Första grusträningen :)

Jo jag lever :p dåligt med uppdatering bara, kommer nog bara dyka upp lite inlägg då och då här, denna gången tack vare att anna bad så snällt :) hehe.

Idag har jag tränat tennis utomhus för första gången i år :)  egentligen tränat för första gången i år också..inte blivit många tennisträningar . jobbar nästan alltid tisdagkvällarna. lite tråkigt. Det var riktigt härligt att spela idag, även om de inte gick speciellt bra:P haha Klarblå himmel och solnedgång, kan de blir bättre väder att spela i?:) så härligt!

Imorgon ska ja färga håret! rött blir de nog, har fått för mig att de är snyggt till mina fräknar. hehe eller nåt. jaja de blir nog bra. ska försöka få till de som jag hade det på denna bilden. lite rött och lite blont. jaja vi får se hur de blir :)

image538

Efter att jag varit hos frisören ska hela familjen åka till Halmstad. Vilken lyx alltså att hela familjen är ledig mitt i veckan :) inte många som har det så. Vi ska iallafall hälsa på storebror(som dock jobbar) och luncha ihop. Sen ska jag och mamma gå på stan och john ska spela tennis :)

Är ledig hela veckan nu för att jag jobbar helgen, ganska skönt faktiskt. jobbig helg dock, löning och allt. men jaja.:P jobbar fre,lör,sön sen är ja ledig två dagar igen :)

jaha det var en liten update iallafall..så vet ni lite vad jag hittar på :) vi får se när nästa kommer..tills dess, hade de så bra :)

Pusss