Solsken

Solen skiner ute idag. Det kommer bli en fin dag. Ska ut och gå en runda med mamma och Fanny =) Får se om lilla vovven vill gå ut nu när det är så kallt, hon fryser om tassarna :p
Vi ska gå förbi jobbet och fixa lite som behövde packas om.

Nu måste jag byta om..


See ya!

Kommentarer
Postat av: Malin

Hallå! Sitter på jobbet och trökar nu men självklart ska jag lägga upp en bild på hur den sitter på också :) Försöker fixa det ikväll.. Skorna är toksköna och söta, kostar 299:- på Wedins.. finns även i en snygg grå och en beige.. Meddelar dig när kortet finns upp då ;)

Postat av: Malin

Nu finns bilden uppe :) Hoppas du kan se det du behöver :)

2007-01-25 @ 21:34:13
URL: http://thisismyown.blogg.se
Postat av: Malin

Tycker storleken är verklighetstrogen eller vad man ska säga ;) Köpte samma storlek som jag jämt gör i butik med så :) Eller tja. Har normalt 38 ju.. men tog 40 för jag var orolig för det styva tyget det såg ut att vara.. tyget är fast och härligt, precis som man vill att denna kavaj ska vara :) Har ju lite bredare höfter därför jag gick upp en storlek och det blev jättebra :) Kommr du prova skicka efter nu då? Jag kör med faktura så då är det ju lämpligt om man är osäker att ta hen 2 olika storlekar :) Brukar jag göra men inte denna gång :) Tack för koplimangen :) Jag har nu blivit läsare av din blogg jag med ;)

2007-01-26 @ 10:18:27
URL: http://thisismyown.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback