Får ju iallafall nästan 10 timmars sömn per natt, och det är ju bra :)


Idag spelar brorsan pingis i Torup. Vi ska åka och kolla när han spelar..var ju ett bra tag sen sisst. hehe :) Sen förtsätter vi till Halmstad..lite shopping. Ska få låna 6 nya avsnitt av favoritserien Prison Break också. yeeah :D

Imorgon blir det möjligtvis Jönköping och Ikea. Ska köpa en fåtölj till mitt rum.



81633-119Jag har faktiskt en del besökare här på bloggen(tro det eller ej), är lite förvånad att så många faktiskt läser min blogg. Det är kul :) Men det skulle vara ännu roligare om fler kommenterade. Så sätt igång om kommentera people ;p

Ruuun bitch

Nu har jag, pappa, Fanny och John varit i villstad och sprungit! rätt kul faktiskt, gött väder! Trodde inte att löpning var något för mig men jag tror nog att jag ändrat mig lite nu. Jag sprang (hela) 1,2 km utan att stanna och gick 600 meter ..hurra för mig! Sisst jag försökte mig på att springa kom jag bara 300 meter sen var jag så gott som död! haha

Fanny tyckte också att det var kul att springa! Har aldrig sett henne springa så långt, så snabbt. Sprang och jagade John gjorde hon, haha! hon är söt min lilla hund :)

81633-108


Nu bakar jag och mamma kladdkaka som vi ska äta ikväll lagom till Idol. gott!



See ya!

ojdå!

Nu har pappa kört och krockat med en bil  :S Det gick bra som tur va..korsningen utanför vårt hus är livsfarlig! Varken bilarna eller cyklisterna eller mopedisterna kolla sig för innan de kör..inte första gången det hänt en olika i denna korsningen. det var pappas fel iallafall..han var väl inte tillräckligt uppmärksam..men men..sånt som händer. Tur att det gick bra iallfall.


Snart träning..himla nice! fortfarande rastlös så det ska bli skönt att träna..John ville att jag skulle hänga med honom och springa lite sen med och det vill jag ju såklart. tränatränaträna! :D haha
Käka räkor sen ikväll med..gott!


See ya!

The weekend

Helgens planer..

Fredag
- Jobba
- Träna

Lördag
- Hälsa på brorsan
- Lite shopping

Söndag
- Träna
- Slappa!

Jag blir så trött...

Jag är så rastlös så jag vet inte vad jag ska ta mig till ! Jag tänker "Ja, ja kan åka och jobba lite så slipper jag jobba så mycket imorgon" Jag byter om, säger till fanny att hon ska få åka cykeln, tar på mig skorna och när jag sedan känner på hyllan där nyckeln brukar ligga så är det TOMT! Ingen nyckel där inte..okej, då blir det inget jobb ikväll. Men jag har ju faktiskt lovat Fanny att hon ska få åka cykel, så jag tänker "Okej, jag kan ju cykla och handla lite frukt tills ikväll då"  Jag går ut i garaget för att hämta cykeln men, det är TOMT! 2 cyklar av 2 med cykelkorg är borta. kul! En har mamma och den andra har John lämnat kvar på tennisen. KUL! 

Nu sitter jag här, utan nyckel, utan cykel och med en hund som gnäller för att hon vill åka cykel! Jag får väl helt enkelt promenera till affären, vilket kommer resultera i att jag måste bada fanny när vi kommer hem för att det är blött ute..(Vit hund+smutsig asfalt=ingen bra kombination) . Men hey, det regnar iallafall inte..fast med min tur idag kommer det säkert börja så fort jag kommit utanför dörren. suck!

81633-117


jag blir galen.


Uppdatering

Det började regna när jag kommit 200 meter från huset! Jag sprang tillbaka, hämtade paraply, satte på fanny regndress och gick ut igen. Då hade det slutat regna..menmen, Fanny blev helt galen när jag tog fram regndressen! hon tycker inte om den! haha

Såhär glad blev fanny när vi kom hem (Obs. hon ligger och sprattlar som en fisk! haha)
81633-118



Skönt med en promenad iallafall.

H&M beställning

Har tänkt beställa lite kläder från hm.


Den här koftan är bara för söt! Gillar färgen också..men den är bara ett kanske än så länge.

Den här långärmade tröjan är jättefin! och billig..den hamnar i min shoppingbag!


Denna tunikan är supersnygg. Passar till både jeans och tights! kanon

 Denna marinblå toppen gillade jag jättemycket. så söt med rosetten på sidan. Färgen var väldigt snygg dessutom, gillar marinblått!

Kanske blir en beställning på detta söta linnet också



Bad luck?

Är det jag som gjort något fel eller har jag bara haft oturen att hitta de sämsta vännerna ever?

Ta åt er ni som känner att ni bör ta åt er. Det finns undantag.


Nya funktioner i kameran

Igår hittade jag lite nya, roliga funktioner på min kamera.(Ja, jag märkte detta först igår. Lite pinsamt, har ju trots allt haft kameran i fleera månader! :p) Jag har alltid undrat varför man inte kan ändra inställningarna till svartvit eller andra coola färgkombinationer men så igår hittade inte bara svartvit, utan en hel massa roliga inställningar! :D

 Den här funktionen tyckte jag var lite häftig. Lägg märke till att det lilla av mig som syns är svartvitt medans löven är gröna. Coolt!

 Gick byta färg också. Vilken färg man ville skulle synas alltså..resten är ju svartvitt. Johns tröja blev blåå.
Hittade även vanlig svartvit och något som kallades sepia.   ( Det ska inte vara så suddigt)

Finns massa andra coola inställningar också som jag inte testat ännu eller inte förstått mig på :p Kommer bilder på det nån annan gång kanske..

See ya




Okej, det här är riktigt coolt! Kolla in dom här bilderna!

81633-11181633-110

Inbakad fläta

Igår fick jag för mig att jag ville sova med inbakad fläta över natten, så att håret blir jättelockigt dagen efter. För det mesta brukar det blir konstiga lockar som hellst vill stå åt alla håll men för en gångs skull blev lockarna fina och de ligger precis där jag vill ha dom.



Detta är ett mycket bra tips om man vill ha fina lockar utan locktång. :) Man ska ju hellst ha jämnlångt hår men det har inte jag och det funkar ändå!

Testade detta på Lina i söndags. Hon har jättetjockt och jämnlångt hår men hon ville inte ha fläta för att det skulle bli lockigt utan hon tyckte det va snyggast när hon hade flätan. (Blir jättefint på tjockt hår)


Smhi lovar regn

Sista dagen med sol ! Imorgon kommer regnet :( , imorgon kommer hösten.

Ut och sätt er i solstolarna ni som kan och njut av solen och värmen!
Det ska iallafall jag göra.

81633-103

Tandställning..

Kom precis hem från värnamo..från tandläkaren. Det var det mest meningslösa jag gjort på länge. Det enda de gjorde var att peta lite på tänderna och sen sa de att hädanefter ska jag till smålandsstenars folktandvård om någon av trådarna lossnar. (Har trådar på baksidan av tänderna sedan 2 år tillbaka för att jag haft tandställning) Det hela var över på mindre än två minuter. Nödvändigt! men men, sen sa de också att jag troligtvis alltid får ha de där jävla trådarna på tänderna, fast sen ändrade de sig..kanske bara tills jag är 25. Wehey..men jag överlever nog.



Angående mitt utlovade bildinlägg, det kommer!

Dåligt med bilder

Idag har jag mycket att göra.
Snart ska jag iväg och jobba några timmar, till lunch. Sen ska jag försöka koppla in min router så att jag kan få igång min bärbara dator..Klockan 15 ska jag iväg till tennisen 3 timmar för att hjälpa till och leda träningen för några yngre. (Fick ta Linas grupper idag för att hon är i stockholm.) Sen blir det hem och äta lite snabbt för sen ska jag för sen ska jag förhoppningsvis hinna träna lite själv.
Ja, så ser min dag ut. Intressant va?

Förresten, känner att det varit lite dåligt med bilder i min blogg på senaste tiden, så i eftermiddag kommer ett inlägg med massa härliga bilder från helgen :D


See ya


Du skall icke kasta spjut i radhus

Jag är frisk! Ja, eller iallafall nästan frisk, näsan är fortfarande täppt.

Idag har jag varit i ullared..så skönt att komma ut lite. Jag kan inte minnas att jag tyckt att det varit såhär jobbigt att vara sjuk innan, men det kan ju bero på att man då gick i skolan, och skolan vet ju alla att man gör vad som hellst för att slippa, haha ;) Iallafall, ullared ja. Köpte lite nödvändiga saker såsom underkläder, bodylotion, shampo och det viktigaste -nötter. :D

Himla surt att man missar parken ikväll.Hade ju velat gå..nu när anna ska dit också :( Menmen, det kommer fler helger.



See ya

Still sick...

Vaknade med 38 graders feber idag, inte alls kul. Men jag känner mig hyffsat bra idag iallafall..så man kan ju undra hur mycket temp jag hade igår..närmare 40 skulle jag gissa på! Då mådde jag inte bra.

Varit ute och cyklat en runda nu, det var väl ungefär det jag orkade idag. Nu är jag helt slut! Men det var skönt att komma ut lite iallafall..har ju inte gjort annat än att ligga i sängen 2 dagar i rad nu..ingen höjdare vill jag lova!

Missade träningen idag =( känns inte bra, sååå rastlös! måste verkligen träna..gud vet hur mycket insulin jag behövt spruta in i kroppen idag..inte är det lite iallafall, och det är dåligt! Orka va sjuuk!

Imorgon har jag iallafall planerat att vara frisk, då ska vi åka till Ullared (John tjatade om att han ville åka dit  -vad har det tagit åt honom?). Det ska jag iallafall orka med! Måste reklamera min LOST dvdbox som inte funkade, så jäkla typiskt. Men men..det blir nog bra.


See ya

Det är väl typiskt...

Solen skiner och det är varmt ute. Jag skulle så gärna vilja gå ut och sätta mig i en solstol och bara njuta av solen och värmen men nej, jag är sängliggandes hela dagen med halsont, feber och nästäppa :S

Jag hade till och med hellre jobbat idag(vilket jag skulle gjort om jag inte varit sjuk, så nu måste mamma jobba åt mig! gaaaah!) än att ligga här inne och nysa och må dåligt. usch och fy!

Men mamma ska iallafall köpa glass till mig när hon jobbat färdigt :) något positivt. Sen planerar jag att köra iväg lillebror till affären och köpa godis åt mig - Idag vill jag inte höra talas om nyttig mat! Är man sjuk så är man.


Nu ska jag återvända till sängen..i min dvd visas just nu åter till Cold Mountain. Yepp




See ya

*gäsp*

Idag är jag trött. Men det ska inte få hindra mig, om en kvart ska jag till tennisen och svettas lite (Läs: mycket!) Några dagar sedan jag tränade nu och det känns inte alls bra :S I lördags spenderade jag ju i stort sett hela dagen sittandes och igår var jag på bio i halmstad. Inte hunnit med någon träning och det känns kasst! Så nu jäklar ska vi bränna bort de där hamburgarna och naturgodiset som jag mumsade i mig i helgen! Go For It!

På tal om bio igår, det var väldigt trevligt. Malin och jag åkte på eftermiddagen västerut i deras vovlo (Malin körde!) Först åkte vi ut till Tylösand och Frösakull och tittade på hus. Helt sjuk va fina hus det finns där! Sedan gick vi och kollade lite affärer på Eurostop för att sedan åka tillbaka in i stan och se på bio(Malin har haft körkort 5 dagar och har redan kört mot gult fler gånger än man borde. haha). Click hette filmen iallafall och den var faktiskt ganska bra. Malin blev lite rörd där på slutet och jag såg till och med en och annan tår. hehe..men det var kul! Bättre sett att spendera en söndag kan man nog inte hitta. Mycket trevligt  :)


Nej nu ska jag byta om och sen blir det träning på hög nivå! yeeah


See ya

15 timmar i Borås

Tennis,tennis,tennis säger jag bara! Efter en hel dag i Borås var jag helt slut, men egentligen har jag ingen rätt att klaga..det enda jag gjorde var att gå några timmar på stan, sen sitta på en bänk resten av dagen - träsmak i baken, ja! men som sagt, jag ska inte klaga..John hade det betydligt tuffare igår! Klockan 9 spelar John sin första match..det blev en väldigt jämn och tuff match(har aldrig sett john så svettig!) Efter många om och men lyckades han iallafall vinna. Grattis! Klockan 12 var det sedan dax för nästa match (han hade anmält sig i två klasser, därför kom matcherna så tätt) Denna gången skulle han möta Hedin, mest känd för sina raseriutbrott, hårda slag och dyra märkesprylar. Även stamkund på Mc Donalds. Han är normalt sett bättre än John, men igår tankade han som aldrig förr och John vann ganska lätt. Grattis! Nästa match skulle börja 17.30, så John hade hela eftermiddagen ledig(Eftersom han vann spelar han fler matcher). Nästa match blev tuff, med två matcher i benen kändes sig John inte helt pigg, vilket är ganska förståeligt. Han förlorade iallafall. hans motståndare var världens diva som tyckte att han kunde dömma lite som han ville. Skaffa glasögon säger jag bara! Gud va arg jag var, men men. Den tredje matchen kom igång först halv 8 och var klar runt halv 10, pga förseningar. John hade sedan ytterligare en match. Den kom igång först klockan halv 11 (den skulle börjat halv 7, halv 7 liksom!) Det blev dock en ganska lätt match. Han vann, Grattis!, och klockan kvart 1 12 kunde vi åka hem. Längsta dagen ever, och jag klagar för att jag är trött!?


Haha, jaja.. Jag hittade iallafall ett par stövlar när vi gick och shoppade Yes! . :) Kunde även prova jeansen från hm som jag tjatat såå mycket om! storlek 26 var litelite små kanske, men 27 fanns inte så jag ska prova dem i göteborg imorgon.


Nog pratat om gårdagen, idag ska jag och Malin bege oss söderut, Halmstad och bio står på schemat. :)
Ska bli skojj! Filmen vi ska se heter "Click". Den verkar ganska bra.


see ya


" norsk maffia betalar imorgon "

Har suttit här en stund nu och läst olika matbloggar, inte jättesmart att göra såhär på morgonen kanske. nej . Blev så himla sugen på att baka nu..hittade massa recept som såg jättegoda ut (Det mesta var dock kakor, inte bra!) . kanske kan baka någon efterrätt till ikväll? vi får väl se.

Idag har jag ganska mycket att göra faktiskt..
första ska jag duscha och fixa iordning mig, sen till jobbet( dit går jag gärna, Malin vet varför! ;) haha )
Sen ska jag åka till Gislaved och hämta min router ( Nej vi har inte gjort det än trots att det var en månad(!) sen vi lämnade in den! illa )
Sen har jag tennisträning halv 5 - halv 6. Direkt efter ska jag åka och simma.
Sen ska jag bara slappa hela kvällen! Eller just det, kanske baka nån efterrätt. när sjutton ska jag hinna det? hmm.



På tal om goda efterrätter så kan jag visa en lite mindre god efterrätt..
 Bärkompott i ugn med vanlijkesella och riven choklad
Att den inte blev speciellt god kan ha berott på att jag använde vanlig kesella istället för vanlij. hähä Smart :p

Recept från www.nlife.se



See ya


Även min röst räknas..

Japp, idag har jag varit och röstat - för första gången. Inget märkvärdigt med det, är inte ett dugg intresserad av politik, kan ju va därför.

Jag är så trött på allt politiskt tjat. Vart man än vänder sig läser man "-Jag heter Fredrik Reinfeldt, rösta på moderaterna." Eller så hör man "-Rösta på socialdemokraterna, mitt namn är Göran Persson."  Jag orkar inte. Va lugnt och skönt det ska bli nästa vecka när allt är över. Eller förresten, då kanske man ska tjata om vem som vann och analysera om det var rätt eller fel? suck!

Jag tänker iallafall inte berätta för någon hur jag röstade. (vet en som kommer bli lite besviken nu :p haha)

Funderar på om jag ska sätta mig på motionscykeln en halvtimma sen. Kunde ju va skönt eftersom jag inte tränade alls igår. Känner mig lat. Ska nog göra som John sa innan - Fundera inte, bara gör det!



See ya!


H&M

Idag fick jag en liten hm katalog med posten. Där hittade jag en massa fint, en del saker jag inte har sett innan..

Satte ihop ett litet kollage med kläder jag kan tänka mig köpa..

81633-96



Väskan ser jättefin ut, likaså jeansen(som jag tjatat om innan). Är också lite sugen på de mysiga byxorna och den fina rutiga skjortan!

Har lite svårt att beställa från kataloger dock, så svårt med storlekar. Tur att man ska till Göteborg snart så jag kan kolla efter kläderna i affären och prova. Jeansen kommer jag nog beställa från internet(om dom passar) eftersom det är 25% rabatt på valfri byxa. Toppen!

Bakdag(2)

Har precis ätit världens godaste frukost - Müsligröt med hallon och 2 vattenmelonskivor. Sååå himla gott! :D Frukosten är bästa målet på dagen..lätt!

Igår på eftermiddagen var jag så rastlös så jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Ingen hemma att hitta på nåt med, ingen träning, inget bra på tv.. så jag bestämde mig för att baka lite. Hade lite svårt att bestämma mig (som alltid) men det fick bli Bananmuffins och Mellanmålsbars. Recepten hittade jag på
www.nlife.se

 Jag började med att gå till affären och köpa lite ingredienser som vi inte hade hemma. Bara massa nyttiga ingredienser som ni ser, inget socker, inget fett. superbra!

Jag gjorde mellanmålsbarsen först, de gick snabbast och göra.
 Barsen blev supergoda, till och med lillebror tyckte om dem, och han brukar vara väldigt kräsen! haha =)

Sen gjorde jag muffins, också de blev supergoda!  
Kanske inte så mycket fikabröd, mer matmuffins. De innehåller mycket nötter och fibrer!

Särskilt mellanmålsbarsen blev väldigt populära, de kommer ta slut fort! hehe =)


Recepten hittar ni på
www.nlife.se  (Superbra sida som jag varmt rekomenderar!)



Nu ska jag iväg till jobbet..



See ya


Man väljer sina vänner..

Vänner ska få en att må bra! inte tvärtom..
Kom ihåg det.

Typiskt

Blev inget Göteborg idag..Annas barn blev sjuk så hon var tvungen att stanna hemma :( och då var det ju ingen mening med att åka..Lite trist, hade gärna velat åka idag! Men det kanske blir imorgon istället..hoppas det!

Har iallafall varit och jobbat lite nu på förmiddagen..gött med pengar!
Ska kanske åka till Gislaved i eftermiddag och hämta min router..får se om vi får igång den denna gången.


Kul blogg..eller inte! suck


See ya

Göteborg here I come :D

Nyss hemkommen från träning(som vanligt, höhö). Är helt slut, bra träning idag..känns gött!

Imorgon ska jag åka till Göteborg! :D . Shoppa och träffa Anna. Ska bli himla kul! Har saknat henne massa nu när hon flyttat till storstan..
Sen har jag lite på min shoppinglista som måste inhandlas:
* Nya jeans
* Stor brun,röd eller svart väska
* Oversize t-shirt osv..


Nej nu måste jag hoppa in i duschen. Idol börjar ju snart ;) haha


See ya

Sommaren är tillbaka?

Ja det känns så iallafall..vädret är helt underart! Soligt och varmt så man kan gå i kortbyxor :D

Nu ska jag ut och värma mig i solen..

Trööött

Varför är jag så himla trött hela tiden? ändå kan jag inte sova länge på morgonen..och somnar tidigt på kvällen...weirdoo.

jaja, igår jobbade jag lite ( som vanligt ) och jag räknade ut hur mycket pengar jag tjänade de timmar jag jobbade förra veckan. 1100 spänn blev det..och då har jag jobbat typ 2-3 timmar om dagen( och inte ens alla dagar ). haha, sooft.

Spelade lite tennis igår med John och Stoffe också, börjar bli en vana nu asså..haha =) . Fan så mycket roligare än att sitta på träningscykeln iallafall! Jag har nog aldrig sett Stoffe springa så mycket som igår! haha, :p

Förresten, lovade ju lite bilder på mina nya stövlar ;)



Nu ska jag käka, duscha och sen dra till jobbet..



see ya!


Bollmaskin och nya stövlar

Idag har jag varit i halmstad och hälsat på min brorsa..han kom hem från bulgarien inatt. Ni kan ju gissa hur avundsjuk jag blev när han öppnade dörren och visade upp sin fina bränna! åååhh jag vill också va bruuun! Kul att se honom igen iallafall..han hade köpt massa saker, skitsnygg klocka till John, Gucci plånbok till mig, pike tröja till pappa och en massa t-shirts och stuf. .very nice.

Gick lite på stan med mami, john och andy också. Hittade en superfin väska som jag tror jag ska köpa sen..=) . John hittade också en fin Fred Perry väska..
Just det, måste berätta en sak jag köpte idag. Jag och mamma var inne och handlade på Maxi i Halmstad. De har en avdelning med skor som brukar va ganska nice ibland. Där hittade jag ett par superfina bruna stövlar, köpte dem direkt! haha =) ganska otippat eller hur, hitta skor på Maxi liksom! :p (bild kommer)

Jag är precis hemkommen från tennisen nu, har varit där sen halv 8 ungefär och spelat. Det var riktigt kul ikväll, spelade med bollmaskin. Guuud va jobbigt, men askul ;) haha. Gött med lite träning. Ska spela imorgon också..


Nu ska jag duscha och sen ska jag se vad det går för filmer på tv ikväll..kanske går nån kul.

See ya

Som en fisk i vattnet..

Är precis hemkommen från tennisträning, som för övrigt var himla kul idag! Hade inga höga förväntningar då mina medspelare är två blyga fjortisar som tror att de är något, men det var ganska kul faktiskt. Vi spelade riktigt bra och jag fick svettas lite. gööött!

Om en lite stund ska jag och Lina åka till simhallen och simma lite...skönt! Jag älskar att simma..så avkopplande och man känner sig så lugn och trött i kroppen efteråt. Bra komplement till den annars så hårda träningen!


Nu ska jag packa väskan..
See ya



Jobb,jobb,jobb

Nu ska jag iväg till jobbet och paketera plastfolierullar i några timmar...
Det är kul, och väldigt lönsamt..Inte


Ps. Jag fick duscha håret i kallvatten idag :O iiiisch

11 september

I tisdags kollade jag på en dokumentär om world trade center och terrordåden. Jag måste erkänna att jag aldrig blivit så berörd av en film/dokumentär någon gång i hela mitt liv. Jag mådde verkligen dåligt när jag låg där i sängen och kollade. Man fick följa människorna inne i tornen och deras desperata försök att ta sig ut. Vissa klarade sig, andra inte. Det var så hemskt, man fick veta namn och lite av personernas bakgrund och det var så realistiskt, den kan verkligen ha gått till sådär. Man fick också höra ögonvittnen och människor som överlevt berätta sin historia.

En dokumentär som verkligen berörde mig
11:e september - Dagen som förändrade världen

Tennis ska det va..

Igår drog tennisträningen igång igen. Har inte spelat på hela sommaren så det var skönt att komma igång igen!

Spelade lite med lillbrorsan i söndags. På måndagen vaknade jag med en vädligt konstig känsla i arm,ben och hand. Ont gjorde det, på konstiga ställen i armen, i muskler jag inte ens visste att jag hade. :S . I handen hade jag ont mellan tummen och pekfingret på högerhanden( nu har det bytt hand, jäätteont i vänsterhanden :S ) Himla konstigt asså... Kan ju vara vanlig träningsverk? Linnea är ju så duktig på att stretcha efter träning. Inte . Kanske ska börja med det.

Jaha, så nu sitter jag här, ont i hela kroppen och en himla massa överskottsenergi! Hade kunnat ge mig ut och springa nu alltså, men nej..jag har så grymt ont i benet, kan knappt gå. :S Vad är det här? Inte är det kul iallafall...



Tråkiga väder, man blir ju deprimerad!

Sjuk?

Ja, jag tror att jag håller på att bli sjuk :/ . Ont i huvudet, lite förkyld och allmänt hängig. usch.. Hoppas bara att förkylningen bryter ut rejält nu så jag kan bli frisk nån gång. Har kännt länge att det har varit en förkylning på gång men det bryter aldrig ut riktigt. Usch ja tycker inte om att va sjuk!

Känner också att jag inte fått alla mina välbehövda sömntimmar de senaste dagarna. Har inte sovit så jättebra i andys lägenhet. Dels för att jag varit täppt i näsan hela tiden, dels för att han har en digital klocka/lampa på väggen som lyser upp hela rummet. Jag vill ha det mörkt när ja ska sova ;)
Inatt har jag verkligen inte sovit gott. Min knäppa vovve har tydligen bestämt sig för att vända på dygnet och sovadagen och vara vakennatten! gaaaah... hon står och gnäller och hoppar på väggarna så man kan inte sova. Så, snäll som jag är, går jag upp och lägger mig i soffan jämte henne ( det är ju bättre än att alla ligger vakna hela natten ). Mellan 11 och 12 satt jag uppe med henne..sen somnade hon så jag gick upp och la mig. Klockan 1 vaknar hon igen och börjar gnälla och hoppa så jag går upp till henne igen. Vi somnar båda två i soffan men klockan 3 vaknar jag och går upp och lägger mig igen. Sen sov jag som en stock resten av natten. haha :p men, det hade tydligen inte hon gjort. Pappa gick upp vid halv 5 och slängde ner henne i källaren ( där hörs hon inte ) och där fick hon spendera resten av natten. Dumma hund! hehe =)

81633-68


Anledningen till att vi inte bara tog upp henne i sängen är för att vi är allergiska, därför får hon inte vara i våra sängar, inte ens på övervåningen. Så, så är det.



Måste kila..skriver mer ikväll!

See ya

Nu hade man velat ha en bil...

Vaknade precis upp från en lite tupplur, skönt! Men av någon konstig anledning känner jag mig ännu segare och tröttare nu än innan jag somnade(?)

Just nu regnar de här, det verkligen ÖSREGNAR! kul. Man kan ju inte ens gå utanför lägenheten utan att se ut som en dränkt katt! Paraply funkar inte - det blåser storm också! suck

Tur att man var ute en runda på förmiddagen iallafall. Kollade lite i affärerna men köpte inte något speciellt (hittade desto mer dock). En t-shirt som jag tänkte gå tillbaka och köpa senare (kanske imorgon istället?) .
Hittade också en tröja som jag blev helt kär i! knäppte en bild på den, tänkte att ni kunde hjälpa mig lite med min beslutsångest..(snällasnällasnälla) tröjan kostar 400 kronor, lite mycket kanske?



Inte nog med det -jag hittade the-jeans-of-my-dreams! Herreguud jag vill verkligen ha dem! perfekt passform, perfekt färg, perfekt modell..HELT perfekt! Allt utom prislappen...999:- Inte jättedyrt tycker väl en del, men den summan skulle göra ett megastort hål i min jättelilla plånbok just nu. =(




Nu låter det som att det har slutat regna! :O -I hope so-
Jag måste handla!

Helt ensam i storstan

Om ungefär en timma åker jag till Halmstad. Ska spendera några dagar för mig själv i brorsans lägenhet. Ska bli himla skönt faktiskt..lite ensamt kanske, men jag trivs faktiskt bättre ensam nu för tiden.
Jaja, det ska iallafall bli härligt att komma hemmifrån lite.

Snackade med brorsan lite på msn idag. De har det bra nere i värmen =) De hade gjort av med 6000 spänn på två dagar ( ja ni läste rätt, 6000:- !) hur lyckas man med det? haha.


Skriver mer sen ikväll, ska klippa mig nu och sen packa.



See ya!



Nu sitter jag är helt ensam i brorsans fina lägenhet =) mys! käkar chips och ska sätta på nån bra film nu snart.
Imorgon blir det shopping! wiiiii...

Flytta?

Ja, just nu känns det som att jag lika gärna kan flytta. Det finns ingenting som håller mig kvar här, okej, möjligtvis familjen och brist på pengar men annars inget annat! Inget jobb, inga vänner, ingetingetinget. Jag vill nog flytta tror jag, det kan ju inte bli mycket sämre iallafall, men som sagt, pengar.

Jag kan flytta till Andy så fixar han jobb till mig, det har han lovat. Men nej, just det - någon hann före. Just det, ecke flyttade in i veckan. fan . Fast det skulle nog ändå inte funka, jag och Andy i en lite etta, hmm..det skulle bli lite svårt att få plats med alla mina saker :p

Jaja jag får väl bli kvar i denna hålan ett tag till..


Det är marknad här idag, kanske skulle dit och kolla om det finns nåt kul, godiset är ju en favorit. Får väl ta och gå dit sen, helt ensam. inte lika kul nej....

Jeansproblem

81633-8881633-87
Vill ha ! Det är dessa jeans jag inte hittar i affären. varför? är de slut?
Tror att jag ska beställa dem. Nu när det är 25% rabatt på hm också.
Men jag undrar hur de är i storlek och material?


Nån som har dessa jeans som kan berätta?






Andy och hans kompis har åkt till Bulgarien nu. Man är ju inte lite avundsjuk om man säger så..fan va härligt med sol och värme!
Meeen, detta betyder att hans lägenhet är ledig en hel vecka ;) Lätt att jag kommer åka dit!