Brödbak(igen) och filmkväll

Gårdagen började med en långpromenad med Lina i skogen. Trevligt, trots att samtalsämnet för dagen var politik, inte mitt favoritämne precis, men men :p .

På eftermiddagen var det dags att baka bröd(igen). Denna gången hos Lina. Hon hade hittat ett recept i en gammal hemkunskapsbok som hon ville testa. Problemet var att hon inte hade alla ingredienser hemma, så hon cyklade till affären. När vi sedan skulle börja insåg hon att hon bara hade ca hälften av alla ingredienser som behövdes, så det blev till att improvisera lite. Socker istället för sirap, mjöl istället för rågflingor o.s.v . Lina fick också för sig att hon skulle ha hallon i sitt bröd. Det var inte speciellt smart för degen blev, istället för jämn och lätt att jobba med, väldigt kletig! men bullarna blev faktiskt väldigt goda till slut, och det är ju det som är det viktiga :)




Senare på eftermiddagen bar det av mot gislaved, till Sofie närmare bestämt. Där väntade filmkväll med Ellen, Malin, Sofie. Kul att träffas lite nu, Sofie åker ju snart. OM TVÅ VECKOR! , herregud, det känns ganska overkligt att hon ska försvinna och vara borta i 6 månader :O inte kul. men men. Det var kul iallafall, kollade på Sorority Boys och Freaky Friday.

freaky fridaysoroity boys



Fick min dvd-box med Desperate Housewives igår! Jippiie..


Kommentarer
Postat av: sofiee

hahahhahahah den bilden på malin alltså...!!!

2006-08-17 @ 17:39:33
Postat av: sanna

låter grymt bra med dh-box! :) vem tackar nej till dh-maraton en regnig höstdag? ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback