Dax för en bild va

Okej, här kommer en bild på mig i lugg. Har fortfarande int ebestämt mig för om ja gillar det eller inte :p men jag börjar vänja mig lite nu iallafall. vi får se om den stannar eller om den får växa ut igen med en gång :p

iallafall, here you go

ANNA!

Du måste komma och hälsa på mig i veckan!!
Snääälla säg att du kan!:)


Pendla?

Sådär då har man varit hemma en dag och ikväll bär det av till kusten igen. Börjar nästan hålla med lite om vad mina jobbarkompisar säger..nämligen att jag pendlar till jobbet. haha. åker ju fram och tillbaka hela tiden känns det som :) måste säga att det är sjukt skönt att ha bil och kunna åka när man vill! Hade ju aldrig gått annars. Denna gången stannar jag iallafall lite längre..en vecka närmare bestämt. jobbar helgen nästa vecka så jag e ledig tills dess. skönt!

Vet ni vad, snart fyller jag år! haha. om två-tre veckor. ska börja skriva lite på en önskelista snart..de där gamlingarna har ingen fantasi alls :p hehe

Nehe, lite mat nu och packa väskan igen. det är det jobbiga med det här eviga pendlandet..väskan som måste packas heela tiden! och packas upp!! ännu värre.

Later..

Syskon



Hittade en gammal bild på mig o john :p  en blond john och en långhårig linnea!♥

Klippa lugg?

Jag e lite sugen på en förändring. Fundrar ganska seriöst på att klippa lugg faktiskt. Stod framför spegeln innan och så hade luggen hamnat lite i ansiktet så det nästan såg ut som riktigt lugg och så provade jag lite. Haha jag har nog nästan bestämt mig för att klippa faktiskt :p skickade ett mess till kusinen nyss och frågade om hon ville gå lös med saxen i mitt hår :p såå vi får väl se vad som händer.
Jag har ju haft lugg innan..så jag har letat igenom datorn lite nu men hittade fasen inte en enda bild! dåligt tycker jag :p Ska åka bort till moster om en stund och dricka lite te och fråga vad hon tycker :p hon kanske vill klippa..hehe :)

Vad tycker ni, klippa eller inte klippa?

God morgon

jag lever.. e dock fortfarande lite trött efter nästan 12 timmars sömn. hehe.
Det har varit en omtumlande helg. inte den bästa om man säger så. Har gråtit ganska mycket, kommer inte ens ihåg när jag gjorde det sist. så glad att allt gick bra iallafall! e så känslig när det gäller mina fyrbenta älsklingar.
Sen kom ju faktiskt brorsan hem i lördags med :) så sjukt gött o se honom igen! lite roliga korttrick de lärt sig i vegas:p  fattade ingenting. hehe.

nej det får räcka med update för den här gången. ska ner och käka lite fruukost. ikväll bär det av till Halmstad igen, eller kanske imorgon förmiddag. då blir det nog lite mer updatering.

Later..

bara jobb..

som ni ser har det inte blivit mycket uppdatering denna veckan..har inget intressant att skriva om nu direkt. bara jobb hela tiden. inget kul att läsa om ju:p

ska jobba hela helgen också så där händer inte så mycket roligt där heller..men nästa vecka lover jag er lite mer uppdagtering, då blir det Halmstad några dagar i veckan och även helgen. såå till dess..see ya!

Later..

Back to work

God morgon. Det tar emot att gå upp ur en varm och skön säng när det regnar och blåser ute. skulle gärna sovit nån timma till men det går inte. Idag är det back to work som gäller. Har 8 dagar i sträck framför mig sen e jag ledig en dag :p men ja ska inte klaga, är sjukt glad att jag har ett jobb! finns ju många som inte har eller som blir uppsagda från sina jobb,,

Ska iallafall in till stan en sväng och göra lite ärenden innan jag åker tillbaka till småland. Byta johns skolblock t.ex som jag lyckades glömma igår när jag åkte in till stan. hehe.

jaja, nu blir det duschen och sen plocka ihop och städa lite..börjar jobba halv 2 i eftermiddag.

Later,,

Nya skor


Nåt sånt här är det jag är ute efter i skoväg just nu. Boots med lite högre klack. Kanske inte riktigt såå hög klack som på de här två skorna, som btw är från H&M. Jag kan ju inte gå i 10 cm klackar :p haha men riktigt snygga är dem iallafall, ska nog prova om jag hittar dem på något H&M. fanns tyvärr inte här i Halmstad. Får leta vidare om inte annat..

Time to get up

Jaha så har snart hela förmiddagen gått. Tiden går så fort när man inte gör någonting :p har legat här i soffan med datorn sen jag vaknade klockan halv 10 ungefär. Så nu känner jag att det är dags att röra på sig lite.

Försökte mig på att ändra lite i min design men det gick inte så bra. är egentligen ganska nöjd med allt utom färgen. lila känns lite tråkigt :p får jobba vidare på det sen.

Idag hade jag tänkt gå en runda på stan. Ska byta lite saker grabben köpte fel i lördags..ska kolla lite på skor också. Funderar lite på om man skulle gå och simma. hmm, kanske. eller så gör jag det på onsdag när jag e ledig på eftermiddagen. Ska förbi brorsans lägenhet en runda också och tanka lite serier. Kom dock på att jag lånat ut nyckeln, typiskt. får sitta i trappuppgången och hoppas att det funkar ändå :p det tar ju inte speciellt lång tid på hans lina iallafall.

Later..

Thank you for the music

För ca 2 timmar sedan slog jag mig ner i soffan med en kopp te. Nu har jag precis kollat färdigt på filmen Mama mia. Riktigt söt och mysig film men det går ju inte säga annat än att musiken tar över helt. Alltså det är helt sjukt så bra Abbas musik är. Skådespelarna gör låtarna riktigt bra och de sjunger helt otroligt. Deras musik går inte jämföra med annan musik, det är en klass för sig. Kollar runt på youtube nu och lyssnar på alla låtarna igen :) Amanda Seyfried tycker jag sjunger bäst i filmen. älskar låten hon gör i början av filmen! :) likaså den här låten.

Men den bästa är nog ändå den här . helt otroligt, fick gåshud. Sjukt vackert och vilken känsla! Har ni inte sett denna filmen redan tycker jag verkligen att ni ska se den!

Later..


GratisGenerationen

Jag vet att det är tjatigt med såna här gratis sidor men jag upptäckte nu imorse att jag faktiskt var medlem på en och hade fixat lite poäng till och med. Den enda jag behöver nu är 7 värvade medlemmer. SÅ hjälp mig få lite gratisprylar snälla :D det enda man behöver göra är att fixa 10 poäng och minst 7 värvade medlemmar så kan man få ett presentkort på MQ bland annat. bli medlem här

Storm

Idag blåser det verkligen storm här i lilla Halmstad! man tror nästan att hela stugan ska blåsa bort :p  vaknade klockan 9 idag, lite tidigare än igår. det är ju svårt att sova när det blåser så!

Igår blev en väldigt mysig dag fast det inte blev riktigt som vi tänkt oss. Ingen bío till att börja med. biljetterna tog slut, lite synd tycker jag för hade gärna velat se nya bond filmen. menmen, en annan gång. Sen så skulle grabben spelat lite tennis på eftermiddagen men det fanns inga banor lediga så det blev inget med det. han ska göra ett nytt försök lite senare idag. Det blev iallafall er runda på stan igår, jag hittade som sagt klänningen jag visade i förra inlägget och john hittade en grym skjorta. Efter stan åkte vi till moster och drack te och pratade lite :) trevligt.. sen bjöd de hem oss på middag på kvällen och det tackar man ju inte nej till :) supergod kalkonmiddag och mycket skratt som avslutades med ännu en kopp te i soffan =) jag måste säga att jag är sjukt förvånad och imponerad av grabben som drack inte mindre än två koppar te igår. var helt säker på att han skulle tacka nej :p Sen så åkte vi tillbaka till stugan och jag kollade på lite film och john skrev skolarbete. Jag slocknade ganska tidigt men john satt uppe till klockan 1 och skrev. så duktig är han!

Idag kommer andra halvan av familjen ner och hälsar på. De ska hämta hem john för jag ska stanna ändå till tisdag. skönt med några dagar till härnere. mys. Vi får se vad som händer mer idag.

Om en vecka kommer brorsan hem! ska bli skönt att ha honom hemma igen :)

Later..

Ny klänning

Köpte en ny klänning idag på Gina. Kanske blir det nyårsklänning eller kanske juldagen. eller inget av det :p snygg var den iaf=)


Sömntuta

God morgon! Vaknade precis i en av de goaste sängarna i världen, 90 cm bred, stort duntäcke och mjuuka kuddar. Bättre sätt att starta upp en lördag finns nog inte :) grabben ligger fortfarande och sover. Han är inne på sin 12e timma nu tror jag och det är omöjligt att få upp honom ur sängen. Försökte för en stund sen men han bara mumlade lite och vände på huvudet. Inte ens när jag försökte muta med att vi kommer missa kinamaten rörde han på sig. han som tjatat sååå om den där kinamaten. haha. jaja han vaknar väl till liv snart.

Vet ni vad, vi var grymt nära att krocka med ett rådjur igår!!! Jag blev liivrädd. Hade en bil jättenära bakom mig och satt och funderade på om jag skulle gå ut på väggrenen och släppa förbi honom och precis då kommer ett rådjur! Det går vid sidan om vägen(på väg ut vägen!) bara 20 meter bort! riktigt scary alltså. Det var mörkt och duggregn också så jag såg inte djuret förrän jag var precis jämte det. fyfan..håll er borta från vägen dumma djur!

och det tråkiga vädret håller i sig..regn och blåst, nästan storm känns det som!. Det känns så jävla trist när man läser om hur trion i L.A har det. soligt och varmt. jag vill också ut och resa! Men nu får ni ta och komma hem snart killar för vi saknar er!


