Greekland!

Nu kommer en liten uppdatering igen.
Måste fundera lite bara och komma på vad som hänt den senaste tiden..hmm, ja grekland såklart! Helt jävla fantastiskt underbart och jag längtar tillbaka heeela tiden! Hade inga speciella förväntningar på resan..men jag måste säga att jag trodde det skulle bli en riktig partyresa, det trodde vi alla, men oj så fel vi hade..och inget negativt med det alls! Hade en riktigt skön vecka med massa sol och bad och lugn o ro:) lyckades få greken att läsa en bok, det är kors i taket! har nog aldrig hänt:p haha. Vi fick såna härliga rutiner därnere som alla trivdes med så istorsätt varenda dag såg ut såhär:
 Dagen börjar när alla vaknar av att eve smäller i toadörren, halv 9..hon är ganska punktlig. haha. går och köper frukost, färska frallor och juice..FYFAN va gott! Sen går vi allihop ner till stranden, som ligger bara ett stenkast från hotellet, steker och badar och hoppar i stoooora vågor. en bild som aldrig kommer försvinna ur mitt huvud är när det kommer en jäääättevåg och slår omkull greken..HAHAH jag har aldrig sett nåt så kul i hela mitt liv. Iallfall, runt 1 tiden går vi upp och käkar lunch i vår fina poolbar, dricker bö(evelinas ord för öl) och breezer. Underbara grekiska mat! Grekisk sallad varje dag;) 2 GÅNGER varje dag! hahaha. Efter lunchen lägger vi oss vid poolen och steker lite till. Runt 6 tiden går vi till vår lilla supermarket och köper nötter, frukt och mera bö och breezers och sätter oss på vår altan och slappar och lyssnar på musik, tar det lugnt helt enkelt. Efter nån timma går eve och duscha, detta tar sin lilla tid så greken och jag tar ett kvällsdopp i poolen, så härligt! När vi alla sedan har gjort oss iordning tar vi bussen in till stan, så sjukt smidigt..10 spänn och bussen stannar utanför hotellet:D blir inte mycket bättre än så! Inne i stan satte vi oss och käkade på en av de hundratusen restaurangerna som fanns vid hamnen..riktigt mysigt och mycket folk. Roliga servitörer på många ställen, riktigt tråkiga och stela på andra. Fick en ny facebook kompis första dagen. haha:p
Efter vi ätit var alla helt döda så vid 11 tiden åkte vi tillbaka till hotellet..satt ute och snackade en stund och somnade sedan innan klockan hunnit slå midnatt.
Sådär ja, så såg våra dagar ut på Kreta :) en riktigt skön och avkopplande vecka och vi hade så otroligt kul!:) Måste nämna några ganska interna grejer också, bara vi som fattar. Hardrockers, Rudolf som äter chips, rudolf som äter glass, rudolf under läslampan, gubben med världens minsta glasögon som va fastlimmande på huvudet, "annars då? jovars, alla tiders", "inne i havet", "ett jävla ängel", " hotell fordon" , " you're beautiful, congratulations" , "woooho, michael jacksson" , " HA DET!" , " eves intervju" , "du jävla duu" , "jävla as!"