Mardrömsveckan

Det här måste vara den sämsta veckan någonsin. Något dåligt har hänt nästan varje dag. det började i söndags...

..mamma blev av med sin plånbok på en marknad i Madrid..någon jävel stal den ur hennes handväska! jävla ficktjuvar. blev av med körkortet, visa kortet, både svenska kronor och euro + alla hennes kort och en massa värdelfulla frimärken..kul liksom.

så kom måndagen, vi hade planerat in en hel dag med shopping, och shoppa det gjorde vi kan jag lova :p . Vid lunchtid ungefär ringer en kompis till mig och berättar att hon sett min hund springa runt alldeles själv på gatan. Panik! visste inte vad jag skulle ta mig till..finns inte så mycket man kan göra när man befinner sig i spanien :S min första tanke var att nu blir hon överkörd ch så har jag ingen hund längre. Hon hade tydligen lyckats rymma från farfar när han öpnnade en dörr och hon hade sprungit hela vägen hem till vårt hus och stod på baksidan och ville in. En kompis till pappa åkte och hämtade henne. Det slutade lyckligt iallafall, fanny lever och mår bra :)

På tisdagen flög vi hem från spanien..när vi kom hem fick vi veta att min farbror hade åkt in på sjukhuset. Han är tydligen riktigt dålig och de misstänker cancer :( kul när man precis fått reda på att farfar har cancer :(

På onsdagen brann mitt jobb ner till grunden och jag blev arbetslös. Inte helt arbetslös dock, får kanske jobba några timmar i veckan i andra nettobutier i närheten men ändå..hade sett fram emot en massa jobb i sommar(ja, jag hade faktiskt sett fram emot det!)

Sen i onsdags har jag haft sjukt ont i magen så jag har inte orkat göra någonting..har mått illa hela tiden och knappt kunnat äta. jag antar att det beror på alla stress och allt det jobbiga som hänt de senaste dagarna.


I helgen ska jag dock till stugan med Anna :) denna hemska veckan får förhoppningvis ett bra slut iallafall :) ska bli skönt att komma bort från allt. Det blir lite fest ikväll och sen mest lungt..lite shopping och sen bara va..var så längesen vi träffades nu! =)

Nu blir det lite packning..


Seee ya!


arbetslös

Så har man inget jobb längre. Känns ju lagom roligt. :S Netto som jag jobbar på brann ner till grunden inatt. Vi har en pyroman som härjat ett tag här i smålandsstenar. Fyra bränder bara inatt, tre igår natt. Det känns helt jävla sjukt! jag har inget jobb att gå till! Vad är det för jävla as som tycker det är kul att tända eld och förstöra en massa byggnader!? Det här var den allvarligaste branden sen MIO brann ner i december förra året. Nu hade de iallafall tagit någon inatt. Hoppas verkligen att det är rätt man de hittat!


Nu får man väl börja se sig om efter nytt jobb då..

Uppe med tuppen

Ligger i sängen helt klarvaken klockan halv 8 en lördagmorgon..lite skumt. inte likt mig :p Vaknade till och med innan 7..jaja, jag har ju trots allt sovit 10 timmar inatt. somna klockan 9! haha, inte det minsta likt mig :p men men, det har varit en låång jobb vecka. Börjat halv 7 varje dag nästan..inte riktigt van vid det.

Nu har lillebror flugit iväg till Bulgarien. Han åkte igår och jag saknar honom redan :( vill ha hem honom igen nuuu! hehe. han ska vara borta 9 dagar. jaja, det kommer nog gå fort, jag ska ju också ut på lite äventyr ;)

Ikväll åker jag och resten av familjen till Madrid. Brorsan fick nåt ryck och ville ta en weekend nånstans. Han var ledig 4 dagar i rad (ofta det händer liksom :p) och så ville han att jag skulle följa med! Lite krångel att bli ledig från jobbet men det löste sig tack och lov :) Först var det meningen att bara jag och brorsan skulle åka men sen kläckte jag iden om att ta med gamlingarna, och de var inte sena på att tacka ja :D haha. sen kom vi på att det är mammas födelsedag imorgon, hur perfekt var inte det? :p Så ikväll bär det av iallafall,  Madrid here we come!

Luskade reda på att topshop fanns i madrid. *överlycklig* jag tror att jag ska bosätta mig där...på topshop alltså. :p


Nu blir det frukost och sen en massa packning. :D

Seee ya!

Jäkla skator!

Jag har länge misstänkt att en skata bygger bo i stupröret precis ovanför mitt fönster. Den har flugit fram och tillbaka och skrikit och gapat, men har hört att den sysslat med något, hoppat runt som en galning på stuprännan. Jag är överkänslig när det gäller irriterande ljud så ni kan ju gissa vad jag tyckt om att den suttit där och gapar, grymt irriterande. Till min förskräckelse började jag igår höra andra mystiska ljud utanför mitt fönter - ännu mera fågelkvitter. tror ni inte att skatjäveln skaffat ungar!! nu sitter de däruppe och gapar efter mat dygnet runt, eller ja..de är lite hyggliga och håller tyst på natten. fick syn på mamman nu på morgonen också, kul ställe hon valt att föda upp sina jäkla ungar på. Har lust att gå ut och riva ner boet men så elak kan jag inte vara. får hoppas de lär så flyga snart och försvinner härifrån.


Seee ya

Davis Cup

Idag är det tennis på tv och då sitter hela familjen Larsson bänkad i tv-soffan! Det Svenska Davis Cup laget möter det Argentinska laget i kvartsfinal. Behöver jag skriva hur spännande det är? :p Ett lika i set och 5-2 till Sverige i det tredje. HEJA SVERIGE!
 


Thomas Johansson - David Nalbandian

Glad påsk!

God morgon! eller vad säger jag, vadå morgon, jag var uppe med tuppen idag. Vakna halv 8 och var hur utvilad som hellst, typiskt när man har sovmorgon. Gick upp och hämta datorn och gick och la mig igen :p låg och läste tidningen och alla favvobloggarna.

Nu har jag och lillebror varit ute och cyklat en runda. Hälsade på becca på jobbet. Hon stod i kassan för första gången idag. Hon var så duktig så. :) ska bli kul att jobba ihop i sommar. Hon har förresten skaffat
blogg nu också, hälsa på lite vettja ;)

Ikväll/eftermiddag åker vi ner till stugan. Ska fira påsken där tänkte vi. Anna blev sjuk tyvärr, annars skulle vi gått ut ikväll :( lite tråkigt, men det kommer fler dagar. Jag och lillbrorsan tänkte våldgästa storebrors förfest ikväll ;) haha. vi får se hur det blir med det.

Nu har det blivit dags att fylla påskäggen :D kommer nog inte uppdatera så mycket mer nu i helgen..men vi ses nästa vecka igen!

Glad Påsk alla söta bloggare :)

81633-363



Seee ya!


Påsk

Hemkommen från jobbet för en liten stund sen och nu sitter jag här och äter jordgubbar och dricker pepsi! mmmm! :D Mitt blodsocker måste älska mig! hähä. jaja. min hurtbulle till lillebror och min träningsgalna kompis åkte precis iväg till gymmet. De tjatade och ville att jag skulle åka med men jag tackade nej. Börjar dock ångra mig lite nu. funderar lite halvseriöst på att ta på mig promenadskorna och gå upp till EAB. kan ju kika förbi pappas jobb en snabbis då med. hmm..får fundera lite till.

Har som sagt jobbat lite idag. 7-16. Grymt mycket folk, fullt upp i kassan hela dagen. Alla storhandlar inför påsken. Alla köper godis! inte några hekto sådär heller utan kilovis! herreguud..kanske inte så konstigt när man tänker efter egentligen, 33 kronor kilot liksom..som hittat. Ska nog köpa några kilo imorgon och fylla påskäggen med! :D som sagt, mitt blodsocker måste älska mig! men skitsamma..det är inte påsk utan överfulla påskägg.

Vi fick en liten påskpresent idag på jobbet med, en jättefin påskgrupp. Slänger kanske in en bild lite senare.

Nehe det får väl bli den där promenaden iallafall..här kan man ju inte sitta och lata sig..



See ya!

Tandläkaren

Har precis varit hos tandläkaren. Alltså herreguud, 300 spänn för lite flourlack och lite tandborstning? huh? tänker ju knappast gå dit igen, har nog aldrig slösat 300 spänn på nåt mer meningslöst i hela mitt liv! och inte nog med det, nu sitter jag här med KNALLROSA läppar, skitsnyggt liksom! hoppas verkligen det försvinner snabbt för jag ska ju fasen jobba snart! :O

jaja, nog om det nu. Kom på att jag ju glömt lägga in bilder på nya hårfärgen! Vet inte riktigt om jag trivs i det, lite för mycket orange tycker jag :S men jeje, ska till frissan om nån månad och fixa till det inför sommaren. Blont ska det bli, eller iallafall ljusbrun!
För övrigt börjar jag få lite smått panik när det gäller mitt hår. Vet inte alls vad jag ska göra med det! just nu är det verkligen inte bra. Hade det ganska mycket uppklippt innan men så fick jag för mig att jag skulle låta det växa ut så hela håret blev jämnlångt. Nu är det nästan jämnlångt och jag förstår inte hur jag tänkte. det är verkligen inte snyggt! luggen ska vi bara inte tala om, den smälter in ganska bra med det andra håret kan vi säga..uuääk! funderar på att gå till frissan och ge dem fria händer. men äsch, jag får fundera lite till.

okej, det gick tydligen inte lägga in bilder :S gör ett nytt försök lite senare



update:
Nuså kan man lägga in bilder, so here they come!
kolla in frisyren, hemsk! måste göra något åt det väldigt snart! usch!



Vad tycker ni?




Seee ya!

promenaad

Har precis varit på tennisen och tränat mina söta små flickor. De är ju för grymma asså, kör riktigt hårt med dom! idioten, armhävningar,utfall,sit-ups, och så klart lite tennis med ;) they just loove me! haha

Nu ska jag ut på en promenix i det fina vårvädret. Man får ju passa på om det nu ska bli kallare i veckan. Tar med kameran och slänger in lite bilder i bloggen sen ;)


Seee ya!

Ny favorit

Ny favoritlåt? njaa,, kanske inte, men den platsar lätt på topp 5! Känner jag mig själv rätt kommer jag dock lyssna sönder den på nolltid. Typiskt mig.

Kanske ska berätta vilken låt jag snackar om då..Jason Mraz heter artisten, aldrig hört talas om honom innan? . Låten heter I'm Yours. Asgoo! vacker röst har han också..mmmm! :D

Kollade igenom oscars(lillbrorsans kompis) mobil igår. Ungen har grym musiksmak juu! herreguud . Han hade en massa låtar som man hört nån gång sådär men inte kommit på vad de heter, kanonbra ju! Så nu är mobilen fylld med massa nytt :D

En annan bra låt just nu är Mika - Grace Kelly . Den måste ju alla ha hört vid det här laget, om inte - TANKA! Jag verkligen älskar den, jag älskar hans röst! grym! Hans album var dock en besvikelse tyvärr..ett par bra låtar men resten var ganska värdelöst.


Seee ya!