Slapp

Slappaste dagen ever. Har inte rört en fena idag..om man inte räknar promenaden från dörren till bilen och tillbaka och de ca 20 meterna mellan ica butiken och netto. Soffan har varit min kompis idag, det är den iofs alltid men den har varit en extra bra kompis idag. Skönt med såna här dagar ibland..men lite rastlös blir man faktiskt. Imorgon är det jobb, iallafall några timmar på eftermiddagen/kvällen..det är rätt gött det med..need money!

Snart är det träning..hoppas på ett riktigt svettigt tennispass, men jag vet inte om man ska ha så höga förväntningar när det faktiskt är Oliver och Felix vi snackar om. Dreamteam. Jaja vi får väl se.

Fanny har röda veckan (eller det kanske är 2 veckor?) och har sprungit runt och bettet sig lite underligt idag. Fram och tillbaka mellan sängen och dörren. Hon vill ut och kissa minst 3 ggr i timman och som om inte det skulle vara nog - hon har pinkat inomhus flera gånger under dagen, uuugh! Gnäller gör hon också hela tiden..och hon luktar så illa! jag måste bada henne imorgon asså! usch usch.

81633-160


Ullared på torsdag kanske? jaa varför inte :)



Seee ya!

Kommentarer
Postat av: carro

Visst var den :) Helt ok!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback