Nya Jeans, Ny jacka

Var på gymmet i förmiddags och tränade. Vi har fått tillåtelse att va på EAB:s gym så ofta vi vill..vår tennistränare var med idag och visade hur allt funkade. John måste komma igång med styrketräningen, tränaren tycker att han är klen :p Det var riktigt kul iallafall..där kommer vi nog spendera en del tid kan jag tänka mig.

På fredag blir det Borås igen. John spelar tävling. Förra helgen var det elitklassen och nu är det hans vanliga klass. Det blir lite shopping i stan då med..vi hann ju inte med allt förra gången :p Förhoppningsvis får jag med mig Anna också..håller tummarna! :D
 
Nu tänkte jag visa lite bilder på jeansen och jackan jag köpte i måndags :)



Världens snyggaste Lee jeans! Är såå nöjd med dem. Lite baggy upp till och tighta nertill. Skitsnygga! Så läcker färg också, eller hur? ;) Bilderna gör dem inte rättvisa! Svårt att fota mörka jeans :S


Här är du tröjan och jackan som jag köpte. Äntligen har jag hittat en vinterjacka! Det behövdes verkligen! Jättenöjd med den med. Sen hittade jag en mysig luvtröja på h&m. Såna behövs alltid!


Seee ya!

Städdag

Mitt rum ser ut som ett bombnedslag(igen). Det var inte mer än två veckor sen jag storstädade och nu är det stökigt igen, till och med stökigare än förut! Nu tog det ju inte ritkigt 2 veckor för mitt rum att bli stökigt igen, det räckte med två dagar ungefär. Pappa blir galen på mig..mamma också för den delen. Jag förstår inte varför jag inte lyckas hålla mitt rum rent. Det ligger kläder överallt, gamla tallrikar och godispapper..jag är så jäkla lat och slarvig! Detta är ju inte någon speciellt bra miljö för en dammallergiker att sova i. Fy mig, skärpning!
Idag ska det städas iallafall..får se hur länge det får vara rent. Ska dammsuga hela nedevåningen också..suck.

Senare idga ska jag berätta lite om min och Annas shoppingdag i Halmstad igår. Ska visa bilder på mina inköp. jag är så jäkla nöjd..hittade de snyggaste jeansen någonsin!! :D

Men nu var det storstädning ja.
Seee ya!

Film eller OC?

Sitter här och funderar på vad jag ska titta på ikväll. Hittade inget intressant på tv:n så då får jag rota lite i min lilla filmsamling. Just nu står det mellan O.C säsong 2 eller filmen A Walk To Remember, kan inte riktigt bestämma mig. O.C är ju alltid kul, men filmen var så längesen jag såg och den är ju så söt :)

Jag får fundera vidare..ska göra mig en lite frukttallrik så länge, jag älskar verkligen frukt!

Imorgon ska jag och Anna äntligen åka till Halmstad :) Det har varit planerat i flera veckor nu men vi har fått skjuta upp det hela tiden, alltid något som kommit mellan ( jobb, sjukdom, storm, snö ) men nu ser det ut som att det blir av  :) Det ska bli så kul!

nehe, hoppas ni har haft en bra helg alla söta bloggare därute, jag återkommer på tisdag! :)

Seee ya!

Promenad

Har varit ute och gått en lång runda med mamma,pappa och fanny idag :) så jäkla härligt väder. Solen sken och det var helt lagom kallt. Vi gick till några bekanta som bor i skogen typ, det tog ungeför en och en halv timma. När vi kom fram blev vi bjudna på varm choklad med 80%-ig rom i med grädde på toppen och semla. Supergott! Sen kom deras son med sina söta små tvillingar. Lekte och gosade med dem hela eftermiddagen..såå söta! Världens busfrön alltså..skulle pilla på allting och de ramlade och slog sig och höll på. Kom precis hem därifrån nu :)

Tog lite bilder på vägen dit..så fint med solen som lyser på den vita snön.

81633-251


Ingen lust

Har ingen som hellst lust att skriva idag. Inget vettigt att skriva om så då kan man lika gärna låta bli :p återkommer imorgon om inget intressant dyker upp.

Bild på tröjklänningen jag köpte kommer dock dyka upp lite senare idag :)


See ya!

Borås

Har varit i Borås hela dagen. Lillbrorsan har spelat tennis..han förlorade tyvärr. Jag och mamma gick på stan en runda. De hade jättemycket rea överallt, särskilt på Gina Tricot, mamma köpte jättemycket där! Jag köpte en lite längre, längärmad tröja. Jätteskön med ett par tights under. Lägger nog in en bild imorgon.

Orkar inte skriva mer idag men jag uppdaterar imorgon igen!

Seee ya!

Solsken

Solen skiner ute idag. Det kommer bli en fin dag. Ska ut och gå en runda med mamma och Fanny =) Får se om lilla vovven vill gå ut nu när det är så kallt, hon fryser om tassarna :p
Vi ska gå förbi jobbet och fixa lite som behövde packas om.

Nu måste jag byta om..


See ya!

Kavaj

81633-250

Jag har verkligen fastnat för denna söta kavajen med kort ärm från
Ellos. Tycker den är så himla söt! Är sugen på att beställa lite saker från ellos men jag är rädd att jag kommer bli besviken. Det är så svårt att beställa kläder på internet, jag har ingen aning om hur storlekarna på ellos är heller. Men å andra sidan går det alltid att skicka tillbaka. Finns en del bra rabattkoder nu också som man kan använda. Dessa två är jag också lite sugen på men jag vet inte..hmm. får fundera en stund till.


Utslag

Jag tror att jag har fått tillbaka utslagen i mitt ansikte! :O För ett tag sen fick jag massa röda utslag på halsen och kinderna som kliade som fan. Det känns typ knottrigt. Det syns oifs bara när man kliat på det men det känns. Har ingen aning om vad det kan vara, har aldrig haft det tidigare :S Kanske är nåt jag ätit som jag inte tål? Smink kan det inte vara iallafall för jag använder inget nytt, bara samma som jag alltid använt innan. Så jäkla störande. Får hoppas det försvinner snabbt igen :S

Nu ska jag iallafall sätta mig på cykeln. John följer med ner en stund också så blir det inte lika segt. Måste komma igång med träningen nu när jag börjar bli helt frisk, bara hostan som ska bort. Man blir rastlös när man inte tränat på en vecka, och man känner sig fet! usch.


see ya!

Trött

Kunde inte somna igår. Låg och hostade hela tiden..det blev ju inte bättre av att man skulle upp klockan 6och jobba. Jävla hosta! Det går aldrig somna när man måste. Somnade runt 12 så jag fick ju några timmars sömn iallafall. Vaknade innan klockan ringde så jag måste ju tydligen ha varit utvilad. jaja, Jobbade 07.00-14.00 ungefär. Det gick rätt bra trots att jag inte jobbat på ett tag nu, sen är det ju alltid kul att jobba med janne och lisa också =)

Anna var här en stund igår också. :D Alltid kul! Hade träning vid 6, men hon var inte ledsen för det. Hon fick sitta här helt själv och kolla på One Tree Hill..hon ville inte sluta kolla när jag kom hem :p större One Tree Hill fan kan man nog inte hitta!. haha! Fick bort henne från datorn tillslut iallafall. Sen gjorde vi en megstor fruktsallad och kollade på Ugly Betty :) mys kväll! På fredag ska vi till Halmstad och shoppa!


Funderar på att sätta mig på träningscykeln en halvtimma kanske..har tryckt i mig en massa polly så jag mår illa nu! Usch. Vi får se hur jag gör.


Dagens drog: Polly!

Amplified

81633-248

Var kan jag hittade denna t-shirten? Jag vill såå gärna ha en sån tee men vet inte alls var den finns att köpa. Har kollat runt lite på nätet men inte hittat den någonstans. Såg att den fanns på
asos innan men inte längre. Jag måste verkligen ha den, eller iallafall nåt liknande!

Please help!

Ny våg

Vi köpte en ny badrumsvåg idag. Vår gamla är inte helt att lita på...pappa ville ha en ny. Så nu har vi köpt en sån där som inte bara väger, utan även visar hur mycket kroppsfett och hur mycket vatten man har har i kroppen. Vet inte om jag litar på det där men det kan väl va kul att ha. Pappa fick sig en liten chock när han ställde sig på vågen. Han hade liite för mycket kroppsfett. Han tog det ganska hårt, om man räknar ut hans bmi säger det att han är överviktig. Han ska gå ner 7 kilo sa han, vi får väl se hur det går med det :p jaja, man ska inte ta det där för allvarligt, han är precis lagom tycker jag.

nu kommer vi till saken..John tyckte absolut att vi skulle väga Stoffe(som har de absolut sämsta matvanorna i hela världen!). Vi ställde in inställningarna men när han ställde sig på vågen så stängde den av sig själv. Skumt! Sen ställde jag mig på den och den funkade utmärkt. Stoffe testade igen, och den stängde av sig igen. Då ställde John sig på vågen och den funkade. Lite skumt eller! haha

Nu börjar CSI


Seee ya!

Smart

Smart av mig att inte köpa några vinterskor. Väldigt lyckat. Får halka omkring i mina pumadojjor med slät sula...och vattentäta är de inte för fem öre. Jag trodde nog inte att det skulle bli nån vinter i år för vinterjacka har jag inte heller köpt någon! Lite kallt att gå runt i skinnjacka när det är minusgrader, inte heller så kul att gå omkring i en 3 år gammal skidjacka. Finns det förresten några skidjackor kvar på rean tro?

Förresten vet ni vad, jag vurpade med cykeln innan! Lagom snyggt asså. Samma idiotiska högerkurva som stoffe en gång vurpade i - med mig på pakethållaren! Ännu en anledning till att jag hatar snö!

God morgon

The snow is back! dock inte lika mycket som innan som tur är. Men vad är det här för väder egentligen!? jag vill ha vår!

Idag ska jag ta tag i mig själv. Duscha och fixa till håret, ta på mig vanliga kläder (inte mjukisbyxor och t-shirt) och gå ut och gå en promenad. Ska förbi solariet också. Har varit sängliggande i en vecka nu och det börjar bli lite tjatigt. Det känns som att hostan är på väg att försvinn och halsen gör inte alls lika ont. Japp, idag ska jag ta tag i massa saker som måste göras.

Ska träna ungarna i eftermiddag. Ska bli rätt kul faktiskt, de är så söta mina små tjejer :)

Ikväll sänds nya PrisonBreak avsnittet i Usa. I cant wait! Gissa om jag har längtat efter det eller! Har varit uppehåll i nästan 2 månader ju! Så jäkla spännande.


See ya!

Och så försvann den igen

Snön alltså. YES! :D

Kollat på film hela förmiddagen. The Last Kiss med Rachel Bilson och han i Scrubs. Ganska bra faktiskt. Lite för lång bara, blev lite seg mot slutet. Ovanligt att se Rachel spela nån annan karaktär än Summer :p


Ljusa slingor och rött lack

Lovade ju lägga in lite bilder på nya hårfärgen så nu tänkte jag göra det. Blev inte riktigt som jag tänkt mig, hade velat ha det lite ljusare, men det går alltid färga om det igen lite närmare sommaren =) Blev väl egentligen inte så mycket skillnad, litelite ljusare bara och lite slingor men jag är nöjd iallafall, fick ju bort den fula utväxten! :p
Målade naglarna röda också för första gången. Har aldrig riktigt gillat starka färger på naglarna men detta blev rätt snyggt.




(Bortse från den extrem coola minen jag fick till, checka naglarna istället! :p)

NU kommer snön!

81633-239Bort! Jag vill inte ha nån snö! nu är det vår, vintern har redan varit. Nu kommer jag få julkänslor, I know it! Gå runt och sjunga julsänger och sånt. skit! Missuppfatta mig inte, jag gillar snö egentligen, men nu när det inte kom någon snö till jul så kan det lika gärna kvitta. Nu kommer den ju inte ligga kvar, kommer bara bli massa slask. Bort med snön!

Jag som hade tänkt gå ut en runda nu...till solariet bland annat. Kommer ju se ut som en snögubbe när jag är framme. dålig tajming. jaja, får se om jag vågar mig ut.

Fest, inte fest?

Känner mig fortfarande inte helt frisk. Ont i halsen, huvudet och har fortfarande hosta, dock ingen feber. Ville ju verkligen va frisk idag! Anna och Jennie-Ann ska till parken och jag vill med! Det är Beachparty som tema ikväll. Låter ju ganska kul. Himla typiskt att man ska va dålig.
 
Ska försöka övertala föräldrarna att åka till Halmstad..shoppa lite och hälsa på brorsan. Orkar verkligen inte sitta hemma idag också!
Annars ska jag iallafall ut och gå en runda på förmiddagen. Ska gå förbi solariet och få lite färg också tänkte jag, det kan ju behövas!  

Antalet besökare här på bloggen ökade igår också :D Hade exakt 100 besökare. Det var längesen jag hade så många. hehe. Synd bara att så få kommenterar..alltid kul med kommentarer ju :)


Nu ska jag ner och käka frukost,



See ya!

Photoshop

Sitter här och pillar lite med photoshop. Tänkte att jag skulle försöka lära mig det lite, nu när man ändå har det på datorn liksom :p , men det är fan skitsvårt! förstår inte hur t.ex. izza kan vara så bra på det. Hon gör skitfina retuscheringar!

Jag läste en kurs som heter multimedia i våras i skolan och där fick vi lära oss lite om bland annat photoshop. Självklart var man så ointresserad då så man lyssnade inte nånting. Kommer inte ihåg alls hur man gjorde men man jobbar ju i lager hela tiden och det var skitkrångligt kommer jag ihåg :p Typiskt när man har en lärare som står och förklarar allt för en och så lyssnar man inte!

Ska iallafall försöka lära mig lite nu, retuschering är jag mest intresserad av. Skulle va kul att kunna =) Hittade en bra sida där man får hjälp steg för steg. Den kan nog vara användbar. Här hittar ni den sidan.

81633-238

Strömavbrott

Igår, precis innan vi skulle åka till utbildningsmässan i Gislaved, blev det strömavbrott i hela Smålandsstenar. Jag stod på mitt rum och bytte om när allt plötsligt blev helt kolsvart. Fick gå ner och leta upp en ficklampa och tända massa ljus. Lite läskigt var det faktiskt för jag var själv hemma.
John och pappa var på tennisen när strömmen försvann. Tänk att va i en stor tennishall när det plötsligt blir kolsvart, kan inte va kul :p John gick rakt in i nätet sa han. haha, Det varade bara i 20 minuter ungefär men ändå. Man tänker inte på hur beroende man egentligen är av ljuset.

Känner mig fortfarande lite krasslig. Hostan vill inte ge med sig och jag har fått ont i halsen igen. Jag kan inte träna idag heller alltså vilket känns jävlligt dåligt. Måste pumpa i mig massa insulin och blodsockret ligger ändå för högt. Måste verkligen ut och röra på mig! jävla sjukdom!

Vad hände igår?



81633-237


Haha, kul
Fortsätt så! ;)

Ny hårfärg

Håller på att färga håret nu. Blir lite ljusare denna gången. Lite ljusa slingor också. Har haft mörkt så länge nu så det är kul med lite förändring.

Målade naglarna idag också :p Röda. John tycker att det blev skitfult men det tycker inte jag!  :D haha.

Kommer kanske en bild på håret sen!



Seee ya!



Update:
Håret blev nice! Supernöjd! :D kort kommer imorgon, batteriet på kameran dog :p

ellos

Still sick. Inte lika sjuk men nu har jag fått en jävla hosta som inte vill ge med sig. suck . Brukar inte vara sjuk så här många dagar, brukar bli bra igen efter 2 dagar ungefär men nu är jag inne på fjärde dagen. Jaja, jag har ingen feber iallafall.

Ikväll är det utbildningsmässa på gamla skolan. Måste ju åka dit och kolla in lillbrorsan ;) se så han sköter sig. haha! Ska träffa Anna också :) och Jennie-Ann med kanske, ska bli kul!

och nu kommer vi till det jag skulle skriva om..Jag hade tänkt beställa lite kläder ifrån
Ellos idag och behöver lite tips.




Dessa två hade jag tänkt beställa och nu undrar jag: Nån som har beställt dessa innan och vet hur de är i storlek och passform och sådär? Det är så svårt att beställa från nätet och det finns ingen bild på linnet som visar hur det sitter på. Har aldrig beställt från ellos innan heller.


Update:
Det blev ingen beställning idag. Rabattkoden jag skulle använda gick ut idag, Så himla typiskt! Den skulle användas före den 18:e, före idag. Irriterande! får hoppas att det kommer nya rabattkoder nu, men det gör det säkert.

Sjukling

Ligger hemma med feber. Har ingen som hellst lust att skriva blogg just nu..

Kommer kanske något inlägg imorgon.


Seee ya!

Storm

Herregud vad det blåser! Det här måste väl nästan vara värre än Gudrun? eller? Får hoppas att Per skonar lite fler träd än vad Gudrun gjorde, annars blir det än en gång synd om alla skogsägare.

Nu blir det inget halmstad idag tack vare den här jävla stormen eller orkanen elle vad de nu kallar det. Vi åker troligtvis imorgon istället men jag hade gärna velat åka idag. Hoppas att inte jobbet ringer nu och vill att jag ska jobba, det hade ju varit ganska typiskt.


see ya


ip-adress

Okej, jag behöver lite hjälp här

Kan man få reda på vem som varit inne på ens bloggen genom en ip-adress?

Det är nämligen vissa som lämnat anonyma kommentarer, skulle va kul att veta vilka det är :p

Muskelryckningar

Sedan ett par dagar tillbaka har jag haft myskelryckningar i min överarm. Ni vet, sånt man kan få i ögonlocket ibland, fast 3 gånger mer och nu i armen istället. Grymt jobbigt är det! Har aldrig haft det flera dagar i sträck innan, bara lite då och då. Det känns som att det bubblar i hela överarmen, inte speciellt mysigt. Det håller tack och lov inte på hela tiden utan bara ibland, ungefär 5 gånger om dagen. Det brukar gå över efter en liten stund men nu har det hållt på i över en timma. Jag blir så irriterad..jag är himla känslig när det gäller såna här saker :p så lättirriterad. Hoppas det slutar snart!

Finns det nåt sätt att få det att sluta? eller är det bara och vänta?

Halens

81633-23481633-233

Hittade dessa två jättesöta klänningarna på
Halens hemsida.
 Skulle passa utmärkt till sommaren. Gud vad man längtar nu när alla fina vårkläder kommit in i butikerna.
Kan det inte bli sommar nu?
Iallafall, dessa två kostade bara 200 kr styck så det kanske blir ett köp till våren :)

Pizzasallad

81633-232Jag har blivit helt galen i pizzasallad! . Innan verkligen hatade jag pizzasallad men nu går jag och är sugen på det jämt. Förstår inte vad som händer med mina smaklökar. Synd att man inte äter pizza så ofta :/ Fast man kanske kan göra egen? Måste prova!


Jaha, vad har hänt sen sisst jag skrev då? De ringde från jobbet igår och undrade om jag kunde hoppa in för en som va sjuk. Så jag jobbade 7 timmar igår ungefär. Skulle åkt och hälsa på Andy egentligen men det var ju dubbel lön och allt så det var klart att jag valde att jobba.

Imorgon ska vi till Ullared, om inget oväntat hinder dyker upp. Vi har sagt i ca en vecka nu att vi ska åka dit men det har alltid kommit något i vägen. Får se om vi kommer iväg imorgon.

Annars så har jag en ganska fullbokad vecka faktiskt(för ovanlighetens skull). Ullared imorgon, jobb på onsdag,ledig på torsdag och så ska jag till sjukhuset på fredag. Helgen är nog också uppbokad förhoppningsvis. Jag och Anna planerar att åka till min stuga och laga lite middag och se på film..hur mysigt som hellst =) Var längesen vi sågs nu så det ska bli kul!


Nu ska jag ner och fixa lite mat..

Förresten, mitt virusskydd har gått ut, det känns inte så bra :/



Seee ya!

Varför!?

Varför skickar inte Topshop till Sverige!? Varför? Jag blir så arg! de har ju sååå fina kläder, skulle kunna köpa hur mycket som hellst asså. Billigt är det också ju. Har varit inne i topshop i Göteborg men de har inte alls såna kläder som de har på webben :S fandå!

Hoppas verkligen att de börjar skicka kläder utanför England snart! Nån som vet om de funderar på att börja göra det? *håller tummarna*



Dessa plaggen skulle jag lätt kunna tänka mig att beställa. Precis såna tunikor jag letar efter. Nån som vet var man kan köpa liknande? Hittar inte nåt sånt nånstans :S

Minnen

Har kollat igenom en massa gamla festbilder. Gud va man saknar den tiden..alla underbara människor som man glidit ifrån, det känns tråkigt. Det är kul att kolla på gamla bilder, det väcker en massa minnen till liv. Sigges sommaren 05, 18årsfest i brorsans lägenhet, tjejkvällar hos Sofie, galna bilturer till halmstad mitt i natten, tomtefest, juldagen i parken, förfest hos Sofie innan The Ark i parken (som vi dock aldrig fick se) , den äckliga skumgummihatten Sofie snodde på Sigges, drinkspel och massa massa mer.

Tänkte bjuda på lite bilder :) enjoy!


O.C och Ugly Betty ikväll

Alla mina serier har haft juluppehåll, lagom kul liksom, men nu börja de komma igång igen. Ikväll sänds nya svnitt av Ugly Betty och The O.C :D Snart börjat även Desperate Housewives och Greys Anatomy igen :D:D Serien som jag längtar mest efter är såklart Prison Break som har haft uppehåll sedan slutet på november. Fasen va spännande det ska bli :p

Okej, jag är lite beroende av tv-serier men det visste vi ju redan ;)


Storstädning

Idag ska jag ta tag i mig själv och göra saker som verkligen måste göras nu. Att storstäda mitt rum hade jag tänkt börja med. Det såg ut som ett bombnedslag när jag började, kläder överallt, massa tallrikar och muggar, fruktskal och dammråttor i varje hörn.
Nu har jag kommit ungefär halvvägs och det ser redan mycket bättre ut. Sängen är bäddad och kläderna har åkt i tvätten. Fortsätter med städningen i eftermiddag. Då kommer öven en före och efterbild.

Updatering

Före


Efter


Lite rent blev det ju iallafall :p . Har inte hunnit dammsuga och damma men det gör jag imorgon.

See ya!

Sprutfobi?

Det har inte jag!

Var på vårdcentralen idag och tog blodprov. Blev som vanligt lite nervös och shaky precis innan jag skulle in. Varför blir man det förresten? det är ju bara ett litet stick i armen. Iallafall, det var ingen stor grej, bara ett litet rör blod behövde dem. Nu kommer det skumma. Det brukar ju alltid göra lite ont när de sticker en nål i armen men denna gången fick jag en annan känsla. Istället för att det gjorde ont så kändes det skönt. (okej, skönt kanske inte var helt rätt ord men jag hittar inget annat som passar) Det var en konstig skön känsla.Det var härligt att se det lilla röret fyllas med blod och....okej jag slutar nu, blir ju nästan lite rädd för mig själv! haha!

Jag antar att jag har vant mig vid att ta sprutor..jag tar ju trots allt ca 5 sprutor om dagen, då bör man ju vänja sig efter ett tag :p men ändå, att tycka att det känns skönt är ju lite underligt.


81633-193


Är ni rädda för sprutor?


Spelnördar

Jag och min lillebror har blivit såna spelnördar! men då ska vi inte tala om våra små vänner Lina och Stoffe som kommer hit varje dag enbart för att spela match på vår GameCube. haha. Det hetaste spelet just nu är Mario Tennis. Jag och Lina är fast beslutna om att en dag lyckas vinna en match mot John och Stoffe och vi börjar faktiskt närma oss nu..lite mer övning bara ;p
Ett annat kul spel är Mario Kart (som vi dock har börjat tröttna lite på nu) Där har jag och Lina lite större chans :p Iallafall så beställde vi ett nytt spel i helgen, Mario Baseball (nej vadå, vi gillar väl inte mario?:P), vi får se om det blir en lika stor hit som de andra spelen :p

Nämnde jag att vi är spelnördar? :p