Nehe, en dusch och sen lite frukost. Sen ska jag försöka mig på att väcka lillebror en gång till.

Later..

Mer musik

Kollade runt lite på youtube. Såg att mina sommarfavoriter fixat lite fler låtar. Shit vilka sommaminnen som väcktes till liv. Alla turerna till beachen i porschen med boyce avenue på högsta volym..solen skiner och det är varmt ute! sommar! gud vad man vill tillbaka..vill bara bort från detta trista vädret. Hade varit helt okej och ganska mysigt om det inte regnade heeela tiden. suck.

Om ni vill höra lite så kan ny lyssna
här, här eller här. och såklart favoriten, den får vi ju inte glömma! kolla gärna in alla andra låtar också, detta var ju bara mina favoriter =)

Later..

Bäst just nu

Okej, ja kanske har skrivit om den här låten innan, men det skiter jag i! den är så sjukt jävla bra!
Lyssna!

Allergi

Sitter här och nyser som fan nu! sjukt jobbigt med den här allergin. antingen är det dammigt på mitt rum eller så är det nellie jag inte tål riktigt. vet att jag reagerar liite på nellie men inte så här mkt. det brukar gå över rätt fort som tur är..skönt.

pratade lite med storebror idag. Nu är de tillbaka i LA. de skulle ha en lugn kväll..känner jag killarna rätt så behöver dom det :p vegas lär ju ha varit allt utom lugnt. hehe. Saknar brorsan som fan! tråkigt när man åker till Halmstad och han inte e där.
Men jag behöver inte åka själv i helgen iallafall. får med lillebror :) nice. Jag e lite sugen på bio faktiskt. Ska träffa sussie lite också..men jag tror det lutar åt en lugn helg iaf. rätt skönt faktiskt =)

Idag ska jag köpa gymkort. har äntligen hittat ett kort på mig själv, iofs från högstadiet, haha! men vafan..orka ta nya :p nu ska jag ta tag i träningen iaf. har saknat gymet riktigt mkt!

Later..

Ser fram emot helgen!

hejhejhallå! jag har slappaste veckan ever nu faktiskt..eller, förra var bättre! var ju helt leeedig ;) hehe men denna veckan jobbar jag 15-20.30 varje dag utom igår. ledig hela dagarna nästan känns de som. Inte dumt.

och innan jag glömmer, GRATTIS LILLBRO! igår fixade han körkortet :) ca två veckor efter mig. det blev ju rätt ordning iallafall, han stressade mig lite där på slutet :p

På fredag efter jobbet planerar jag att åka ner till stugan. känner för en heel helg där. Lugn eller inte lugn får vi se..jag e med på allt! skönt att komma hemmifrån lite bara..är ledig på måndag så det blir en långhelg. kanske till och med stannar till tisdag för jag jobbar kvällen. Vi får se.

I helgen var det ju takida i parken. Jag och Anna stod utanför och frös :p pratade med lite folk..alltid kul. Körde hem lite kompisar och var hemma runt 3 tiden. känns bra att man inte slösade 250 spänn den kvällen..hade nog inte varit värt det. bara jobbigt när det är så mycket folk!

Nu ska ja gå ner och busa med mina vovvar lite och sen blir det sängen.

Later..

Förlååt!

Förlåt för dålig uppdatering! ser att många av er tittar in här varje dag fortfarande och de e ju kul :) taskig ja känner mig som inte uppdaterar då=)

Nu har jag snart haft körkort i en vecka. känns fortfarande ganska sjukt att få sitta själv i bilen och köra! såå nice. idag hämtade jag ut det rosa kortet. syns inte att det är jag! fyfan va hemskt kort.,skyller på att jag på morgonen innan kortet togs cyklade ett par kilometer i världens motvind och duggregn. cyklade på som en idiot också för ja höll på o missa bussen. jaa gud, tänk om man hade missat den. hade varit mindre bra alltså.
jaja..får ju byta ut det om 10 år..se framåt.

Imorgon bär det av till kusten igen..ska köra ner en kompis bil. lite roligt tycker jag att de låter mig köra deras bil sådär..när ja bara haft kortet en vecka. hehe. jaja det ska nog gå få ner bilen hel. Blir lite shopping i stan sen..ska ringa runt o se om nån vill luncha. Kaaanske stannar över natten i stugan. får se lite om det händer nåt roligt.

På lördag kan det bli takida. brorsan va lite sugen. blir en nykter kväll iallafall så jag kan ställa upp som fyllechaffis om inte annat..ska upp tidigt på söndagen nämligen och åka till Göteborg. Kära far fyller 60 år, på fars dag och allt. Vi ska fira honom lite där iallafall. Sjukt att gubben e 60 bast nu. han ser inte ut att va en dag äldre än 50 =)

Nu blir det ett avsnitt Csi NY och sen sängen.

Natti


Kööörkort!

Nu sticker ja till A6. I min bil! :D som jag får köra helt själv nu!