God kväll

De e ju helt dött här på bloggen nu för tiden :p Det går i vågor det här skrivandet, ibland har man bara ingen lust.

Jag har iallafall haft en mysig jul! Hela familjen samlad i småland flera dagar i rad, det har nog inte hänt på flera år! grymt kul att ha brorsan hemma lite ibland. Har träffat större delen av släkten nu i dagarna också. Även det något som sker väldigt sällan. Träffade alla morbröderna och moster igår, traditionelt juldagsfirande(som dock blivit flyttad till annandagen från och med förra året, något som vi inte blivit informerade om :p) hos mormor och morfar. Man får ta tillvara på de här tillfällena,det kanske inte blir så många till..man vet ju aldrig. trevligt iallafall. träffade kusinen med och fick se bebismagen som bara växer och växer :)

Idag har jag jobbat. 6-halv 2. sinnesjukt jobbigt att gå upp vid 5 imorse. brukar ha rätt lätt för att komma upp men inte idag. Dagen gick iallafall ganska fort och nu sitter jag nere i stugan och bara tar det lugnt. Har kollat på Harry Potter som gick på tv och lagat lite maat :p Höll på att somna vid kl 8 men tvingade mig att va vaken. man kan ju inte somna klockan 8 en lördagkväll! nej de går inte för sig. Har varit rätt pigg fram tills nu ungefär, så ja ska väl gå och lägga mig snart.

vi får se när vi hörs nästa gång..tills dess, take care! och gott nytt år också ifall de inte blir nån mer uppdatering här innan nyår :)

Pusss

Kommentarer
Postat av: Rebecca

I would like to see some pictures from New Years Eve sweetie :) BDB?

Postat av: Sussie

Men gumman lite uppdatering kanske ;)vad händer i smålands skogar?

Hoppas att allt e bra annars. Kram

2009-01-09 @ 21:39:05
URL: http://spanbloggen.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Lite uppdatering snart kanske? Om inte i text, så i bilder? :)

2009-02-11 @ 10:18:02
URL: http://rebeccahultqvist.blogg.se/
Postat av: sara

japp en kille blir det ju:) det var riktigt häftigt att se honom hihi

2009-02-11 @ 14:18:25
URL: http://saratisting.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback